• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iyi akşamlar bugün yediklerim
Sabah
2 haşlanmış yumurta ( oğlum bana kahvaltı hazırlamış sonra kendisi yemedi ben yedim yumurtaları
Arada 2 ceviz rezene çayı
Öğlen niyetine annemde 2 dolma
Akşam 2 karnıyarık 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Bol su

Selam kızlar bugün benim menüde saçma sapandı sebebi ise Karatay kahvaltıyı atlamış olmam ah ah Allah'tan çeyrek simit birde yarım lahmacun var zararlı :)
Spor henüz yapmadım yaparsam etiketlerim kardelelen321 kardelelen321
Screenshot_2019-09-14-22-12-11-608_com.google.android.apps.docs.webp

Sabah
2 haşlanmış yumurta ( oğlum bana kahvaltı hazırlamış sonra kendisi yemedi ben yedim yumurtaları
Bol su
İyi akşamlar canım
Sende de hep kahvaltılar sıkıntı sanıyorum değil mi ? Akşama doğru ağırlaşıyor menüler halbuki tersi olsa çok rahat edersin canım

Yedim yedim 1 kaşık tadına baktım doğrusu komşum sağolsun.şerbetli tatlılar durduruyor benim gidişatı ondan, kendim yapınca en az 5 6 tabak yerim,allahtan eşimle çocuklar sevmiyo, zayıflayayım yaparım komşulara dağıtmak için sevaptır.
İçli köfte de yapıcam da çalışkan zamanıma denk gelirse😊onuda geçen köfte yiyerek körledim nefsimi.
Ben hamileyken aşermedim bile,diyet ondan betermiş ertele , dizginle dur.hayır az da yetmiyoki😱
Diyet tam aşerme hali ya ne güzel tarif etmişsin canım :) dün dondurma yemedim diye ne dertlendim, ne dertlendim.. serbest olunca o kadar umursamıyorsun.

Selam kızlar bugün benim menüde saçma sapandı sebebi ise Karatay kahvaltıyı atlamış olmam ah ah Allah'tan çeyrek simit birde yarım lahmacun var zararlı :)
Spor henüz yapmadım yaparsam etiketlerim kardelelen321 kardelelen321
Eki Görüntüle 2307505
Senin diyete göre zararlı olabilir ama toplama bakınca dengeli bir menü hala. Akşam değil öğlen olsa daha iyi olurmuş belki ama çok da dert değil.Benim de kekle bir mücadelem var bu günden beri. Bu saate kadar yemedim bundan sonra da yemem umarım. Ama sanki beynim yiyor ya hep onu düşünüyorum. sanki aşık oldum aklımdan çıkmıyor :) ben 75 i aşağı kırmak istiyorum vücut yukarı gidelim bizim güvenli liman orası diyor :)

Senin diyete göre zararlı olabilir ama toplama bakınca dengeli bir menü hala. Akşam değil öğlen olsa daha iyi olurmuş belki ama çok da dert değil.Benim de kekle bir mücadelem var bu günden beri. Bu saate kadar yemedim bundan sonra da yemem umarım. Ama sanki beynim yiyor ya hep onu düşünüyorum. sanki aşık oldum aklımdan çıkmıyor :) ben 75 i aşağı kırmak istiyorum vücut yukarı gidelim bizim güvenli liman orası diyor :)
Aslında Karatay da lahmacun a izin var ama bu sefer simit falan neyse çıktım benim düldülünn üstüne 😂

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah
Meyve suyu
Simit

Ara elma
Öğlen

Bir kase aşure

Ara
Pul biberli yoğurt

Akşam
Tavuklu pilav
Cacık

2 lt su spor yok
Bana göre, bu menünün sakatlığı şu canım. İki sağlam kaçamak var. Simit 4 dilim ekmek ediyor, aşurede ana öğün belki ama karbonhidrat içerikli. Bol karbonhidratlı bir gün olmuş.
Benim bugünkü menüm için de geçerli aslında. Sabah tost arada dondurma.. bu da iki kaçamaklı oluyor. Böyle durumlarda, birisini hiç yememek, çok istiyorsak da yarım yemek en güzeli bence

Sabah
Bol su
Karnıyarık yağda kızardı ise bir tane yemek daha iyi olurdu canım. Genelde gündüz tercih etmek de iyi olur ama bizde akşam yemekleri daha ağır oluyor maalesef. Herkes onu yerken kenarda brokoli kemirmek de ciddi mutsuzluk verir. Bence hepimiz için geçerli olan bir şey var, ağırsa, kalorisiyse yarım yemeyi becersek bile tartıda faydasını görürüz bence.

Bana göre, bu menünün sakatlığı şu canım. İki sağlam kaçamak var. Simit 4 dilim ekmek ediyor, aşurede ana öğün belki ama karbonhidrat içerikli. Bol karbonhidratlı bir gün olmuş.
Benim bugünkü menüm için de geçerli aslında. Sabah tost arada dondurma.. bu da iki kaçamaklı oluyor. Böyle durumlarda, birisini hiç yememek, çok istiyorsak da yarım yemek en güzeli bence
Ya aslında azıcık yesek ve erken saatlerde yesek bizi çokta etkilemez sanıyorum tabi öyle devamlı değil ama arada yapılabilir sonra insan uzun süre diyet yapamıyor benim diyette 3. Ayım ilk defa oluyor bu ufak kaçamaklar bunaltmak istemiyorum kendimi aama kemeri sıkacağım yine :))

Aslında Karatay da lahmacun a izin var ama bu sefer simit falan neyse çıktım benim düldülünn üstüne 😂
Bak arada şu 10-15 dakika cardio egzersizleri dene.. düldülden etkisi fazla diyorlar.. deneyelim görelim hepimiz. +15 yapmayı unutma. Ben de senim için yarın hangi sporu yapsam diye düşünüyorum :)

Senin menüde yalan olmuş canım simit bir tam simit mi ?
Tavuklu pilav falnn hey yavrum hey :))) bence kendine ceza sporu ver kaptan yardımcısıda bunu yapacaksa :lülülü: :KK53:
Cnm evde değilim kaynanamlardayim ne zaman gelsem düzenim bozuluyor.bu hafta böyle olsun ceza startı pazartesi günü olsun

Ya aslında azıcık yesek ve erken saatlerde yesek bizi çokta etkilemez sanıyorum tabi öyle devamlı değil ama arada yapılabilir sonra insan uzun süre diyet yapamıyor benim diyette 3. Ayım ilk defa oluyor bu ufak kaçamaklar bunaltmak istemiyorum kendimi aama kemeri sıkacağım yine :))
Kesinlikle hayatımızda o yiyecekler var ve onlarla yaşamayı öğrenmek önemli olan. Ben ideal kiloma gelince yiyeceksem şimdiden yemeyi öğrenmeliyim diye düşünüyorum.

Cnm evde değilim kaynanamlardayim ne zaman gelsem düzenim bozuluyor.bu hafta böyle olsun ceza startı pazartesi günü olsun
Haklısın evde olmayınca düzen bozulabiliyor. Benim bir arkadaş öyle ne zaman buluşsak şunu yapalım bunu yapalım beni deli ediyor kalori bombası önerileri ile.. şimdi buluşmuyorum onunla :) ya da bir kahve içimi takılıyorum kaçıyorum hemen

Aslında yemiyecektim eşim alınca engel olamadım kendime cnm uzun zaman oldu aslında koyde de devamlı bı hareket halindryim o yüzden telafi edeceğim

Haklısın evde olmayınca düzen bozulabiliyor. Benim bir arkadaş öyle ne zaman buluşsak şunu yapalım bunu yapalım beni deli ediyor kalori bombası önerileri ile.. şimdi buluşmuyorum onunla :) ya da bir kahve içimi takılıyorum kaçıyorum hemen
En güzeli valla cnm
Baktın tehlikeli sularda yuzecen hemen uzaklaş :KK19:

Aslında yemiyecektim eşim alınca engel olamadım kendime cnm uzun zaman oldu aslında koyde de devamlı bı hareket halindryim o yüzden telafi edeceğim
Haklısın maalesef cam bir fanusta diyet besinlerimiz ile yaşamıyoruz. Ama bunların hepsi bir fırsat en azından azaltmayı öğrensek ömür boyu ideal kiloda yeme şansımız olur. Bugun sen ve ben yapmışız yarın başkası yapıyor. Ama bu ortak sorunumuz zAten. Ama beraberce öğreneceğiz o besinlerle uaşamayı ve daha da önemlisi onları da yiyerek zayıf kalmayı :)

Haklısın maalesef cam bir fanusta diyet besinlerimiz ile yaşamıyoruz. Ama bunların hepsi bir fırsat en azından azaltmayı öğrensek ömür boyu ideal kiloda yeme şansımız olur. Bugun sen ve ben yapmışız yarın başkası yapıyor. Ama bu ortak sorunumuz zAten. Ama beraberce öğreneceğiz o besinlerle uaşamayı ve daha da önemlisi onları da yiyerek zayıf kalmayı :)
Aynen cnm ne kadar uzak kalmaya çalışsak ta vücut alışmış olduğu besini istiyor iste dediğin gibi o besinlerle yaşamayı öğrenmeyi bizde ogrenecez.

Back
X