• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de sporu bırakalım bence :) şaka bir yana 7 lerde kardelelen321 kardelelen321 de daha fazla spor yapacak biz de 6 larda biraz daha arttıracağız.. bizimki gerçek kilo artışı değil bence düzelecek
İnş inş yola gelecek elbette hedef kilon kaçtı kuzum senin

Nefesimmmsin Nefesimmmsin sen niye beğenip beğenip kaçıyorsn kuzum menüde yazmadın galiba
Günaydın cnm sayfalar birikmiş onları okuyordum. Okurken de bir beğeni atmadan olmaz. Malum 1 hafta izindeydim iş başı yaptim. Az işler birikmisti onları yaptıktan sonra bir girdim foruma 8 sayfa birikmiş anca işte cnm
Menüyü paylasmadim çünkü kaynanamlardaydim orda ne yediğimi yazmak istemiyorum köye gittim mi beni maruz görün o yüzden paylasmadim.

Günaydın cnm sayfalar birikmiş onları okuyordum. Okurken de bir beğeni atmadan olmaz. Malum 1 hafta izindeydim iş başı yaptim. Az işler birikmisti onları yaptıktan sonra bir girdim foruma 8 sayfa birikmiş anca işte cnm
Menüyü paylasmadim çünkü kaynanamlardaydim orda ne yediğimi yazmak istemiyorum köye gittim mi beni maruz görün o yüzden paylasmadim.
Kaynanayla fazla görüşme o zmaann:)))) kolay gelsin canım

İnş canım dikkat edersen neden olmasın ama menününü beğenmedim :KK43:
Patatesli omlet
Poğaça
Börek
Ekmek :/ yani miktarları az tutmuşsun iyi olmuş ama bunları bir süre hiç yememek lazım bence yada yiyorsanda en azından toplamda 3 dilim ekmeği o gün yememek lazım
aslında biliyorum zaralı olduklarını arada bizimkileri mutlu etmek istiyorum.ben diyetteyim diye ne pasta yapıyorum ne tatlı çünkü ben kendime hakim olamıyorum.
Cnm biz hemen hemen her haftasonu ordayi hem yardım ediyoruz hemde duskunuz birbirimize
bizde her cumartesi kayınvalideyiz yemekte

aslında biliyorum zaralı olduklarını arada bizimkileri mutlu etmek istiyorum.ben diyetteyim diye ne pasta yapıyorum ne tatlı çünkü ben kendime hakim olamıyorum.
Bizde de öyle canım ben onun yolunu keki yada böreği yapar yapmaz buzluğa atmakta buldum onlar istedikçe çıkarıyorum dilim dilim mikrodalga da 1 dk ısıt bitti taptaze oluyor birde elimin altında olmuyor

Bence aşırı spor yapmaman kötü bir şey değil. Çünkü kilo azaldıkça metabolizman bir rutine girdikçe sporu arttırarak yemeyi kısarak diyete devam edeceksin. Normalde senin kilolarında diyetisyen bana haftada üç gün 45 dakika tempolu yürüyüş vermişti.
O zaman bedenimi dinlemeye devam edeyim doğru yoldayım

Teşekkürler canım. Benim kötü huyum da eksiyi görünce gevşiyorum. Cısss lara kayıyorum hemen. Bunu da aşıcam inşallah
:sinirli::sinirli::sinirli: hayır hayır sakın bak ne güzel gitmiş geçen hafta -200 sadece bu hafta güzel gitsin bence yoksa çok az az vermiş olursun.bu hafta dereceye bile oynayabilirsinn bireyselde

Benimde 60 inş birlikte mezun oluruz belki diyecektim ama senin hedef hem daha yakın hemde hızlı kilo veriyorsun o yüzden ben kardelelen321 kardelelen321 ile mezun olurum artık :)
Aramızda nerdeyse 15 kilo var kuzum. O kadar haksızlık etme kendine. Her hafta güzel kilolar verilmiyoki. Ben bi hafta çok iyi verdiysem bi hafta vasat oluyo. Bilinçaltını olumsuz yargılarla doldurma. Çok güzel veriyorsun, çok güzel spor yapıyorsun. şu kan değerlerine de baktır bakalım.

bizde her cumartesi kayınvalideyiz yemekte
Havalar soğuyor artık bizim gidisler de azalır artık

Aramızda nerdeyse 15 kilo var kuzum. O kadar haksızlık etme kendine. Her hafta güzel kilolar verilmiyoki. Ben bi hafta çok iyi verdiysem bi hafta vasat oluyo. Bilinçaltını olumsuz yargılarla doldurma. Çok güzel veriyorsun, çok güzel spor yapıyorsun. şu kan değerlerine de baktır bakalım.
Ben doğumdan beri baktırmadm 3 yıl olmuş :)) nasıl gitcem onu da bilemedim eşimin işleri çok yoğun izin alması lazım oğlan hayatta hastaneye adım atmıyor ya burda bir akrabam bir tanıdığım olsun okadar isterdim ki yarım saat bırakacak kimse yok :KK43:
Sağol kuzum bu arada fark etmez herkes hedefine ulaşsında

Back
X