• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:sinirli::sinirli::sinirli: hayır hayır sakın bak ne güzel gitmiş geçen hafta -200 sadece bu hafta güzel gitsin bence yoksa çok az az vermiş olursun.bu hafta dereceye bile oynayabilirsinn bireyselde
Evet canım zaten hep kafamda iki farklı karakter konuşuyo😀 Biri diyo 1 taneden bişey olmaz nasılsa spor yapacaksın, öteki sakın yapma gıdım gıdım kilo vererek kendini yıpratıyorsun. 🤐😲Kafayı yiyorum galibaaaa

Şaka yapıyorum maşallah allah bozmasın ama menülerde önlem alabilirsin :KK66:
Sağol cnm
Menülere dikkat edemiyorum çünkü iştah bir açılıyor anlatamam tüm sebze meyveler organik elinin altında bir tadına baktım mı tamam devamı geliyor.

Ben doğumdan beri baktırmadm 3 yıl olmuş :)) nasıl gitcem onu da bilemedim eşimin işleri çok yoğun izin alması lazım oğlan hayatta hastaneye adım atmıyor ya burda bir akrabam bir tanıdığım olsun okadar isterdim ki yarım saat bırakacak kimse yok :KK43:
Sağol kuzum bu arada fark etmez herkes hedefine ulaşsında
Kuzum bizim burda aile hekimliklerinde yapılıyo bu kan testleri orda da öyle olabilir. Senin için daha kolay olabilir öyle bi soruştur istersen. Ben de senin gibiyim çünkü bırakacak kimsem yok onlarla gidiyorum zaten aile gibi olduk oradakilerle çocukların gelişimini takip ediyorlarya

Kuzum bizim burda aile hekimliklerinde yapılıyo bu kan testleri orda da öyle olabilir. Senin için daha kolay olabilir öyle bi soruştur istersen. Ben de senin gibiyim çünkü bırakacak kimsem yok onlarla gidiyorum zaten aile gibi olduk oradakilerle çocukların gelişimini takip ediyorlarya
Orayada girmez ki öncebir girip doktorla konuşmak gerekiyor ya orda çıldırır yada benden kan alırlarken yine çıldırır zaten benim sağlık ocağı kaydım İstanbul'da orda bir kere muayene oldum acildi doktor şıp diye beni kendi üstüne almış uyanık şikayet ettim..ama halen düzelmedi sinir bir durum

Kızlar bana akıl verin
Salcami durumunu biliyorsunuz .
Eşim diyor ki bu yıl hazır alalım,bende tekrardan yapalım diyorum .sizce almalı mıyım? Yoksa yapmalı mı?
Tatlım tekrardan yapmaya enerjin ve zamanın varsa yap. Ev yapımı her zaman daha güzel.

Orayada girmez ki öncebir girip doktorla konuşmak gerekiyor ya orda çıldırır yada benden kan alırlarken yine çıldırır zaten benim sağlık ocağı kaydım İstanbul'da orda bir kere muayene oldum acildi doktor şıp diye beni kendi üstüne almış uyanık şikayet ettim..ama halen düzelmedi sinir bir durum
Ha anladım canım doktor korkusu var. Cemre bıraksan tüm gün orda kalır. Kan alınırken nerdeyse içinde, çok ilgi duyuyor öyle şeylere. Hemşire teyzemiz bu kız cerrah olacak diye bi kehanette bulundu ama bakalım ne olacak. 🤔

Benimde 60 inş birlikte mezun oluruz belki diyecektim ama senin hedef hem daha yakın hemde hızlı kilo veriyorsun o yüzden ben kardelelen321 kardelelen321 ile mezun olurum artık :)
Ben senden önce mezun olabilirim çünkü 5 kg yukarıda olacağım. Ama seni yakalayacağım derken ben yukarı sen aşağı gidersen beraber de mezun oluruz :) baksana henüz hiç yaklaşamadım sana

kızlar selamlar haftasonu yoğunluk hastalık derken hiç nete bakamadım ama acaip derecede şişim ödem var parmaklar bile kapanmıyor neredeyse moralimi bozmamak için tartılmadım bir de üstüne 1 hafa10 gün önce regli olunca feleğim şaştı şimdi bir de oğlanın okulunu değiştireceğim sabahtan beri hastane yeni okul koşturduk durduk

kızlar selamlar haftasonu yoğunluk hastalık derken hiç nete bakamadım ama acaip derecede şişim ödem var parmaklar bile kapanmıyor neredeyse moralimi bozmamak için tartılmadım bir de üstüne 1 hafa10 gün önce regli olunca feleğim şaştı şimdi bir de oğlanın okulunu değiştireceğim sabahtan beri hastane yeni okul koşturduk durduk
Kaptanım koşturmaca hiç bitmiyo sende. Allah kolaylıklar versin. Dikkat et kendine de.

Kızlar bana akıl verin
Salcami durumunu biliyorsunuz .
Eşim diyor ki bu yıl hazır alalım,bende tekrardan yapalım diyorum .sizce almalı mıyım? Yoksa yapmalı mı?
salça bulgur nedense ben hazırını yiyemiyorum böyle alıştık bence tekrar yap / 50 kilo bir yıl yetmez mi hem temizlemesi çabuk 2 büyük leğende kurut ( bizim aile salçacı hemen bilgi veriyorum kusura bakma)
okul değiştirmek zor değil mi

salça bulgur nedense ben hazırını yiyemiyorum böyle alıştık bence tekrar yap / 50 kilo bir yıl yetmez mi hem temizlemesi çabuk 2 büyük leğende kurut ( bizim aile salçacı hemen bilgi veriyorum kusura bakma)

okul değiştirmek zor değil mi
Doğru söylüyorsun cnm
Yalnız şöyle bir problem var bilirsin ki gün içerisinde sık sık karistirman gerek salçayı bende gün boyu evde değilim .

Doğru söylüyorsun cnm
Yalnız şöyle bir problem var bilirsin ki gün içerisinde sık sık karistirman gerek salçayı bende gün boyu evde değilim .
aslında yapılabilir ama biraz sabır işi bu sene olmadı tanıdık birinden parayla al biz annemle 200 kg yaparız annem ben kardeşim 2 sene yeriz.

Back
X