• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah (10:30) : 2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, domates salatalık

Ara(12:30) 2 mandalina 2 ceviz

Ara; (14:30 tarçınlı sütlü kahve 3 hurma

Akşam (17; 15) 2 dilim ekmek, 8 kaşık etli patlıcan, 1 kase yoğurt

3 litre su
- 30 dakika kardio egzersiz, 20 dakika kol çalıştım. kardelelen321 kardelelen321 akşama zumba step ve ip atlamayı düşünüyorum yaparsam yazarım canım
Merak ediyorum nasıl geçecek geç yatıyorsun ya o yüzden :)

Sporları daha sonra eklerim gece yaparım çünkü kesin :))
Screenshot_2019-09-16-19-00-48-050_com.google.android.apps.docs.webp

Vereceğimde öyle yarım gün gibi düşünüyorum henüz tam göndermeye cesaret edemem bir sene daha bekleyeceğim sanırım.evde oturmak psikolojik olarak çok yoruyor insanı birde benim burda hiç arkadaşım yok o yönde de tükendim :/
Anlıyorum canım. Seneye inşallah dilediğin gibi olur. Dönersin işine.
Ben de bu sene başlamak istedim ama kayınvalide rahatına düşkün, istemedi bakmak.

Merak ediyorum nasıl geçecek geç yatıyorsun ya o yüzden :)
Ben de merak ediyorum. Şimdilik bir sorun yok ama bol su içiyorum. Az önce 2 saat tokluk şekerimi ölçtüm 114 çıktı. Gayet iyi 120 altı olması gerekiyor zAten. Yatana kadar belli aralıklarla ölçeceğim bakalım nasıl çıkacak. Ben yatana kadar nasıl hissedeceğim acaba ?
Bir de yarın tartılacağım farkı görmek için

Ben de merak ediyorum. Şimdilik bir sorun yok ama bol su içiyorum. Az önce 2 saat tokluk şekerimi ölçtüm 114 çıktı. Gayet iyi 120 altı olması gerekiyor zAten. Yatana kadar belli aralıklarla ölçeceğim bakalım nasıl çıkacak. Ben yatana kadar nasıl hissedeceğim acaba ?
Bir de yarın tartılacağım farkı görmek için
İnsanlar hiç diyet yapmadan sadece 17 sonrası yemeyerek ayda 5 kg veriyor bence etkili olur

Merpaba kızlar bugün hiç hoş şeyler yemedim 1 tabak makarna yedim akşam üstüde 3 kurabiye az önce 1 avuç üzüm akşam akşam hiç olmadı kötü hissediyorum kendimi:KK61:kınayınn beni
Aa niye kınayalım 30 dk Leslie :duduk: şaka bir yana kendini kötü hissedip duracağına yatmadan önce bir spor yap canım yarında hafif geçirirsen hiç bşeycik olmaz

İnsanlar hiç diyet yapmadan sadece 17 sonrası yemeyerek ayda 5 kg veriyor bence etkili olur
Eğer diyetsiz o kadar veriliyorsa diyetle daha etkili olur o zaman. Ama bence ilk günler haftalar etkili olur ama sonra vücut bu düzeme de alışabilir. Ben mesela hayatımda böyle beslenmedim vücut yabancı bir şey ile karşılaşacağı için ya kendini koruyacak ya da kilo verdirecek.. bakalım.. şimdilik açlık kısmı da iyi gidiyor. Çay içiyorum boş boş :)

Merpaba kızlar bugün hiç hoş şeyler yemedim 1 tabak makarna yedim akşam üstüde 3 kurabiye az önce 1 avuç üzüm akşam akşam hiç olmadı kötü hissediyorum kendimi:KK61:kınayınn beni
Senin sıkıntın geçti mi canım? Arada olur böyle sonuçta henüz Pazartesi.. yarın düzene girersin telafi edersin. Ama bence bu yediklerin için biraz spor yapsan senin için iyi olur

Eğer diyetsiz o kadar veriliyorsa diyetle daha etkili olur o zaman. Ama bence ilk günler haftalar etkili olur ama sonra vücut bu düzeme de alışabilir. Ben mesela hayatımda böyle beslenmedim vücut yabancı bir şey ile karşılaşacağı için ya kendini koruyacak ya da kilo verdirecek.. bakalım.. şimdilik açlık kısmı da iyi gidiyor. Çay içiyorum boş boş :)
Bende öyle hep boş boş çaylarında tadı kalmadı :)) az içiyorum ondan :)

günaydın kızlar naılsınız
dünkü menüm
kahvaltı
yarım paket altınbaşak
3 kaşık lor 5 zeytin domates salatalık
ata sade kahve
öğle 6 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt

ara 1 elma,
3 kaşık yoğurt

akşam 1 kepçe çorba
1 bardak ayran