• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada 15. saat açlık şekerim 91.. hamilelik sürecinde 92 üstü istemiyorlardı.. gayet iyi bence böyle beslenme. Tartıda hala fark yok ama o bence direnç kiloma gelmiş olmamla ilgili. Vücudumun diyet reaksiyonlarını bildiğim için içtiğim ve çıkardığım su ile ilgili izlenimlerim yağ yaktığım yönünde.. ama tabiki ölçüm yapılamadığı için sadece bir tahmin benimkisi..
canım bende 85 ten 75e kadar bi alıp bi verdim ama hep 75 ten bı gıdım aşağıya inemedim hep aynı yerde döndüm durdum sonra diyetisyene başladım 75 ten 67 ye kadar düştüm bazen takıldı mı takılıyo bence sende dene olmazsa diyetisyen desteği alırsın yoksa aynı yerde kalmak gerçekten çok can sıkıcı

canım bende 85 ten 75e kadar bi alıp bi verdim ama hep 75 ten bı gıdım aşağıya inemedim hep aynı yerde döndüm durdum sonra diyetisyene başladım 75 ten 67 ye kadar düştüm bazen takıldı mı takılıyo bence sende dene olmazsa diyetisyen desteği alırsın yoksa aynı yerde kalmak gerçekten çok can sıkıcı
Canım
Benim diyetisyen Türkiye de.. orada olsam çözer sorun olmaz ama elimde bu kiloyu aşacak alternatif detokslar var. Şu an kullanmıyorum çünkü başka bir şey deniyorum vücudum için. İşe yaramazsa detoksa geçerim hala işe yaramazsa diyetisyenime yazarım zaten.
Ama dediğin gibi bazı direnç kilolarında alternatif çözümler gerekiyor.. elimden kurtulamaz 74,9 göreceğim yakında sonrası gelir zAten :)

Canım
Benim diyetisyen Türkiye de.. orada olsam çözer sorun olmaz ama elimde bu kiloyu aşacak alternatif detokslar var. Şu an kullanmıyorum çünkü başka bir şey deniyorum vücudum için. İşe yaramazsa detoksa geçerim hala işe yaramazsa diyetisyenime yazarım zaten.
Ama dediğin gibi bazı direnç kilolarında alternatif çözümler gerekiyor.. elimden kurtulamaz 74,9 göreceğim yakında sonrası gelir zAten :)
inşallah canım sen böyle azili olduğun sürece 74,9 en kısa zamanda tartıda görülür zaten :)

Canım
Öğlen menüsü tam bomba olmuş diyecektim günün varmış :) öğlen menüsünün değişim listesini yazmamı ister misin yoksa beni rahat bırak bir gün katı bir şeyler yiyeceğim ağız tadıyla yiyeyim mi diyorsun :)
Değişim listesini yaz yine sen bir sonraki günde lazım olur:)

bugün ve yarın hurma diyeti yapıyorum biraz değiştiriyorum ama
sabah tartıldım 66,6 kiloyum bakalım cuma sabahı ne çıkacak
Eski kilon kaçtı canım senin hani takıma gitmek için o kiloya gelmeni bekliyoruz ya takıma girsen daha iyi olur aslında senin için

Eski kilon kaçtı canım senin hani takıma gitmek için o kiloya gelmeni bekliyoruz ya takıma girsen daha iyi olur aslında senin için
canım benim 64 küsürlü rakama düşmem lazım takıma girmek için ama bir türlü 66 dan düşmüyor.
ama bu sefer inatçıyım.
bu aralar kendimi yoracak spor yapmak istemiyorum. bebek düşünüyoruz da :KK200::KK200: bu aralar koşmak istemiyorum.
canım ben hamile kalırsam ne kadar grupta kalabilirim.

Back
X