• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Martilikiz07 Martilikiz07 ve Muallim09 Muallim09 arkadaşlar 1 .sayfamızda kurallarımız var onları okuyurak size uygun geliyor ise -okudum kabul ediyorum - diye yazmanızı rica ederiz :). Kaptanımız toplight toplight ben ve Nefesimmmsin Nefesimmmsin de kaptan yardımcılarıyız :) ilk iki hafta bir deneme süreci olacak hemen listeye girmiyorsunuz ama yarından itibaren kilo bildirimi yapabilirsiniz ♥️

Tatlım cos cos yağ yakıyorsun ben burdan sesini duyuyorum bu kadar hırpalama kendini Allah aşkına. Bırak şu 74 görme takıntısını aşırı stres yaratıyorsun bedeninde. Canan karataya göre stres hormonlarının aşırı salgılanması da kilo verememe sebebiymiş.
Haklısın canım saldım çayıra artık haftaya tartılmayacağım zaten :) ben de yağ yaktığımı düşünüyorum. Başlamadan ölçü alsaydım daha net bir sonuç olurdu elimde. Ama böyle de giysilerden kontrol ediyorum :) bir pantolonum var hedefim şimdi o pantolonu giymek :)

dennisgo dennisgo bu arada bende aynı durumdayım kaçamak hiç yapmadım sadece dün spor yapmadım ve kilo vermedim en son salı tartıldım öyleydi bakalım yarın ne olacak 🤷
Salı’dan sonra tartılmaman güzel olmuş. Artık yarın ola hayrola :) ben de bugun gerçekten 8 saat yiyeceğim daha kısa değil :)

28yasındayım 1senlık evlıyım evlenmeden once 62kıloydum suan malesef 66 bebek yapmaya karar verdık ve kılo vermek ıstıyorum:))herkese kocaman muck
Eyvah bir seneye kalmaz burası bebeklerle dolacak ekipte çok aday var :KK36::KK36:
Çok az fazlan var kısa sürede mezun ederiz seni inş çok iyi düşünmüşsün hamilelik öncesi kilo vermekle :)

Oooy oyyy 🙈 yapma kuzum yapma

İnsan bir şeyin yanlış olduğunu bile bile neden yapar acaba? Bir de gerçekten öyle bir huyum yoktu. Pazartesi Cuma tartılıyorum ekstra bir şey olmadıkça. Bu hafta resmen kendime işkence ettim ama bugün itibariyle bıraktım :)

Back
X