- 23 Mart 2016
- 30.130
- 90.771
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldiinArkadaslar bende bu takıma geldım lınke tıklamamı soledıler neler yapmam gerekıyo yardımcı olur musunuz?
Hosnulduk canım neler yapıyoruz buradaHoşgeldiin![]()
İlk sayfayı okursan herşey yazıyo orada, kaptanımız ve çiçekleri daha detaylı bilgi verirler birazdanHosnulduk canım neler yapıyoruz burada
Ay ne güzelmişBugün evden çalışıyorumgenelde hep evden çalışıyorum aslında ama işler yoğun olduğunda ofisteyim
Haklısın canım saldım çayıra artık haftaya tartılmayacağım zaten :) ben de yağ yaktığımı düşünüyorum. Başlamadan ölçü alsaydım daha net bir sonuç olurdu elimde. Ama böyle de giysilerden kontrol ediyorum :) bir pantolonum var hedefim şimdi o pantolonu giymek :)Tatlım cos cos yağ yakıyorsun ben burdan sesini duyuyorum bu kadar hırpalama kendini Allah aşkına. Bırak şu 74 görme takıntısını aşırı stres yaratıyorsun bedeninde. Canan karataya göre stres hormonlarının aşırı salgılanması da kilo verememe sebebiymiş.
28yasındayım 1senlık evlıyım evlenmeden once 62kıloydum suan malesef 66 bebek yapmaya karar verdık ve kılo vermek ıstıyorum:))herkese kocaman muck
Salı’dan sonra tartılmaman güzel olmuş. Artık yarın ola hayrola :) ben de bugun gerçekten 8 saat yiyeceğim daha kısa değil :)dennisgo bu arada bende aynı durumdayım kaçamak hiç yapmadım sadece dün spor yapmadım ve kilo vermedim en son salı tartıldım öyleydi bakalım yarın ne olacak
![]()
Eyvah bir seneye kalmaz burası bebeklerle dolacak ekipte çok aday var28yasındayım 1senlık evlıyım evlenmeden once 62kıloydum suan malesef 66 bebek yapmaya karar verdık ve kılo vermek ıstıyorum:))herkese kocaman muck
Oooy oyyySabah öğlen akşam ve ara öğünlerde tartılıyorum :) berbat bir şey :) bünyem strese girmesin de ne yapsın? İlk defa bugün sabahtan sonra bir daha tartılmadım bir haftadır
Hoşgeldin takıma umarım bizimle beraber ideal kilona ulaşabilirsin.Arkadaslar bende bu takıma geldım lınke tıklamamı soledıler neler yapmam gerekıyo yardımcı olur musunuz?
Hepiciğinize tavsiye ediyorumAy ne güzelmiş![]()
Hosbulduk canım ınsallah daha once 76kılodsn 62kgya dustum ama suan aldıgım ıcın 5kg kadar bermek ıstıyorumHoşgeldin takıma umarım bizimle beraber ideal kilona ulaşabilirsin.
Oooy oyyyyapma kuzum yapma