- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.101

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekimde yine var oda benimmYa bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun diyemedim..
Olsun ne yapalım sen onu hallletmişindir yılda kaç kez doğumgünü oluyor :) Kasım'da da benim ki ya yol yapıyorum![]()
![]()
![]()
Gönderiyorum canımdennisgo geçen 3 günlük liste paylaştın ya bulamadım mesajların arasında tekrar atarmısın favori yapıyım
O video bu video koptuk ama kilolarımız bizimle aynı fikirde değildi. Ben yine haftaya bir gün 5 bin ip atlayayım en iyisi.anladım ki ipten daha iyi egzersiz yok benim için :)Koptunuz bu hafta o video bu video
Oğlunun Doğum günü kutlu olsun canım. Senin yaklaşan Doğum günün için de bir pasta hakkın var :) ben tatile gelince iki ayda üç Doğum günü pastası yiyeceğim muhtemelen :)Ekimde yine var oda benimm
Bu hafta pasta ile spor aynı kapıya çıktı sanki ama gelecek hafta fırtına gibi eseceğiz bence.Desenize senin gibin pasta yimedik![]()
Amiiiin cümlemiz inşallahhoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa
çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme
en kısa zaman da kucağına alırsın inş canım
amin canım inş
Ben Ankara da değilim Hatayliyim ama orada düşünüyorumŞehirler farklıymışbenim rapor çıkmaz sanırım
Ankara 2. Memleketim orada okudum. Hatay dan gideceğim tedavi için.Bende Ankara'dayım. :)
Öyle mi hayırlı olsun inş Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasınAnkara 2. Memleketim orada okudum. Hatay dan gideceğim tedavi için.
Ağzın bal yisinnSabah tartılar bizi şöyle 1er kilo eksik tartsa da neşemizi bulsak evrene pozitif mesajlaar![]()
Pek bırakıcak gibi değildi ama bişeymi oldu acaba epeydir girmemişalwaysnforever bizi bıraktı sanırım
Aynen iyi olsunda bende bilerek yaptığını düşünmüyorum işe girmiştr belki :)Pek bırakıcak gibi değildi ama bişeymi oldu acaba epeydir girmemiş
Yani tartım bana bu güzelliği yaparsa onu başımın üstünde taşırım artıkSabah tartılar bizi şöyle 1er kilo eksik tartsa da neşemizi bulsak evrene pozitif mesajlaar![]()
***5. Takım 639. Etap***BEŞİNCİ
toplight (79.3/79/0.3/%0.38)
Leyl-i-fer (74.8///%) sabit
emnis (74.2/74.4/-0.2/%-0.27)
matruj1 (63.2/61.5/1.7/%2.69)
alwaysnforever (54.4///%) bildirim yapmadı
kardelelen321 (90/89.8/0.2/%0.22)
dennisgo (77.5/75/2.5/%3.23)
guziss35 (70.3/70.6/-0.3/%-0.43)
Libas7 (75.8///%) sabit
Nefesimm02 (56.3/55.7/0.6/%1.07)
pawlover (53.7/52.9/0.8/%1.49)
5. Takım Ortalaması: 0.761
Evet bu liste ne kadar değişicek aacAba nerdesiniz hanımlar
Ağzın bal yisinn
Aminn
Olcak olcak inanmak başarmanın yarısıdırYani tartım bana bu güzelliği yaparsa onu başımın üstünde taşırım artık![]()