- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.421
Yazarım tabikii aşılama sürecinde buralardayım zaten bu adetle başlicaz nasipseÇok heyecanlı o zamanda yazn bize buradan olur mu ♥dualarımızda sizinle olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazarım tabikii aşılama sürecinde buralardayım zaten bu adetle başlicaz nasipseÇok heyecanlı o zamanda yazn bize buradan olur mu ♥dualarımızda sizinle olur![]()
Yazarız tabiki. Ayrıca asıl o zaman burada olmak lazım kilo kontrolü için :)Çok heyecanlı o zamanda yazn bize buradan olur mu ♥dualarımızda sizinle olur![]()
Yazarım tabikii aşılama sürecinde buralardayım zaten bu adetle başlicaz nasipseAllah razı olsun
![]()
biri yedi yedi matruj muydu libas mıydı ve de kilo verdii:)Geçen hafta içli köfte yememişti sadece yapmıştı. Bence bu hafta da yapmalıydı
Artık öyle saçma bi hal aldı ki önerilmeyen şey kalmadı Deniz'e.![]()
Tutarsa dereotu ye :) tatlı krizlerine iyi geldiğini söylüyordu diyetisyenimregl olcam ben inş çikolata krizim tutmaz![]()
Aynen öyleSanki ek gıdaya geçiş gibi :)))) Allah'ım o neydi öyle herşey püre![]()
ben onu hiç sade yiyemiyorum ya .poğçada güzel oluyoTutarsa dereotu ye :) tatlı krizlerine iyi geldiğini söylüyordu diyetisyenim
Evet canım çiğnemek yok ya suyunu ya püresini yiyeceksinmeyve olarak yiyinc ediyet bozuluyomu.çiğniyoruz diye hani
Perşembe günü hep beraber yapalım o zaman cumaya eksiyle geçelimBende yapcamlimon sıkacağı var bende oğlana hep onla portakal suyu yaptım oluyor yani varsa dene
Yoğurdun içine toz tarçın koyuyorum ve suyumun içinede kabuk tarçın atıyorum tatlı krizine iyi geliyorregl olcam ben inş çikolata krizim tutmaz![]()
Ben günde börek ve tatlı yemiştim ama sonra sıvı diyeti yaptımbiri yedi yedi matruj muydu libas mıydı ve de kilo verdii:)
Tutarsa dereotu ye :) tatlı krizlerine iyi geldiğini söylüyordu diyetisyenim
Sizden de canımYazarım tabikii aşılama sürecinde buralardayım zaten bu adetle başlicaz nasipseAllah razı olsun
![]()
Sabah kahvaltısında yiyordum ben eskiden ama bir süredir yemiyorum. Domates salatalık ile geçiştiriyorum kahvaltıyı. Aslında diyetimde domates salatalık nane dereotu var :)ben onu hiç sade yiyemiyorum ya .poğçada güzel oluyo![]()