• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O süper yaş aralığıda şahane olmuş Allah bağışlasın
Evet canım bide devasa bir kilo da alınca. Çocuklarda malesef kolik olunca biraz korktum. Ama bunda izin vermedim en fazla dogumdan sonra 83 tüm. Bir ay bitti tartıldım. 84.1. Ve hemen dikat etmeye başladım. Çok şükür. Kış olsun tamamen spor ve un şeker yasaklicam. Şimdiden alıştırma ve yavaş veriyorum 72 de olsam ozamana kadar bana yeter. Çünkü dogumdan sonra vücut malesef sarkıyor ve ancak bu nu sporla özellikle pilates toplar. Bide bende fena selülit var. Spor şart.

Evet canım bide devasa bir kilo da alınca. Çocuklarda malesef kolik olunca biraz korktum. Ama bunda izin vermedim en fazla dogumdan sonra 83 tüm. Bir ay bitti tartıldım. 84.1. Ve hemen dikat etmeye başladım. Çok şükür. Kış olsun tamamen spor ve un şeker yasaklicam. Şimdiden alıştırma ve yavaş veriyorum 72 de olsam ozamana kadar bana yeter. Çünkü dogumdan sonra vücut malesef sarkıyor ve ancak bu nu sporla özellikle pilates toplar. Bide bende fena selülit var. Spor şart.
Aynen canım o zaman squat ta eklesen çok iyi olur selülit için en iyi hareketlerden biriymiş

Aleykum selam canım.
Ekmeği somun ekmeği dilimleyip içini oğluma veririm çok sever kalan kenarlarını ben yiyiyorum. Bide öyle hemen birden kesemiyorum. Yavaş yavaş. Ben daha oncede doğum kilosu vermiştim. 87 koli ile 70 e 3 ayda verdim. Pilates yaparak ama yemeğimi ilk bir ay kısmadım. İkinci ay yarıya 3 ay ise aşırı azaltarak. Yoksa vücut çakınca hemen yağ depoluyor. Yan8 benim bunyem öyle canım. Yoksa isteyerek yaparmiyim hiç. 😢

ne güzel canım sen spor yapıyorsun
Geçen tatildeydik su sporu yapayım dedim son gün spor yaparken sorun yok
Ertesi günü bir hamlaşmışım bildiğin yürüyemiyordumm🤭🤭
spora gitmeyi düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum
Ben de ekmek sevmiyorum olmasa hiç aramam yani ama paket gıda tüketme konusunda bir numarayım 😪

Saat 5 te yedim canim yemekten sonrada yürüyüş ve plank. Evin içindeki yürüyüşleri saymıyorum bile. İnanın bütün günüm evin içinde yürüyüş yaparak geçiyor. Kolik bir bebeğim var. Sağolsun. Onun yerine geçer teyzesi🙈
Kolik olması zordur eminim ama gerçekten sana spor yaptırıyordur

Menüm
Sabah:Yulaf lapası kayısılı
Öğlen : kıymalı taze fasulye
Ara :kefir -iki kayısı
Akşam: İskender ( pidesi hiç yenmedi ve tereyağ sos koydurmadım)
Spor yok :/
İskender terayağsız olurmu ya sen Karatay yapmıyormuydun onda tereyağına yasak yok diye biliyorum

Menüm
Sabah:Yulaf lapası kayısılı
Öğlen : kıymalı taze fasulye
Ara :kefir -iki kayısı
Akşam: İskender ( pidesi hiç yenmedi ve tereyağ sos koydurmadım)
Spor yok :/
Kuzum o İskenderlikten çıkmış. Bi porsiyon yaprak döner sipariş verseydin keşke. Alttaki tırnak pideler de ziyan 😥
Bu arada çok severim İskender kebap.😋
Profil fotoğrafındaki tatlış Emre galiba.
Maaşallah çok tatlıı..

Kuzum o İskenderlikten çıkmış. Bi porsiyon yaprak döner sipariş verseydin keşke. Alttaki tırnak pideler de ziyan 😥
Bu arada çok severim İskender kebap.😋
Profil fotoğrafındaki tatlış Emre galiba.
Maaşallah çok tatlıı..
Yok ziyan olmadı canım Emre'ye yedirdim tereyağda onun yüzünden almadım zaten çok sıcaktı yemek iyice sıcak olmasın dedim :)yoksa biraz alacaktım :)
Fotoğraftaki evet oğluş ❤️:)teşekkür ederiz teyzesi

İskender terayağsız olurmu ya sen Karatay yapmıyormuydun onda tereyağına yasak yok diye biliyorum
Daha çok oğlum için almadım canım Karatay doğal tereyağ öneriyor evimdekilerde köyden geliyor ama dışarıdakilere güven olmaz kesin katı yağ ile karıştırıyorlardır

A sen nasıl bilmiyorsun bunu özellikle şeker sorunu olanlar için sıfır şeker çünkü normal pirinçde şeker çok ya.birde vitamin değeri normal Pirince göre çok fazla spor yapanlar klasik tavuk sote ve basmati yer hep bundan kas yapmak isteyenler falan
ilk defa duydum canım teşekkür ederim:)

:kızgın: :nazar: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: ben iki gündür çok stresliyim canım sıkkın bizim depoyu su basmış oğlumun herşeyi gitti bebek arabası yaylı yatağı park patağı araba koltuğu puset stor perde halıı hepsi çamur içinde hafta sonu olduğu için ilgilenende yok yönetimden gerildim barut gibiyim :KK43:(
çok geçmiş olsun

Yağ temizlemek kadar sinir birşey yok birde kırılmış yumurtaaaa :rolleyes::rolleyes: olay mahalinden çekip gitmek geliyor içimden hep :)))
ayyy o yağ temizlemk yok mu ah ah yaşayan bilir :) berbat bi durum bi de sabah gelirken yumurta haşlamak için yumurta alayım derken az yere düşürmdim ve sabah sabah nefret ediyodum söylene söylene temizliyorum:))

ayyy o yağ temizlemk yok mu ah ah yaşayan bilir :) berbat bi durum bi de sabah gelirken yumurta haşlamak için yumurta alayım derken az yere düşürmdim ve sabah sabah nefret ediyodum söylene söylene temizliyorum:))
Aynen benimde çok başıma geldi :/// :)

Back
X