• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam menüm değişti. Çünkü içli köfte yaptım, 3 köfte kadar kavrulmuş kıyma yedim.ton balıklı salata yerine..

Cherry Mom Cherry Mom 30 dakika cardio yürüyüş yaptım, 500 ip atladım. Ama bence bunlar boş. Asıl Kaç saat içli köfte yaptım. Biliyorsunuz içli köfte sporu bana eksi yazar :)
Listeye mi eklesek içli köfte yapımı diye hahahaaj

Akşam menüm değişti. Çünkü içli köfte yaptım, 3 köfte kadar kavrulmuş kıyma yedim.ton balıklı salata yerine..

Cherry Mom Cherry Mom 30 dakika cardio yürüyüş yaptım, 500 ip atladım. Ama bence bunlar boş. Asıl Kaç saat içli köfte yaptım. Biliyorsunuz içli köfte sporu bana eksi yazar :)
Oooo içli köfte yaptıysan bu cuma 72yi görürsün hacı😂

Oooo içli köfte yaptıysan bu cuma 72yi görürsün hacı😂

Ay dur yarın da yapayım.. ben Cuma’ya kadar seri üretime geçeyim en iyisi :) haftanın birinci olacağım sırlarıma da bunu yazacağım. Sporla kilo alan içli köfte ile zayıflayan bir manyak :)

Ben de becerebilir miyim acaba sizinle denesem mi. Sıvı diyeti ismi bile korkutuyor gerçi beni ama...
Evet evet evet yaparsın ne var ki bu arada ben sıvı diyetinde ceviz faaln var diye okudum aama ??
Çorbalar ayranlar püreler yoğurtlar bence gayet yeterli

Ay dur yarın da yapayım.. ben Cuma’ya kadar seri üretime geçeyim en iyisi :) haftanın birinci olacağım sırlarıma da bunu yazacağım. Sporla kilo alan içli köfte ile zayıflayan bir manyak :)
Sonra diyecekler ki arkadaş kadın sonuncu oluyor sebebi komik 1. Oluor sebebi yine komik hahaahaha

Sıvı diyeti listesi:

Sabah:

-1 bardak limonlu su

-1 bardak portakal suyu

-1 adet ceviz

Ara Öğün:

-1 bardak şekersiz ılık süt

-3 bardak limonlu su
Öğle:

-2 kase çorba

-Tuzsuz ayran (sınırsız)

Ara Öğün:

-3 bardak meyve suyu

Akşam:

-Yarım paket light labne peynir

-Meyve suyu (sınırsız)

Sıvı diyeti listesi:

Sabah:

-1 bardak limonlu su

-1 bardak portakal suyu

-1 adet ceviz

Ara Öğün:

-1 bardak şekersiz ılık süt

-3 bardak limonlu su
Öğle:

-2 kase çorba

-Tuzsuz ayran (sınırsız)

Ara Öğün:

-3 bardak meyve suyu

Akşam:

-Yarım paket light labne peynir

-Meyve suyu (sınırsız)
Bu menüde içe içe şişeceksin ve açlık hissetmeyeceksin bence :)

Sabah 68.5 gördüm fakat ikindi 68.9 idim şok oldum aslında bildiğin aç geziyorum ama niye öyle oldu anlamadım

Benden sana tavsiye her gün tartılma hale günde bir kaç kere hiç tartılma :) geçen haftaki eziyetim buydu. Kendimi huzursuz ettim gereksiz yere.. bu hafta yapmıyorum kafam rahat

Back
X