- 23 Mart 2016
- 30.151
- 90.794
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #315.881
Süpersin canım 1 gün mü 2 gün mü düşünüyorsun ?Ben de hurma yapiciğiiim aldım hurmalarımı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım 1 gün mü 2 gün mü düşünüyorsun ?Ben de hurma yapiciğiiim aldım hurmalarımı![]()
İki gün düşünüyorum çarş perş bakalım yapabilecek miyim meraklıyımSüpersin canım 1 gün mü 2 gün mü düşünüyorsun ?
Bravo canım birlikten kuvvet doğarTamamdır ben de varım. Denemekte fayda var. Beni disipline sokacak bi hamle olur hiç yoktan
Kesin yaparsın inan fazla bile gelecek çok merak ediyorum kaç kilo gidecek :))İki gün düşünüyorum çarş perş bakalım yapabilecek miyim meraklıyım![]()
Ben dee bakalım nasıl olacak bu hafta takımımızKesin yaparsın inan fazla bile gelecek çok merak ediyorum kaç kilo gidecek :))
Haklısın hiç kolay bir şey değil. Umarım bir an önce geçer ve rahatlarsın canım.Evet canım. Ama ayaklarım şişiyor. Belim ağrıyor.
Geçmiş olsun canım. Umarım rahat bir gece geçirirsiniz yarın da daha iyi olur bebeğin.Selamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
Cardio 1 saat oldu :)) hızımı alamadımMenüm
Sabah Karatay kahvaltı
1armut
Akşam tarhana çorbası / etli sebze türlüsü / cacık
Spor
40 dk yürüyüş
15 dk park aletleri
30 dk cardio bisiklet
Yedim valla cnm amma şimdi ip atlayacam akşamları hiç zamanım olmuyor artık bundan sonra böyleRakibinin ye ne olacak ki? Bir daha mı geleceksin dünyaya dediğini duyar gibiyim.Nefesimmmsin akşama sarma yiyeceği için senin de çikolata yemen dengeli olur :)
geçmiş olsunSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
ayy canım ben hurma diyeti yapamam bu tarz detokslarda bende acayip baş ağrısı yapıyo dr ayça kayanın kalsiyum diyeti var ertesi günü diyeti de olabılır ben onu yaprım canımCuma bomba gibi düşeceğiz listelere herkes bu ekip ne yapmışda 1. Olmuş diye sayfamıza gelip bakacak
Yapabilen herkesi seferberliğe davet ediyorum
@kardelelen321
Cherry Mom
Leyl-i-fer
@Libas7 sıvı diyeti
pawlover
Nefesimmmsin hurma diyeti
toplight kaptanım sizde hurma yaparsınız belki :)
@matruj1 G guziss35 sizde yapar mısınız kızlar ? Uyarsa tabi hangisine yakın hissederseniz
dennisgo zaten yaptığı için detoksları ile bize eşlik ederr ❤❤❤
Henüz listede olmayanlar için bir şey demedim yeni diyete başladığınız için kilo verme durduğunda uyarsa yaparsınız tabi :))
maalesef yürüyemedim küçük oğlan hasta onun nazı ile uğraşıyoruz dr 3 gün rapor verdi evde dinlebnecek şimdi dr dan geldikİyi gelir yürüyüş kaptanım havada artık serin güzel ayılıyor insan :)
geçmiş olsun canımSelamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
bende mi sıvı yapsam diye düşünmekteyim şimdiCuma bomba gibi düşeceğiz listelere herkes bu ekip ne yapmışda 1. Olmuş diye sayfamıza gelip bakacak
Yapabilen herkesi seferberliğe davet ediyorum
@kardelelen321
Cherry Mom
Leyl-i-fer
@Libas7 sıvı diyeti
pawlover
Nefesimmmsin hurma diyeti
toplight kaptanım sizde hurma yaparsınız belki :)
@matruj1 G guziss35 sizde yapar mısınız kızlar ? Uyarsa tabi hangisine yakın hissederseniz
dennisgo zaten yaptığı için detoksları ile bize eşlik ederr ❤❤❤
Henüz listede olmayanlar için bir şey demedim yeni diyete başladığınız için kilo verme durduğunda uyarsa yaparsınız tabi :))