• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıvı ve hurma yapan çok kk da bir göz atın isterseniz

Selamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
Geçmiş olsun canım. Umarım rahat bir gece geçirirsiniz yarın da daha iyi olur bebeğin.

Rakibinin ye ne olacak ki? Bir daha mı geleceksin dünyaya dediğini duyar gibiyim. Nefesimmmsin Nefesimmmsin akşama sarma yiyeceği için senin de çikolata yemen dengeli olur :)
Yedim valla cnm amma şimdi ip atlayacam akşamları hiç zamanım olmuyor artık bundan sonra böyle

Selamun aleykum. Hayırlı akşamlar hanımlar. Benim bugün günüm baya hareketli geçti. Sabah saat 10 da kahvaltı yaptım. Bir domates 4 dilim salatalık 5 zeytin ve 4 dilim peynir kaşarlı omlet 3 dilim ekmeğin etrafı. Su ve kayısı içtim. Akşam yemeği yiyemedim. Hem aç da değildim hemde hastaneye götürdüm bebeği. Az once geldik. Buhar verdik ciğerleri üşütmüş gece uyuyamıyor burun tıkanıklığı ve öksürük. Yine yarın gideceğiz. Anlayacağınız baya ayaktaydım. Yürüyemiyorum bile. Yatacağım. Kusuruma bakmayın. Şuan acıktım. Bir kase yoğurt yerim.
geçmiş olsun

Cuma bomba gibi düşeceğiz listelere herkes bu ekip ne yapmışda 1. Olmuş diye sayfamıza gelip bakacak :cool:
Yapabilen herkesi seferberliğe davet ediyorum :KK70:
@kardelelen321
Cherry Mom Cherry Mom
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
@Libas7 sıvı diyeti

pawlover pawlover
Nefesimmmsin Nefesimmmsin hurma diyeti
toplight toplight kaptanım sizde hurma yaparsınız belki :)

@matruj1 G guziss35 sizde yapar mısınız kızlar ? Uyarsa tabi hangisine yakın hissederseniz :KK66:

dennisgo dennisgo zaten yaptığı için detoksları ile bize eşlik ederr ❤❤❤

Henüz listede olmayanlar için bir şey demedim yeni diyete başladığınız için kilo verme durduğunda uyarsa yaparsınız tabi :))
ayy canım ben hurma diyeti yapamam bu tarz detokslarda bende acayip baş ağrısı yapıyo dr ayça kayanın kalsiyum diyeti var ertesi günü diyeti de olabılır ben onu yaprım canım

20190924_082414.webp

Ayy kizlar çok mutluyum :KK36::rapci::KK54::KK19:

geçmiş olsun canım

Cuma bomba gibi düşeceğiz listelere herkes bu ekip ne yapmışda 1. Olmuş diye sayfamıza gelip bakacak :cool:
Yapabilen herkesi seferberliğe davet ediyorum :KK70:
@kardelelen321
Cherry Mom Cherry Mom
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
@Libas7 sıvı diyeti

pawlover pawlover
Nefesimmmsin Nefesimmmsin hurma diyeti
toplight toplight kaptanım sizde hurma yaparsınız belki :)

@matruj1 G guziss35 sizde yapar mısınız kızlar ? Uyarsa tabi hangisine yakın hissederseniz :KK66:

dennisgo dennisgo zaten yaptığı için detoksları ile bize eşlik ederr ❤❤❤

Henüz listede olmayanlar için bir şey demedim yeni diyete başladığınız için kilo verme durduğunda uyarsa yaparsınız tabi :))
bende mi sıvı yapsam diye düşünmekteyim şimdi :KK53: :KK53:

Back
X