Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepimize geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun,telaşlı bir gündü. Büyük oğlum hala gelmedi okuldan babası almaya gitti.ağlayan çocuklar, kontrolünü kaybetmiş veliler, bu okul yöneticileri çocukları niye telaşla tahliye etti anlamadım. Öğlen çorbamı 5te içtim.yarın sabah bu stresin sonuçlarını görücez.herşey için hayır olsun
Bi sıkıntı olursa diye söyliyim bu sabah sabittim, bi süre tel ve int kullanamadım çünkü
Geçmiş olsun canım. Gerçekten stresli bir şey. Ben kardeşimle konuşuyordum deprem anında beni bile etkiledi 3300 km uzaktan.
Bu arada yeğenimi de annesi okuldan almaya gitti hemen ama pek etkilenmemişti çünkü okuldaki çocuklar genel olarak iyi hissediyormuş.. öğretmeni de biz zAten hissetmedik depremi demiş.

Var aslında çünkü hava soğuk ve nasıl giyineceğimizi ayarlayamıyoruz bazen. Eskiden bir hafta önce şikayetlerim başlardı bir süredir böyle olmuyordu. Belki de eski düzenime dönmüşümdür tam olarak bilmiyorum. Göreceğim bakalım.
İnşallah tam zamanında gelir bozmaz planları 🤗

Amiin, gece de olacak diyolarmış ama hazırlıklı yatalım bari
Bu konuda bir sürü şey söylenecek.. Marmara depreminden sonra fısıltı gazetesi hep bir şeyler dedi. Konunun uzmanlarından takip etmek lazım. Ki onlar da huzursuz görünüyor. Ama ben daha üniversiteye başladığım sene, ki Marmara’da depreminden sonraydı okulda bir hocanın konferansına gitmiştim “ bir gemidesiniz ve gemi buz dağına çarpacak siz de önden izlemek istiyorsunuz. Gidin, başka şehir mi yok başka okul mu yok neden buraya geldiniz “ demişti :) düşünsene 20 ve daha uzun yıllardır beklenen bir şey bu gece de olabilir 20 yıl sonra bir gün de olabilir. Her geçen gün stres artıyor risk büyüyor sonuçta.

Dün 300 ip atlamak ve 15 dk leslie
Bugün Spor yok😕 70 tane ip atlamıştım bi ara😂 su her gün en az 2 lt içtim
Bi de bu sabah gene tartıldim 1.5 kilo gitmiş görünüyor ama ben pek inanamadım tartım bozuk olabilir mi😰
Hep tartıldığın bi tartıysa bozuk değildir sanırım bide eşin tartılsın 😄

Bence 73 ü kıyısından da olsa göreceksin. Bi bomba gelecek kesin
Of ya umarım şu an tartılmamak için kendimi zor tutuyorum :) 73 olmak istiyorum. Yarın kan testi sonucuna göre de geliş kiloma dair hedefimi revize edeceğim. Geçen hafta + görmesem rahat görürdüm 73-72 ama olsun bir hafta geç olsun önemli değil

Bu konuda bir sürü şey söylenecek.. Marmara depreminden sonra fısıltı gazetesi hep bir şeyler dedi. Konunun uzmanlarından takip etmek lazım. Ki onlar da huzursuz görünüyor. Ama ben daha üniversiteye başladığım sene, ki Marmara’da depreminden sonraydı okulda bir hocanın konferansına gitmiştim “ bir gemidesiniz ve gemi buz dağına çarpacak siz de önden izlemek istiyorsunuz. Gidin, başka şehir mi yok başka okul mu yok neden buraya geldiniz “ demişti :) düşünsene 20 ve daha uzun yıllardır beklenen bir şey bu gece de olabilir 20 yıl sonra bir gün de olabilir. Her geçen gün stres artıyor risk büyüyor sonuçta.
Evet bi profesör de ben geliyorum diyo 20-25 yıl içinde gelecek diyo ama bakalım. Bugün gerçekten şok oldum evdeki herşey gözle görülür bi şekilde sallandı. Aynı küçüklüğümdeki sahne tekrarlandı sanki benim hep istanbuldan gidesim var da hayat 🤷🏻‍♀️

Evet bi profesör de ben geliyorum diyo 20-25 yıl içinde gelecek diyo ama bakalım. Bugün gerçekten şok oldum evdeki herşey gözle görülür bi şekilde sallandı. Aynı küçüklüğümdeki sahne tekrarlandı sanki benim hep istanbuldan gidesim var da hayat 🤷🏻‍♀️
Gerçekten çok sıkıntılı.. ama işte bir yere de kıpırdayamıyorsun. Tek umut sağlam binalarda yakalanmak depreme. O da İstanbul’da ne kadar mümkün bilmiyorum. İmar barışı yapmaya devam, toplanma alanlarına avm dikmeye devam.. doğal afet falan değil ya cidden insan hatası bizdeki deprem kayıpları..

Gerçekten çok sıkıntılı.. ama işte bir yere de kıpırdayamıyorsun. Tek umut sağlam binalarda yakalanmak depreme. O da İstanbul’da ne kadar mümkün bilmiyorum. İmar barışı yapmaya devam, toplanma alanlarına avm dikmeye devam.. doğal afet falan değil ya cidden insan hatası bizdeki deprem kayıpları..
Evet çünkü hiç akıllanmıyoruz, hiç yarının olduğu aklımıza bile gelmiyo. Sonumuz güzel olur umarım

İnşallah tam zamanında gelir bozmaz planları 🤗
Evet ya böyle regle bağlı bir şey olunca stres oluyorum. Tedavide de öyle oluyordu :) çünkü 1. Gün merkeze haber verdiğim 2. Gün kontrole gittiğim tedavilerde akşam başlarsa hangi gün sayacağız ikilemine düşüyordum :) hele bir de Cumartesi akşam başlarsa tam stres oluyordu :)

Dün 300 ip atlamak ve 15 dk leslie
Bugün Spor yok😕 70 tane ip atlamıştım bi ara😂 su her gün en az 2 lt içtim
Bi de bu sabah gene tartıldim 1.5 kilo gitmiş görünüyor ama ben pek inanamadım tartım bozuk olabilir mi😰
Neden inanamadın peki? Diyetin ilk haftaları daha fazla kilo verirsin ve bir kısmı ödemden gider..böyle bir şey yaşıyor olabilirsin

Evet aslında bir önceki hafta + olmamış gibi değerlendirdim sanırım hedef koyarken. Ama oradaki hatam şu; + olma nedenin ödemse çözüldüğünde zaten kolayca gidiyor ama kassa gitmiyor sonuçta, o senin kilon oluyor. Ben de kas aldığımı düşünüyorum ve bu nedenle 76 dan 73 e inmek o kadar kolay olmayabilir. Direnç kilosu kırıldığı için gidebilirim diye yaptım bu detoksu bakalım yarım göreceğiz :) dün sabahki tartıya göre hiç kolay değil ama neden olmasın :)
73 görmezsen moralin bozulmasın diye dedim tatlım bu hafta çok akıllıca bir haftaydı bence :)

Back
X