- 23 Mart 2016
- 30.218
- 90.914
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de daha iyi.. ama artık birinci olalım ya çok istiyorum :) haftaya da bu azimle devam etsek oluruz benceEvet gördüm canım ama 4 kişi var sadece yaaa valla bizim ki daha büyük başarı bence![]()
Canım ben de 78 i zorda olsa gördüm yaŞuan takım ort. %1.01 kaptan yok libas yok
Muhtemelen yine 2.yiz gibi tahminen :))
Bence gerisi de gelecektir senin kabusun 79 u kırmaktı çünkü..Canım ben de 78 i zorda olsa gördüm ya
Yine mi 1. Olamayacağız abla yine mi ablaaaBence de daha iyi.. ama artık birinci olalım ya çok istiyorum :) haftaya da bu azimle devam etsek oluruz bence
ŞahaneCanım ben de 78 i zorda olsa gördüm ya
Yooo olmaz artikboyle guzell bir sonuctan sonra daha da dikkat etmek lazimVay vay vayyy süpersin tamam sen pilav ye ekmek yeeee pide ye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aman haa amanBen de haftaya pilav makarna yiyeceğim. Gerçi Cumartesi Pazar makarna yiyeceğim gerçekten :)
Sade makarna diyetidir o bahsettiği :) ödem içinAman haa amanhazir sonuclar guzelken kendimize engel olalim takimca
![]()
Tesekkurler rakipcim ❤
Bende yapayim p zaman makarna diyetini cnmSade makarna diyetidir o bahsettiği :) ödem için
Harikasın canım tebriklerBencede.. o zaman tartı fotoğrafı atıyor ve kahvaltıya gidiyorum.
Anlaşıldı kabakla neden veremediğin. Dert etme canım haftaya daha iyi eksiler göreceksin demektir bu.Kızlar
Sanırım ben derdimi anlamadım;regl oluyorum.. normalde henüz 5 gün var ama lekelenme başlamış devamı gelecek mi göreceğiz ama bence daha fazla eksi gelememe nedenim bu olabilir. Bugün başlarsa, hafta sonu iki gün makarna diyeti yapacağım. Pazartesi güzel bir sonuç alırım umarım.
Sıvı ne zaman iyi biliyo musun. Bazen çok kaçırıyoruz karında şişlik vs oluyo. O zamanlar için iyi. Ben adet döneminde bayaa kaçırmıştım kantarın topuzunu. Toparlanmama yardımcı oldu. Zaten sağlıklı bi diyet değil. Kas ve su kaybı oluyo başka bişey değil. Bu tür diyetlere çok sık baş vurmamak gerekiyo bence.A evet o da olabilir .
Bu sıvıda bana yaramadı ya ne yani zaten sıvıya başlamadan önce 74 düm yanlış hatırlamıyorsam hurma en iyisi galiba o hafta regliye rağmen -1 di benim
Evet aynen toparlanma amaçlı olabilir canım bir daha yapmam sıkıntıda kalmadıkça bendeHarikasın canım tebrikler
Anlaşıldı kabakla neden veremediğin. Dert etme canım haftaya daha iyi eksiler göreceksin demektir bu.
Sıvı ne zaman iyi biliyo musun. Bazen çok kaçırıyoruz karında şişlik vs oluyo. O zamanlar için iyi. Ben adet döneminde bayaa kaçırmıştım kantarın topuzunu. Toparlanmama yardımcı oldu. Zaten sağlıklı bi diyet değil. Kas ve su kaybı oluyo başka bişey değil. Bu tür diyetlere çok sık baş vurmamak gerekiyo bence.
KuzumBende spor listesini paylaşayım 1. Yine değişmedi![]()
1. dennisgo 1069
2. emnis 1023
3. pawlover 745
( Listedeki rakamları yuvarladım kızlar umarım hatam yoktur oğlum çok kurcaladı listeyi :))
Eki Görüntüle 2540070
Yok yaa dün için aynı puandaydınız :)))) 153