Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya sen beni nasıl geçersin geçmekle kalmadın ezdin. Hahaha dennisgo dennisgo
Seni geçme sendromu yaşıyordum +1 görüp cardio cezası, hurma diyeti cezası bile aldım. neyse geçtim ya hızlanır artık kilo vermem :)
Geçen hafta nerede hata yaptım yazdım bu hafta nerede doğru yaptım yazacağım. Şaka gibiyim gerçekten :) üstelik sabah tartı hiç de 1. Sin demiyordu öğleden sonra şahlandı :)

Seni geçme sendromu yaşıyordum +1 görüp cardio cezası, hurma diyeti cezası bile aldım. neyse geçtim ya hızlanır artık kilo vermem :)
Geçen hafta nerede hata yaptım yazdım bu hafta nerede doğru yaptım yazacağım. Şaka gibiyim gerçekten :) üstelik sabah tartı hiç de 1. Sin demiyordu öğleden sonra şahlandı :)
Aynen valla hayret bir olay hala şoklardayım bu haftada maşallah bütün takımlar fena kilo vermiş

Aynen valla hayret bir olay hala şoklardayım bu haftada maşallah bütün takımlar fena kilo vermiş
Evet + gelen bir iki kişi var sadece :)
Haftaya 1. Olalım ama artık ya... Çarşamba Perşembe detoks günü olsun mu yine. Aslında hurma yapmak lazım ama o da ikincide o kadar verdirmez diyorsun..

Evet + gelen bir iki kişi var sadece :)
Haftaya 1. Olalım ama artık ya... Çarşamba Perşembe detoks günü olsun mu yine. Aslında hurma yapmak lazım ama o da ikincide o kadar verdirmez diyorsun..
Yo yo o normal insanlara mahsus sen verirsin :KK70: korktum artık senden :)))

Yo yo o normal insanlara mahsus sen verirsin :KK70: korktum artık senden :)))
Benim takılma kiloları arası çok hızlı gidiyor. Bence bunun nedeni tedavide kilo alırken de hemen bir iki haftada bir üst direnç kilosuna ulaşırdım. Şimdi gittiğim yolu geri geliyor gibiyim. İki direnç arası hızlı gidiyor dirençlerde takılıyorum. 72 de bakalım ne olacak.

Benim takılma kiloları arası çok hızlı gidiyor. Bence bunun nedeni tedavide kilo alırken de hemen bir iki haftada bir üst direnç kilosuna ulaşırdım. Şimdi gittiğim yolu geri geliyor gibiyim. İki direnç arası hızlı gidiyor dirençlerde takılıyorum. 72 de bakalım ne olacak.
İyi ben o aralarda yakalarım seni :KK14: :)))

72 de bekliyorum canım haftaya :)) ki senin hedef 71,9 du. Biraz da sen beni yakalamaya çalış ben çok koştum peşinden :KK22:
:KK200: bundan sonra hep ben koşacağım gibi ama olsun :))) komşu aşure getirdi imdatttt eşime hepsini yemesi için baskı yapıyorum :) oğlanada pasta aldık hadi bakalım :))

:KK200: bundan sonra hep ben koşacağım gibi ama olsun :))) komşu aşure getirdi imdatttt eşime hepsini yemesi için baskı yapıyorum :) oğlanada pasta aldık hadi bakalım :))
Senin bu akşamki sınavın belli oldu. Ama bence yıldızlı beş alacaksın. Ben de çikolatamı yiyemedim. Yarın da makarna diyeti yaparsam Pazartesi’ye artık :)

Bugünkü menüm

Öğlen görünümlü sabah; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir 2 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı biber sosu, 6 ızgara mantar

Ara; 2 dilim ananas 2 ceviz

Akşam; 1 dilim ekmek, 8 kaşık fırında etli patlıcan

ara ; 4 kaşık yoğurt

3 litre su
- ananas çayı, yeşilçay+soda+limon
Sporları yazayım mı topluca Cherry Mom Cherry Mom yoksa not ettin mi canım ?

Bugünkü menüm

Öğlen görünümlü sabah; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir 2 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı biber sosu, 6 ızgara mantar

Ara; 2 dilim ananas 2 ceviz

Akşam; 1 dilim ekmek, 8 kaşık fırında etli patlıcan

ara ; 4 kaşık yoğurt

3 litre su
- ananas çayı, yeşilçay+soda+limon
Sporları yazayım mı topluca Cherry Mom Cherry Mom yoksa not ettin mi canım ?
Etmedim kuzum sana zahmet

Back
X