- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.922
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.681
İyiyiz iyi sadece ben korktum :))Geçmiş olsun canım iyisiniz değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz iyi sadece ben korktum :))Geçmiş olsun canım iyisiniz değil mi?
ya grup olarak da 3. Mü olduk. Keşke 10 a bölünseydi.. ama notayı sildireceğiz sanırım.
Always 3 haftadır fena zarar oldu ortalamaya ama bundan sonra etkilemeyecek şükürya grup olarak da 3. Mü olduk. Keşke 10 a bölünseydi.. ama notayı sildireceğiz sanırım.
Seni geçme sendromu yaşıyordum +1 görüp cardio cezası, hurma diyeti cezası bile aldım. neyse geçtim ya hızlanır artık kilo vermem :)Ya sen beni nasıl geçersin geçmekle kalmadın ezdin. Hahahadennisgo
Aynen valla hayret bir olay hala şoklardayım bu haftada maşallah bütün takımlar fena kilo vermişSeni geçme sendromu yaşıyordum +1 görüp cardio cezası, hurma diyeti cezası bile aldım. neyse geçtim ya hızlanır artık kilo vermem :)
Geçen hafta nerede hata yaptım yazdım bu hafta nerede doğru yaptım yazacağım. Şaka gibiyim gerçekten :) üstelik sabah tartı hiç de 1. Sin demiyordu öğleden sonra şahlandı :)
Evet + gelen bir iki kişi var sadece :)Aynen valla hayret bir olay hala şoklardayım bu haftada maşallah bütün takımlar fena kilo vermiş
24 saat spor yapsam acaba kaç kg yaklaşırım ona :)
Yo yo o normal insanlara mahsus sen verirsinEvet + gelen bir iki kişi var sadece :)
Haftaya 1. Olalım ama artık ya... Çarşamba Perşembe detoks günü olsun mu yine. Aslında hurma yapmak lazım ama o da ikincide o kadar verdirmez diyorsun..
Anam yapacak24 saat spor yapsam acaba kaç kg yaklaşırım ona :)
Benim takılma kiloları arası çok hızlı gidiyor. Bence bunun nedeni tedavide kilo alırken de hemen bir iki haftada bir üst direnç kilosuna ulaşırdım. Şimdi gittiğim yolu geri geliyor gibiyim. İki direnç arası hızlı gidiyor dirençlerde takılıyorum. 72 de bakalım ne olacak.Yo yo o normal insanlara mahsus sen verirsinkorktum artık senden :)))
Bel fıtığım var yapamam. Yoksa yapacaktım havası yaratıyorum bak :)Anam yapacak![]()
İyi ben o aralarda yakalarım seniBenim takılma kiloları arası çok hızlı gidiyor. Bence bunun nedeni tedavide kilo alırken de hemen bir iki haftada bir üst direnç kilosuna ulaşırdım. Şimdi gittiğim yolu geri geliyor gibiyim. İki direnç arası hızlı gidiyor dirençlerde takılıyorum. 72 de bakalım ne olacak.
72 de bekliyorum canım haftaya :)) ki senin hedef 71,9 du. Biraz da sen beni yakalamaya çalış ben çok koştum peşindenİyi ben o aralarda yakalarım seni:)))
72 de bekliyorum canım haftaya :)) ki senin hedef 71,9 du. Biraz da sen beni yakalamaya çalış ben çok koştum peşinden![]()
Senin bu akşamki sınavın belli oldu. Ama bence yıldızlı beş alacaksın. Ben de çikolatamı yiyemedim. Yarın da makarna diyeti yaparsam Pazartesi’ye artık :)bundan sonra hep ben koşacağım gibi ama olsun :))) komşu aşure getirdi imdatttt eşime hepsini yemesi için baskı yapıyorum :) oğlanada pasta aldık hadi bakalım :))
Etmedim kuzum sana zahmetBugünkü menüm
Öğlen görünümlü sabah; 2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir 2 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı biber sosu, 6 ızgara mantar
Ara; 2 dilim ananas 2 ceviz
Akşam; 1 dilim ekmek, 8 kaşık fırında etli patlıcan
ara ; 4 kaşık yoğurt
3 litre su
- ananas çayı, yeşilçay+soda+limon
Sporları yazayım mı toplucaCherry Mom yoksa not ettin mi canım ?