Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin bu akşamki sınavın belli oldu. Ama bence yıldızlı beş alacaksın. Ben de çikolatamı yiyemedim. Yarın da makarna diyeti yaparsam Pazartesi’ye artık :)
Bir tatlı kaşığı yedim 🙄 eşim beğenmedi nesi varmış güzel duruyor dedim yedim 😑sayılmaz :))))
Pastaya alıştım zaten hergün oğlana alıyoruz :///
Şimdi kuzu ben anlamadım o kadar spor yaptın ödemeleri o çaylar götürdü mü hemen ??? Nasıl ödem kalmadı vücutta su bile kalmadı bence bırak ödemi :)))))

Valla artık bende cuma akşamları bildirim yapciiiimmm :KK70: akşama kadar oruç ve spor :)) dennisgo dennisgo taktiği :))
Benim kan verme işi iki haftaya biter. Hastanede geçen zaman kayıp zaman bence. Sabah uyanacağım spora bir başlayacağım akşama kadar en zoru su içmemek ama. Cardiolarda ağzımı ıslatacak kadar içtim ama genel olarak susuz geçti :) o iki haşlama yumurta da fena tuttu.. bir de ızgara mantar ödem attırıyor. En azından bende öyle sen de dene bence :)

Eklentiler

• B0B53549-7D15-427D-ABE0-0FD2073B0C5C.webp
    B0B53549-7D15-427D-ABE0-0FD2073B0C5C.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu arada diskalifiye edilecek üye için mesaj atacağız galiba. Değil mi toplight toplight kaptanım. Onay gelince de bizi etkilemeyecek artık. Gelecek hafta da 1. Oluruz artık. Listede olanlar eşleşelim ve yarışalım mı?
Bir kere G guziss35 bir kere de kardelelen321 kardelelen321 beni yendi. Bir kere de Cherry Mom Cherry Mom e meydan okudum + 1 i aldım oturdum yerime. İkili mücadelelerde berbatım bireysel takılınca fırtına gibiyim. Bu hafta kim beni yenmek ister :)

Back
X