- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.927
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #316.701
Kızlar bu arada bu hafta ekipce çok iyi iş çıkardık herkesin eline emeğine sağlık 2.,3 . Cü fark etmez ekip ruhu candır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tatlı kaşığı yedimSenin bu akşamki sınavın belli oldu. Ama bence yıldızlı beş alacaksın. Ben de çikolatamı yiyemedim. Yarın da makarna diyeti yaparsam Pazartesi’ye artık :)
Yapar bu azimle ben de inanıyorum
@ 1500 ip 15 dakika bölgesel 1,5 saat tempolu yürüyüş, 35 dakika cardio :)Etmedim kuzum sana zahmet
Aslında ben tatile 69 başlamak istiyorum ama daha o hedefe kitlenemedim. Geçen haftaki + dengemi bozdu. Sanırım iki haftam kaldı bakalım kaç geleceğim :)Yapar bu azimle ben de inanıyorum![]()
Tmm canım etiket varsa bulurum sağolBen etiketlemiştim seni spora ama tekrar yazayım mıCherry Mom
Bence böyle kilo vermek de çok keyifli oluyor. Bu hafta da kenetlenelim ve derecemizi alalım.. en güzel eksiler bizim olsun :)Kızlar bu arada bu hafta ekipce çok iyi iş çıkardık herkesin eline emeğine sağlık 2.,3 . Cü fark etmez ekip ruhu candır![]()
Bu kadarını hesaplayamam@ 1500 ip 15 dakika bölgesel 1,5 saat tempolu yürüyüş, 35 dakika cardio :)
Durmasam daha da eksi görür müydüm acaba diye düşünüyorum :) hazır gazı almışken 72 ye kadar spor yapsaydım. Fakat bacaklar fena bugun :)Bu kadarını hesaplayamammaşallah ya
Ay canım kaldır yukarıDurmasam daha da eksi görür müydüm acaba diye düşünüyorum :) hazır gazı almışken 72 ye kadar spor yapsaydım. Fakat bacaklar fena bugun :)
Yeni bir cardio gördüm instagramda onu yaptım. Squatları bitirdi beni. Bir de bir aylık plank programı var başlasak mı hep beraber ne dersiniz ?Ay canım kaldır yukarı(
A ben biliyorum onu yapmıştım daha önce olur yapalım :))Yeni bir cardio gördüm instagramda onu yaptım. Squatları bitirdi beni. Bir de bir aylık plank programı var başlasak mı hep beraber ne dersiniz ?
Benim kan verme işi iki haftaya biter. Hastanede geçen zaman kayıp zaman bence. Sabah uyanacağım spora bir başlayacağım akşama kadar en zoru su içmemek ama. Cardiolarda ağzımı ıslatacak kadar içtim ama genel olarak susuz geçti :) o iki haşlama yumurta da fena tuttu.. bir de ızgara mantar ödem attırıyor. En azından bende öyle sen de dene bence :)Valla artık bende cuma akşamları bildirim yapciiiimmmakşama kadar oruç ve spor :))
dennisgo taktiği :))
O zaman bugun 20 saniye ile başlıyoruzA ben biliyorum onu yapmıştım daha önce olur yapalım :))
Bugün.mü yarın. Mı :)O zaman bugun 20 saniye ile başlıyoruz
Bence bugun başlayalım. Yaparım 20 saniyeden ne olacak 1 dakika yapıyorum ben :)Bugün.mü yarın. Mı :)