Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün de ben öyleyim. Çay demlenirken ki rutin sporumu pas geçtim. Kahvaltı ettim bir koltuğa oturdum çay içiyorum :) ne zaman kalkarım bilmem ama çay bittikçe 10 adım atıp mutfaktan yeni çay alıyorum. Bu da spor bence :)
Afiyet olsun :)) arada insanın üstüne bir ağırlık geliyor işte ama bugün sağlam spor yapmam lazım temizlikte var zaten iki günün acısını çıkarmalıyım :)))

Afiyet olsun :)) arada insanın üstüne bir ağırlık geliyor işte ama bugün sağlam spor yapmam lazım temizlikte var zaten iki günün acısını çıkarmalıyım :)))
Evet ya bazen yapamıyor insan. Hadi ip atlamadım ama bölgesel bir şeyler de yapmıyorum. Sonuçta otururken bile yapacak bir çok şey var bölgesel. Ama hiiiiiç içimden gelmiyor şu an. Zaten bacaklarım da bitik halde.. Regl olunca da ağrılar katlanıyor. Öte yandan Regl ağrılarına en iyi gelen şey de spor. Nasıl bir paradokssa :)

o kadar uzun süredir 78 i görmedim ki şu an acaşp motiveyim o yüzden hiç bişey motivemi bozamaz
Çok sevindim. Kendim 79 u kırmış kadar, çünkü hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ve kırılma noktamız da tam bu inatçı direnç kiloları.. kazanan sen olduğun için çok mutlu oldum.. gerçekten bundan sonrası daha güzel olacak senin için kaptanım.

Vallaa hiç birini yapmadım tezgahtaki bulaşığı makineye bile koymadım yatttm 😑 buzlukta dhaa önce yaptığım pizza vardı onu yediler garip bir gündü :))) halsizdim çok 🤷
Sen menü paylaştın mı görmedim ben. Onlar pizza yedi sen ne yedin ? Pizza da yemezsin ki. Ben yarın fanta içeceğim. Dün markete gördüm canım istedi :) Şaka gibi ama canım hiç aklıma gelmeyecek şeyler aşeriyor. Fanta nedir ya ben kolacıyımdır. Fanta neredeyse hiç içmem :) İki kutu aldım bir eşime bir bana. Dalga geçiyor iki tane fazla olmamış mı diye :)

Sen menü paylaştın mı görmedim ben. Onlar pizza yedi sen ne yedin ? Pizza da yemezsin ki. Ben yarın fanta içeceğim. Dün markete gördüm canım istedi :) Şaka gibi ama canım hiç aklıma gelmeyecek şeyler aşeriyor. Fanta nedir ya ben kolacıyımdır. Fanta neredeyse hiç içmem :) İki kutu aldım bir eşime bir bana. Dalga geçiyor iki tane fazla olmamış mı diye :)
:))) Ala alah ciddden bende fanta hiç sevmem gerçi kolada içmem :))
Ben ne yedim dün evet spor falan olmayınca menü paylaşasım gelmedi
Sabah yulaf yedim
Öğlen armut havuç ceviz
Akşam önceki günden kalma çorbayı içtim 2 kase kendime salata yapasım bile yoktu :)))

Evet ya bazen yapamıyor insan. Hadi ip atlamadım ama bölgesel bir şeyler de yapmıyorum. Sonuçta otururken bile yapacak bir çok şey var bölgesel. Ama hiiiiiç içimden gelmiyor şu an. Zaten bacaklarım da bitik halde.. Regl olunca da ağrılar katlanıyor. Öte yandan Regl ağrılarına en iyi gelen şey de spor. Nasıl bir paradokssa :)
Regli başladı mı ? Cidden sen erken oldun bende olmadım daha halbuki cumaya kadar başlayıp bitmesi lazım dün olmam gerekiyordu :(

Regli başladı mı ? Cidden sen erken oldun bende olmadım daha halbuki cumaya kadar başlayıp bitmesi lazım dün olmam gerekiyordu :KK43:
Evet Cuma lekelenme vardı, dün oldum.. benim biraz karışık gidiyor şu ara; bir önceki ay 5 gün geç olmuştu bu ay 5 gün erken oldu.. ama belki de kandaki hamilelik sıfırlanıyor ondan böyle olmuştur bilmiyorum. Senin dünkü ruh halin regle bağlı bir isteksizlik de olabilir..

Evet Cuma lekelenme vardı, dün oldum.. benim biraz karışık gidiyor şu ara; bir önceki ay 5 gün geç olmuştu bu ay 5 gün erken oldu.. ama belki de kandaki hamilelik sıfırlanıyor ondan böyle olmuştur bilmiyorum. Senin dünkü ruh halin regle bağlı bir isteksizlik de olabilir..
Olabilir canım benimde aklıma o geldi ama hiç ağrı sızı yok inş çok gecikmez .
Yazdın mı 1.ler sayfasına ))

Olabilir canım benimde aklıma o geldi ama hiç ağrı sızı yok inş çok gecikmez .
Yazdın mı 1.ler sayfasına ))
Yok daha yazmadım. Dün fırsatım olmadı. Bugun yazacağım :)
Geçen haftanın sonuncusu bu haftanın birincisi, haftaya ne olacak acaba?
Pazartesi tartımız ne diyecek bakalım. Yalnız tartılmamak gerçekten huzur :)

Yok daha yazmadım. Dün fırsatım olmadı. Bugun yazacağım :)
Geçen haftanın sonuncusu bu haftanın birincisi, haftaya ne olacak acaba?
Pazartesi tartımız ne diyecek bakalım. Yalnız tartılmamak gerçekten huzur :)
:)) Tabi sana cumadan sonra huzur gelir :)) o neydi öyle ya dakika başı tartılmış foto çekmişin :KK70:

:)) Tabi sana cumadan sonra huzur gelir :)) o neydi öyle ya dakika başı tartılmış foto çekmişin :KK70:
Aslında aktivitelerime ve wc çıkışlarıma göre tartıldım. Yoksa cuma laneti sandım başta. Bir önceki hafta 7000 ip alta +300 gel, bu hafta kabak detoksu yap +200 gel.. Ama lekelenmeyi görünce ödem diye düşündüğüm için çözmek için denemek istedim.ama bu kadar ben de beklemiyordum. Merak ettiğim devam etsem kaça kadar gidecekti :) sonuçta kilo vermedim ödemin sakladığını geri aldım..pazartesi tartısını çok merak ediyorum bu nedenle. Dün, bugün tartılmak istedim aslında ama pazartesi tartılmak daha iyi olur diye engelledim kendimi :)

Bugünkü menüm

Sabah ;
1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta 2 üçgen peynir, domates, salatalık

Ara; 1 sütlü kahve 2 ceviz

Öğlen ; 6 kaşık makarna 4 kaşık yoğurt

Ara; 1 bardak ayran

Akşam ; 6 kaşık makarna 4 kaşık yoğurt

Ara; dereotlu kefir

-3 lt su
- detoks, zencefil, ananas çayı ( 3 kupa)

Back
X