Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seni şimdi yarın bulamamm hastane falan taktik alayım ananas ve ceviz düşündüm
Ananas olur varsa maydanoz nane dereotu da ekleyebilirsin. Ananas da tok tuttuğu için yumurta olmasa da olur. Ben hastaneden gelince tartıdaki duruma göre hareket edeceğim :) sabah bir kahve içer kan vermeye giderim.

Yarın spor yarışması için de organize olsak mı? Benim muhtemelen tatil öncesi son haftam olacak. Yarın tartıya göre yeni hedef belirleyip gelecek hafta biraz daha fazla spor yapabilirim. Yarın 72 den epey uzak olmak istiyorum ki yarını rahat kaçamakla geçireyim :)

Yarın spor yarışması için de organize olsak mı? Benim muhtemelen tatil öncesi son haftam olacak. Yarın tartıya göre yeni hedef belirleyip gelecek hafta biraz daha fazla spor yapabilirim. Yarın 72 den epey uzak olmak istiyorum ki yarını rahat kaçamakla geçireyim :)
Tmm cnm yapalım 👍

Eklentiler

• 78930FE5-A2B5-4C79-93E7-620B8F16177F.webp
    78930FE5-A2B5-4C79-93E7-620B8F16177F.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 20
Herşey yolunda gitsin inş canım stres olma tatlı tatlı heyecan olsun sadece hep olumlu düşün ❤❤
Umarım başarabilirim negatiflik dnama işlemiş galiba 🙈💜💜

Bizi de haberdar et canım.. her şey yolunda gitsin, yüzünü güldüren bir sonucu beraber karşılayalım burada :)
İnşallah yaa çok meraklıyım bakalım nasıl bi sürece giriyorum 🧐

Evveeet bence deee

11 de 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates salatalık biber
13te sütlü nescafe, pişmiş kayısı 6-7
15te 2 sb kayısı çayı, 1 dondurma
17de 1 kase ayran aşı,1 D.ananas
20de 2 tabak mercimek çorba 2 yk yoğurt
22de yeşil çaylı ananas çayı
Spor 15 dk leslie,15 dk pilates toplu hareketler,15*2 yürüyüş
Su 1,5 lt

Back
X