Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ben sonuçtan hiç memnun değilim. Sadece 500 gr gitmiş.. Cuma’ya ancak sabit olacağım bu hızla. Bu da beni sinir ediyor. Kaçamaklarım bana pahalıya patladı.
oooo sen sadece cuma günü bile halledersin onu.pes etmek yokk

Doğru çok haklısın ben tüp bebekteki dondurulan embriyoları düşündüm 🙈🙈
al bi biyoloji sorusu daha biz her ay tek yumurta yumurtlamıyomuyduk 2 demi oluyo
diycem ve çift yumurta ikizi nasıl oluyo o zaman diyceksiniz dimi
hadi gülün:KK48:

al bi biyoloji sorusu daha biz her ay tek yumurta yumurtlamıyomuyduk 2 demi oluyo
diycem ve çift yumurta ikizi nasıl oluyo o zaman diyceksiniz dimi
hadi gülün:KK48:
Benim kayınvalidem 3 kere çift yumurta ikize hamile kalmış. O yüzden tek yumurtlama olayına asla inanmıyorum :KK70:

İyi diyelim iyi olsun canım. Bu ara çocuklarla uğraşıyorum. Sürekli hastalanıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen. Büyük kızım anaokuluna başladı. O da okuldan getiriyor mikrop. Ben de senin gibi kendime hiç vakit ayıramıyorum. Önceden ne güzel sporlar yapardık. Şimdi zaman yok. Ya da öncelikler farklı.
Bu ara Karatay diyeti benzeri besleniyorum ama beceremiyorum da.... Neyse olumsuz cümleler kurmayayım. Olacak inşallah, başarıcaz

Ben de sizleri özledim kuzum. Haklısın uzaklaşmamam gerekirdi. Sizlerin desteğini hep hissediyorum zaten. Teşekkür ederim.
Ah kıyamam ya emre de mi hastalandı. Çok geçmiş olsun. Bu arada bir an önce kış gelsin diye dua ediyorum. Geçiş mevsimi diye bu kadar hastalık var bence. Soğuk gelsede şu mikroplar kırılsa. Bu kaçıncı hastalık bu mevsimde. Nasıl bu kadar özene rağmen hastalanıyorlar anlamış değilim
aynen canım çok mecbur kalmadıkça uzaklaşma buralardan sonra geri dönüşü çok zor olan bi yola giriyoruz.ayrıca biz her konuda birbirimize desteğiz unutmayalım dimi:KK200:

En son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli
10 yaşından sonra daha bi bağışıklık kazanıyolar.o zamana kadar hep doğal yada ilaçlı takviyelerle idare etmek gerekiyo

Back
X