- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.841
akılsız başın cezasını ayaklarımız.(bacaklarımız )çekiyooBende deli gibi yuruyorum kaptanim simdiye kadar -300 vermisim.
Suan yuruyise ara verdim cunku cok agriyor ayaklarim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akılsız başın cezasını ayaklarımız.(bacaklarımız )çekiyooBende deli gibi yuruyorum kaptanim simdiye kadar -300 vermisim.
Suan yuruyise ara verdim cunku cok agriyor ayaklarim![]()
Tam ağzıma cips atmaya yeltendiğim sırada mesajına denk gelip sakince olduğu yere bıraktımakılsız başın cezasını ayaklarımız.(bacaklarımız )çekiyoo![]()
embriyo haberini vermek nasip olsun inşallahDoktora gittim bugün 2 yumurtam varmış![]()
zamanlamam müthiş deseneTam ağzıma cips atmaya yeltendiğim sırada mesajına denk gelip sakince olduğu yere bıraktım![]()
Tüp değil canımm aşılama olacak tutar inşallah olasılık oranı düşük ama hayırlısı inşallahembriyo haberini vermek nasip olsun inşallah![]()
oooo sen sadece cuma günü bile halledersin onu.pes etmek yokkBu arada ben sonuçtan hiç memnun değilim. Sadece 500 gr gitmiş.. Cuma’ya ancak sabit olacağım bu hızla. Bu da beni sinir ediyor. Kaçamaklarım bana pahalıya patladı.
Gideyim de içeyim barizamanlamam müthiş desene
onun yerine su iççççç
ayol embriyo döllenmiş yumurta demek değilmi.biyoloji bilgimi yeniden sorgulattın vallaGideyim de içeyim bari![]()
Doğru çok haklısın ben tüp bebekteki dondurulan embriyoları düşündüma
ayol embriyo döllenmiş yumurta demek değilmi.biyoloji bilgimi yeniden sorgulattın valla
al bi biyoloji sorusu daha biz her ay tek yumurta yumurtlamıyomuyduk 2 demi oluyoDoğru çok haklısın ben tüp bebekteki dondurulan embriyoları düşündüm![]()
Benim kayınvalidem 3 kere çift yumurta ikize hamile kalmış. O yüzden tek yumurtlama olayına asla inanmıyorumal bi biyoloji sorusu daha biz her ay tek yumurta yumurtlamıyomuyduk 2 demi oluyo
diycem ve çift yumurta ikizi nasıl oluyo o zaman diyceksiniz dimi
hadi gülün![]()
aynen canım çok mecbur kalmadıkça uzaklaşma buralardan sonra geri dönüşü çok zor olan bi yola giriyoruz.ayrıca biz her konuda birbirimize desteğiz unutmayalım dimiİyi diyelim iyi olsun canım. Bu ara çocuklarla uğraşıyorum. Sürekli hastalanıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen. Büyük kızım anaokuluna başladı. O da okuldan getiriyor mikrop. Ben de senin gibi kendime hiç vakit ayıramıyorum. Önceden ne güzel sporlar yapardık. Şimdi zaman yok. Ya da öncelikler farklı.
Bu ara Karatay diyeti benzeri besleniyorum ama beceremiyorum da.... Neyse olumsuz cümleler kurmayayım. Olacak inşallah, başarıcaz
Ben de sizleri özledim kuzum. Haklısın uzaklaşmamam gerekirdi. Sizlerin desteğini hep hissediyorum zaten. Teşekkür ederim.
Ah kıyamam ya emre de mi hastalandı. Çok geçmiş olsun. Bu arada bir an önce kış gelsin diye dua ediyorum. Geçiş mevsimi diye bu kadar hastalık var bence. Soğuk gelsede şu mikroplar kırılsa. Bu kaçıncı hastalık bu mevsimde. Nasıl bu kadar özene rağmen hastalanıyorlar anlamış değilim
maşşallah.ama doğurmamış galibaBenim kayınvalidem 3 kere çift yumurta ikize hamile kalmış. O yüzden tek yumurtlama olayına asla inanmıyorum![]()
çokk kıskanıyorum çakkkDeğişen beden ölçülerim nasıl mutluyum
Göğüs 100/99/ 97/ 93
Bel 90 /87 /83 /79
Kalça 114 /108/ 107/ 104
Üst bacak 61/ 60/ 60/ 57
Alt bacak 39 /38/ 38/ 38
Dördünü doğurmuş, ilk ikizler düşük olmuşmaşşallah.ama doğurmamış galiba
oğlanın quiz leri ,sözlüleri başladı canım ona yardımcu oluyorum okula gitmedenNe sözlüsü bu ?
10 yaşından sonra daha bi bağışıklık kazanıyolar.o zamana kadar hep doğal yada ilaçlı takviyelerle idare etmek gerekiyoEn son AVM de çocuk parkları var ya kapalı oraya götürdüm top havuzu faln derken kesin orda bulaştı :// okula gitse demek hep hasta :/ Allah'tan sadece uyksu etkileniyor günlük hayatta yine canavar gibi hareketli
hepimiz er geç göreceğizzzOnemli olan tarti kaptanim nedense bugun bir an umutsuzluga kapildim sanki 54 goremiyecek gibiyim
Yok canım lahana almak kısmet olmadı bugün sen.ne yaptınCherry Mom yaptınmı çorbanı