- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.041

G guziss35 sadece pazartesi salı var ? Doğru mu böyle kızlar yaptığınız günler varsa düzelteyim o amaçla soruyorum yanlış anlamayın olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ediyorsun böyle kasların eriyecekSopalar hazır mı menümü söylüyorum
Sabah
Kuru kayısı
Öğlen ve akşam arası
Haşlanmış lahana
Küçük bi bitter çikolata
1,5 litre su
Bu duruma çok üzülüp sende madem bana az verdiniz hiç yemeyeyim mi dedinSana baya vermiş, bana sebze 6 yk, bakliyat 4 yk vermişti![]()
Kendimi ince ve hafif hissediyorım ama tartıda öyle değil canım ya nolcak böyleKızlar nerdesiniz kiiii cuma cuma :)
Ödem oldu herhalde kahvaltı yaptın mı canım spora rağmen düşmüyor muKendimi ince ve hafif hissediyorım ama tartıda öyle değil canım ya nolcak böyle
15 dk bacak hareketleri yaptım 5 kat merdiven sildim evi süpürdüm birazdan yürüyüşe çıkıcam yumurta domates çay kahve içtim böyleÖdem oldu herhalde kahvaltı yaptın mı canım spora rağmen düşmüyor mu
Gideer inş canım gitmezsede ertesi gün gider çaban yeter bu hafta cumartesi günü hariç her gün sporun var15 dk bacak hareketleri yaptım 5 kat merdiven sildim evi süpürdüm birazdan yürüyüşe çıkıcam yumurta domates çay kahve içtim böyle
Süpersin ya yürüyüş bu hafta çok iyi oldu sana hiç bırakma benceEki Görüntüle 2544274
Evet kizlar bende son durum bu
8 bin adim attim simdiye kadar su dahi icmedim ve dun ictigim kaysi suyu ise yaradi![]()
Apynen cnm ayy cok mutluyumSüpersin ya yürüyüş bu hafta çok iyi oldu sana hiç bırakma bence
Sen sporu bırak yemeye başla.. böyle olmuyor menüler gerçekten çok az :) şu an tedavi devam ediyor ve beslenme de bu süreçte çok önemli. sen güzel bir menü ve içmen gereken suyu içerden sana 100 puan yazalım sporda :)Yaptım ama çok değil kendimi çok hamlatmışım dün her bi yanım ağrıyo4375 adım yürüyüş, 250 zıplama
Süpersin canım o yürüyüşler sana çok yaradı.Eki Görüntüle 2544274
Evet kizlar bende son durum bu
8 bin adim attim simdiye kadar su dahi icmedim ve dun ictigim kaysi suyu ise yaradi![]()
Ay ya bak hiç onu düşünmedim etki ediyor mu diskalifiye ederiz bakSen sporu bırak yemeye başla.. böyle olmuyor menüler gerçekten çok az :) şu an tedavi devam ediyor ve beslenme de bu süreçte çok önemli. sen güzel bir menü ve içmen gereken suyu içerden sana 100 puan yazalım sporda :)
Kilo ile alakalıdır canım. Bir de menünün içeriği de önemli olmalı. Kaç kg gittin sen? Bana da 8 li kilolarda 2 tavuk baget 6 lı kilolarda 1 Haşlanmış tavuk bageti veriyor mesela. 6 larda sebze 10 kaşık 7 lerde 8 kaşıktı mesela.Sana baya vermiş, bana sebze 6 yk, bakliyat 4 yk vermişti![]()
Bu herhalde başlangıç menü arkadan gelecek bence :)Sopalar hazır mı menümü söylüyorum
Sabah
Kuru kayısı
Öğlen ve akşam arası
Haşlanmış lahana
Küçük bi bitter çikolata
1,5 litre su