- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.241
Tebrikler arkadaşlar. Takımının yenilmesine büyük payım var. Hafta boyunca 2 saat cardio yapsaydım öndeydiEki Görüntüle 2544342
Tebrik ederimmm Yes Fiiiiittttttt :))))
Daha güzel bir paylaşım yapacaktım ama nefesim merak etmiiş :)) markete gideyim geleyim tabloyu ayrıca paylaşacağım![]()

Ama tabi asıl önemli olan herkesin canla başla savaşması. Haftaya ben de varım. Gümbür gümbür geliyorum
Sağol canım. İnşallah o motivasyonu tekrar yakaliicam. Beni bu hastalıklar böyle depresif hale getirdi son dönemlerde zaten. Tam iyileştiler diyorum 2 hafta sonra yine.Hiç üzülme canım sen motive olunca gayet güzel veriyorsun. Kızın nasıl oldu. Umarım bu hafta daha motive olur fazla fazla verirsin..
Eyvah denizin rakibi olan takım yandıTahmin edeceğiniz üzere bugünkü yenilgiden sonra spor hedefim değişti :) çok hırs yaptım tutmayın beni diyeceğim ama siz yine de tutun bence :)

Canım sizde hiç spor yapmayan 2 kişi vardı ondan tebrik ederim herkesi rekor spor yapıldı valla

HEr ikisi de maalesef. Bende moral bozuk olunca tatlı krizleri başlıyocaım sen kaçamakmı yapmıştın spor yapmadığın içinmi bu artı.
bu hafta dikkat edersen eksi bile gelebilirsin bence

Sanırım kaçamak oldu :/ yaa öyle bir psikoojimiz var ki moral bozuldu mu kendmiizi kaçamaklarda buluyoruzama eminim toparlayacak
elbette düşe kalka ilerliycez,toparlar
Ya siz varya cansınız.

ŞEKEREki Görüntüle 2544381
Biri psikolojimi dedi

Sen hiç canını sıkma canım üslubunda bişey yoktu. Kötü niyetle bakan kötü görür.Ne kadar kin doluyuz garip ben kimim ki ne yapmış olabilirim bu kadar sadece hayret ediyorum herşey benim yüzümdenmiş meğer neyse önce can sağlığı ne diyelim kalp kırmak kolay biraz öz eleştiri olsa bitecek herşey zaten
Buraya karşı da sorumluyuz. Bu sorumlıluklarımızı yerine getirmediği iz takdirde uyarılırız. Bunun için yönetici olmak da gerekmez. Beni defalarca ayağa kaldıran motive eden birisi olarak takıma olan desteklerin de inkar edilemez
Ekle canımKızlar spor gruplarını değiştirelim mi nasıl olsun ? Bir kişi eksildi malum :)
kardelelen321 kuzum seni ekliyorum tekrardan ?
pawlover seni yedek oyuncu mu yapsak bu hafta
ayy kendimizi suçlamayalım sonra sen şimdi spor falan yaparsın
![]()
Hoşgeldin canım. Dön artık aramıza ve hedefi görene kadar bırakma bence. Takım şimdilerde altın çağını yaşıyor herkes motive. Benim gibi ayağı takılıpdüşmek üzere olan birini bile anında toparlayıp ayağa kaldıran bi takım var. Bu fırsatı kaçırma derimArkadaşlar Merhaba,
Kürkçü dükkanına ger döndüm. Ama ne yapsam adapte olamadım çok uzun süredir.Motivasyona ihtiyacım var. Siz nasıl motive oldunuz, nasıl başladınız? Şahnur’cum sen nasılsın, nasıl gidiyor? Ben resmen 69 kiloyum ve moralim çok bozuk. Adaptasyon sıfır. Kilom arttıkça olay gözümde büyüdü ve nereden, nasıl başlayacağımı da bilmiyorum şu anda. Lütfen bana bir şeyler söyleyin yahu!
![]()