Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2544342
Tebrik ederimmm Yes Fiiiiittttttt :))))
Daha güzel bir paylaşım yapacaktım ama nefesim merak etmiiş :)) markete gideyim geleyim tabloyu ayrıca paylaşacağım 😍
Tebrikler arkadaşlar. Takımının yenilmesine büyük payım var. Hafta boyunca 2 saat cardio yapsaydım öndeydi 😒
Ama tabi asıl önemli olan herkesin canla başla savaşması. Haftaya ben de varım. Gümbür gümbür geliyorum
Hiç üzülme canım sen motive olunca gayet güzel veriyorsun. Kızın nasıl oldu. Umarım bu hafta daha motive olur fazla fazla verirsin..
Sağol canım. İnşallah o motivasyonu tekrar yakaliicam. Beni bu hastalıklar böyle depresif hale getirdi son dönemlerde zaten. Tam iyileştiler diyorum 2 hafta sonra yine.
Tahmin edeceğiniz üzere bugünkü yenilgiden sonra spor hedefim değişti :) çok hırs yaptım tutmayın beni diyeceğim ama siz yine de tutun bence :)
Eyvah denizin rakibi olan takım yandı 😊
Canım sizde hiç spor yapmayan 2 kişi vardı ondan tebrik ederim herkesi rekor spor yapıldı valla
😔
caım sen kaçamakmı yapmıştın spor yapmadığın içinmi bu artı.
bu hafta dikkat edersen eksi bile gelebilirsin bence
HEr ikisi de maalesef. Bende moral bozuk olunca tatlı krizleri başlıyo :kızgın:
Sanırım kaçamak oldu :/ yaa öyle bir psikoojimiz var ki moral bozuldu mu kendmiizi kaçamaklarda buluyoruz :KK43: ama eminim toparlayacak
elbette düşe kalka ilerliycez,toparlar

Ya siz varya cansınız. 😘😘😘
ŞEKER ☹️
Ne kadar kin doluyuz garip ben kimim ki ne yapmış olabilirim bu kadar sadece hayret ediyorum herşey benim yüzümdenmiş meğer neyse önce can sağlığı ne diyelim kalp kırmak kolay biraz öz eleştiri olsa bitecek herşey zaten
Sen hiç canını sıkma canım üslubunda bişey yoktu. Kötü niyetle bakan kötü görür.

Buraya karşı da sorumluyuz. Bu sorumlıluklarımızı yerine getirmediği iz takdirde uyarılırız. Bunun için yönetici olmak da gerekmez. Beni defalarca ayağa kaldıran motive eden birisi olarak takıma olan desteklerin de inkar edilemez
Kızlar spor gruplarını değiştirelim mi nasıl olsun ? Bir kişi eksildi malum :)
kardelelen321 kardelelen321 kuzum seni ekliyorum tekrardan ?
pawlover pawlover seni yedek oyuncu mu yapsak bu hafta :KK70: ayy kendimizi suçlamayalım sonra sen şimdi spor falan yaparsın 🙄
Ekle canım
Arkadaşlar Merhaba,
Kürkçü dükkanına ger döndüm. Ama ne yapsam adapte olamadım çok uzun süredir.😔 Motivasyona ihtiyacım var. Siz nasıl motive oldunuz, nasıl başladınız? Şahnur’cum sen nasılsın, nasıl gidiyor? Ben resmen 69 kiloyum ve moralim çok bozuk. Adaptasyon sıfır. Kilom arttıkça olay gözümde büyüdü ve nereden, nasıl başlayacağımı da bilmiyorum şu anda. Lütfen bana bir şeyler söyleyin yahu!😔
Hoşgeldin canım. Dön artık aramıza ve hedefi görene kadar bırakma bence. Takım şimdilerde altın çağını yaşıyor herkes motive. Benim gibi ayağı takılıpdüşmek üzere olan birini bile anında toparlayıp ayağa kaldıran bi takım var. Bu fırsatı kaçırma derim

Evet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmektir
Ah canım geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah. Sakın yetemediğini de düşünme canım. Sen iyi bi annesin. Çalışan bi anne olduğundan her dakika yanında olamıyorsun sadece. Hasta olduklarında hemen kendimize yükleniyoruz zaten yetersizlik hissi yerleşiyor hemen içimize.
Ayrıca çocukların bünyeleri kuvvetli oluyo hemen iyileşecek gör bak

Tebrikler arkadaşlar. Takımının yenilmesine büyük payım var. Hafta boyunca 2 saat cardio yapsaydım öndeydi 😒
Ama tabi asıl önemli olan herkesin canla başla savaşması. Haftaya ben de varım. Gümbür gümbür geliyorum

Sağol canım. İnşallah o motivasyonu tekrar yakaliicam. Beni bu hastalıklar böyle depresif hale getirdi son dönemlerde zaten. Tam iyileştiler diyorum 2 hafta sonra yine.

😔

ŞEKER ☹

Sen hiç canını sıkma canım üslubunda bişey yoktu. Kötü niyetle bakan kötü görür.

Buraya karşı da sorumluyuz. Bu sorumlıluklarımızı yerine getirmediği iz takdirde uyarılırız. Bunun için yönetici olmak da gerekmez. Beni defalarca ayağa kaldıran motive eden birisi olarak takıma olan desteklerin de inkar edilemez

Ekle canım

Hoşgeldin canım. Dön artık aramıza ve hedefi görene kadar bırakma bence. Takım şimdilerde altın çağını yaşıyor herkes motive. Benim gibi ayağı takılıpdüşmek üzere olan birini bile anında toparlayıp ayağa kaldıran bi takım var. Bu fırsatı kaçırma derim
Kuzumm günaydınnn ❤❤

Evet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmek😭😪
Oy geçmiş olsun benim oğlumda geçirmişti ama çabuk geçiyor korkma hiç iz falanda kalmıyor bir yerinde.insanız canım maalesef yetemiyoruz çalışsanda yetemiyoruz çalışmasanda üzme sakın kendini her çocuk geçiriyor artık o hastalığı ilacı fLannda yok maalesef

Bırakmam kuzum ya sağol. Senin gibi bi arkadaşım oldukça düştüğüm yerden kalkmak da çok kolay olur elbet. Sana söz bir an evvel toparlanıcam 😘
Gerçekten o kadar alıştık ki bir kişi girmese selam vermese yokluğunu hisseder olduk .geçmiş olsun kızınada çocuklar hastalıktan gözünü açamadı valla emrede iyileşti sayılır ama bu seferde kuru öksürük başladı öksürdğü için uyanıyor devamlı 🤷

Son düzenleme:
Yahu biri bana şu no kilo-yes fit in manyitığını anlatabilir mi? Ben no kilodayım şimdi nasıl bir misyonum var ve takımda mıyım yani, anlamadım?😃
Ben ayrılalı 6 ayı geçti @emniscim. 61.5 kiloyla ayrılmıştım maalesef şu an 69’a çıktım.
Hm galiba eski kilona dönünce takıma girebileceksin canım kaptanım söylrer sana.
No kilo yes fit bizim kendi aramızda yaptığımız gayri resmi liste :) en çok spor puanı yapan ekip kazanır.. puanlama zaten biliyorsun ilk sayfadaki listeye göre ben yapıyorum cumadan cumaya da açıklıyorum :) yaptığın sporlarda beni etiketlersen seninkileride eklerim :)

@Leyl-i-fer canım evet devam diyetisyene. Hatta gittim 89.3 olmuşum🙈😱 ne diyim yani vermek için o kadar uğraş sonra hemen alıver. Neyse hızlı bi şekilde toparlamak istiyorum. Menülerimi de yazarak devam etmek istiyorum ama grupta neler oldu haberim yok pek. Bana anlatabilir misiniz grup mu yaptınız spor a bakan ayrı biri mi var? No kilo yes fit diye biseyler okudum bugün kilo bildirmeyi unuttum ki zaten faydası yok @toplight kaptanım eski kiloma dönünce mi gruba donebiliyorum kafamda deli sorular beni de adapte edin nolur hafta sonu da misafirim var gidince inşallah bomba dönüş olsun benim için
Selam canım evet spor listesi yaptık kendi aramızda yarış yapıyoruz :) ben tutuyorum listeyi katılmak istersn senide ekleyelim takım resmi listesine girene kadar bir motivasyon olur senin içinde gerçekten bir yerden başlamak gerekiyor ipin ucu kaçmadan sende dön aramıza inş :)

Evet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmek😭😪
Çok geçmiş olsun

Gunaydin kızlar💜

Cherry Mom Cherry Mom
Screenshot_20191012-095208.webp

13 bin adim civari

😔

ŞEKER ☹️

Ekle canım

Yaa kardelencim ne oldu sana? Çocuklar kaç yaşındaydı senin? Geçen sene ben de kızımla çok çektim bu okuldan kaptığı hastalıklarla. Çok iyi bilirim. Tam düzene girer gibi oluyorsun çocuk hastalanıyor her şey dağılıyor. Ben de en ufak sinir streste tatlı bir şeyler arayan biri haline geldim. Çocuktan önce sinirlenince midem kapanırdı, hiçbir şey yiyemezdim. Çocuktan sonra hormonlar değişince ben de kendimi tatlıya verir oldum. Bu resmen duygusal yeme bozukluğu.🙈 Kendimizi her duruma karşı pozitif moda sokup her şarta dayanıklı, ne olursa olsun devam edebilen güçlü kadınlar olmalıyız!😂

Hm galiba eski kilona dönünce takıma girebileceksin canım kaptanım söylrer sana.
No kilo yes fit bizim kendi aramızda yaptığımız gayri resmi liste :) en çok spor puanı yapan ekip kazanır.. puanlama zaten biliyorsun ilk sayfadaki listeye göre ben yapıyorum cumadan cumaya da açıklıyorum :) yaptığın sporlarda beni etiketlersen seninkileride eklerim :)

Şimdi şöyle oluyor. Hafta sonları hep çocukla dışarda olduğumuz için hafta sonu spor yapmam zor oluyor. Ben bu hafta için spora Pazartesi başlasam olur mu? Bu arada eliptik bisiklet alacağım ama bisikletler stoklarda kalmamış. 15-20 gün sonra gelecek dedi yetkili bayii. Onu bekliyorum. Eliptiğim olunca akşam bile olsa hafta sonları da spor yapabilirim.

Back
X