Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ananas ve kabak çekirdeği bugün aldım, tutunmaya yardımcı oluyomuş ananas öyle okumuştum ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. Yumurta beyazını yiyemediğim için ziyan olmasın diye hiç yemiyorum. Süt, yoğurt severim aslında ama şu sıra tüketmedim evet. Dikkat edeyim biraz daha haklısın
Ananas mutlaka yiyeceksen ince bir dilim ve gün aşırı ye bence. Çünkü ödem atıcı olduğunu düşünüyorum. Benim için maydanoz neyse ananas da o :)

Ananas mutlaka yiyeceksen ince bir dilim ve gün aşırı ye bence. Çünkü ödem atıcı olduğunu düşünüyorum. Benim için maydanoz neyse ananas da o :)
Aa o kadar iyi mi ki ödem konusunda? Bi yerde mi okudum birisi mi dedi hatırlamıyorum ama hergün yenmesi gerek diye kalmış aklımda. Ama maydanoz gibiyse gün aşırı yiyeyim ben de, teşekkür ederiim 😍

Aa o kadar iyi mi ki ödem konusunda? Bi yerde mi okudum birisi mi dedi hatırlamıyorum ama hergün yenmesi gerek diye kalmış aklımda. Ama maydanoz gibiyse gün aşırı yiyeyim ben de, teşekkür ederiim 😍
Ben onunla çok kilo verdim ve ödem atıcı olarak kullandım her zaman. O nedenle transfer sonrası yemeyi tercih etmiyorum. Çok öneriliyor ama bence yanlış.

Bi de güçlü bi yağ yaktırıcı olduğunu duymuştum ben. Hatta çok sevmememe rağmen, ananasla çok zayıflayan duymuştum o ara, ben de almıştım. Küçük kızımı emziriyorum o zamanlar. Bana alerji yaptı işin kötüsü sütten çocuğa geçti onun da yüzü gözü şişti burnu aktı. Bebekte de alerjik reaksiyon gösterdi. Bütün gün sütümü sağdım döktüm ananasın etkisi geçsin diye. O gün bugündür uzak duruyorum ondan 🤐

Snada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorum Leyl-i-fer Leyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba 🙄
hiç br zaman sakın öyle bir hevese girme biri 14 biri 8 yaşında ben popolarını topluyorum

Günaydın
İşlere başlamadan yazayım dün spor yok alışveriş e gittim yürüyüş sayılmaz.
Kahvaltı da kaçamak poğça vardı gerisi aynı
Öğlen yemeği yok, akşam kahvaltı şeklinde oldu, sonra kahve çay çekirdek olayı oldu :(
Epey bi su içmişim dün.
Bugün camlarımı sileyim haftalık temizliğimle beraber, arada beni dürtün su içmeyi ve ara yapmayı unutunca kaçamaklara gömülüyorum maalesef.
Bazı mesajlara sonra cevap veririm.
@toplight sen inşaat mühendisimiydin

Günaydın mutlu günler herkese!

Aaaa ilk defa mı aldınız uyku sorunu yok demekki 🤣ne güzel biz hergün 4 5 den sonra alıyoruz maalesef.yada bende onun yanında yatıorum.geçmiş olsun bu ara evde çocuk olupta hastalanmayanı olmadı maalesef :(( fena bir dönem

Bizimki doğduğundan beri hassastı uyku konusunda sürekli alıştırmaya çalıştık kendi uyuyabilsin diye en son işte kendi uyuyor ve gece 1 kez uyanıyordu ama bu hastalık sırasında uykuya geri kolsy dalamıyor. Ama ben bir daha yatağa almam onu, uykusuzluk bir yana paranoyak oluyorum çocuk düşecek diye. Dun gece almadik yataga ama 5-6 kez yorgan sesine uyanıp çocuk düşüyor tutayım diye eşime saldırmışım :(

Canım tartılar öyle sapıttığında genelde pili zayıflamış oluyor bir değiştir istersen ben nerdeyse yeni alacaktım pilden sonra sorun kalmadı hiç

Ya sabah ilk iş tartıldım belki 20 kez çıktım üstüne değişik yerlerde. 3-4 farklı sayı çıktı ama en çok üst üste çıkan sayılar 52.8 ve 54.7 .

Bu ne yaa 2 kilo fark var, eğer 54.7 doğruysa vay halime ben de fazla kilo almadım diye seviniyorum. Bu işe en kesin çözüm başka biryerde tartılmak ama pili de degistireyim .

Menüm
Sabah : uykum vardı ve açtım en kolay maalesef tost geldi.ince dilim tost ekmeğinden tost ve kahve
Öğlen yayla çorbası / 3 ceviz /2 gün kurusu
Akşam yine çorba ve semizotu salatası
saat 20,00 gibi kuru üzüm leblebi çay

Hepsi güzel çay yanında leblebi alışkanlık mı?
Cherry Mom Cherry Mom cnm bugun 6 bin adim

Kizlar oğlum yine hastalandi
ustunu aciyor diye uyku tulumu aldim
Geçmiş olsun. Biz de katlı giydiriyoruz ustunu.hic örtmüyoruz.
Bi de güçlü bi yağ yaktırıcı olduğunu duymuştum ben. Hatta çok sevmememe rağmen, ananasla çok zayıflayan duymuştum o ara, ben de almıştım. Küçük kızımı emziriyorum o zamanlar. Bana alerji yaptı işin kötüsü sütten çocuğa geçti onun da yüzü gözü şişti burnu aktı. Bebekte de alerjik reaksiyon gösterdi. Bütün gün sütümü sağdım döktüm ananasın etkisi geçsin diye. O gün bugündür uzak duruyorum ondan 🤐

Aa çok ilginç ananas alerjen miymiş yaa? Dönemsel bir şey se olabilir, en tadini seviyorum bir de sulu sulu :)

Bizimki doğduğundan beri hassastı uyku konusunda sürekli alıştırmaya çalıştık kendi uyuyabilsin diye en son işte kendi uyuyor ve gece 1 kez uyanıyordu ama bu hastalık sırasında uykuya geri kolsy dalamıyor. Ama ben bir daha yatağa almam onu, uykusuzluk bir yana paranoyak oluyorum çocuk düşecek diye. Dun gece almadik yataga ama 5-6 kez yorgan sesine uyanıp çocuk düşüyor tutayım diye eşime saldırmışım :KK43:
Ne güzel bencede alıştırmayın biz biraz mecbur kaldık çünkü doğduğundan beri uyumayan bir çocuk uyku eğitimi vs de kabul etmedi çok yıprandım.. o uyusun diye her yerde uyuyakaldım durdum o yüzden yatağa almak daha kolay geldi.:/

Günaydın
İşlere başlamadan yazayım dün spor yok alışveriş e gittim yürüyüş sayılmaz.
Kahvaltı da kaçamak poğça vardı gerisi aynı
Öğlen yemeği yok, akşam kahvaltı şeklinde oldu, sonra kahve çay çekirdek olayı oldu :KK43:
Epey bi su içmişim dün.
Bugün camlarımı sileyim haftalık temizliğimle beraber, arada beni dürtün su içmeyi ve ara yapmayı unutunca kaçamaklara gömülüyorum maalesef.
Bazı mesajlara sonra cevap veririm.
@toplight sen inşaat mühendisimiydin
Günaydın canım kolay gelsin :KK25:

Back
X