Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaptım bende 1000 bölgesel daha :)) @Leyl-i-fer belli olmaz L Libas7 yine çıkıp tüm hafta 1 saat yürüdüm derse güzel olur.
Gerçi o da bize yazmayıp başka konulara yazıyor yine olay çıksın istemem ama :KK54: bilmiyorum niye öyle anlamıyorum üzülüyorum :/
Yok kız buralardayım ama yoğunum gece girebiliyorum o zaman da burda kimse olmuyor diğer tarafada bana söz hakkı düştüğü için cevap verdim
Her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama :)

Ceviz suyu ve cevizleri
9.30 da 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates
12.30 da sütlü nescafe 4 mürdüm
15.30 da sağlıksız karbonhidrat:KK20:e
18.30 da 1 tabak K.fasulye,salata, 1 sb ayran
Gece nescafe ve yeşil çay
Su şimdilik 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Leylicim sağlıksız karbonhidratın ölçüsünü bilmem ama bence alman gereken kaloriyi çok aşmadıysan çok sorun olmaz.

Gerçekten birden fazla çocuğu olan ve çalışan annelere hayranım.

Aynen ya, o isleri birileri halletse belki ama ben tek çocukla bile küçücük evimi temizleyemiyorum ancak haftasonu babası ilgenirken oluyor.

Cherry Mom Cherry Mom Çifte korunma olayına çok güldüm 😂

Ayvacicegi bayadır konuşamadık seninle. Ne kadar azimli ve disiplinli gidiyordun. Şimdi durum nasıl? Oğlun mu vardı kızın mı? Net hatırlayamadım. Ne kadarlık oldu? Çalışıyor musun? Neler yapıyorsun? Kısaca; how is your going yani? 😂

günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
kahvaltı 3 kaşık lor yarım dilim peynir 5 zeytin çiğ sebzeler
1 dilim ekmek
ara sade kahve
öğle 6 kaşık taze fasulye 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

ara yeşilçay
3 kaşık yoğurt
15 adet üzüm

akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık fasulye çok şükür bitti
4 kaşık börülceli salata
su 2 lt Cherry Mom Cherry Mom 45 dk yürüyüş

Hapşırma öksürme pek iyi değil diye biliyorum ama biri bin para havalarda uçuşuyolar. Nasipte varsa olur elbet ama insan bi tereddüte düşüyo tabi
Yok öyle bir şey canım.. sen şimdi aşılama yaptırdın sürecin farkındasın daha çok hassasiyet gösteriyorsun ama doğal yoldan hamile kalanlar bu dönem atlıyor zıplıyor bir sürü şey yapıyor. Bunların tutunma üzerine etkisi inan ki yok.. için rahat olsun. Tek sorun ilaç kullanamadığın için kolay iyileşememek. Onu da çekeceksin.
tüp bebekte transfer sonrası günlerce banyo yapmıyor insanlar. Ben kendi doktoruma söyledim ufak çaplı şok yaşadı :)

Emnis Dennis şimdi yuvatlanma sporu yapıyodur yeğeniyle ne durumdayız
Dün tam performans yapamadık :) 16 bin adım görünüyor telefonda, yaklaşık 5700 ile uçağa bindim. Kalanı İstanbul’da yeğenle atlama zıplama sporu. Tam cardio oldu ama. Çünkü koşmaya bayılırdı benim yeğen ama hepten hızlanmış. Eve dönerken dilim dışarıdaydı artık :)
Geldim ne teklifler ne teklifler.. pizza yiyelim dediler yemedim, sonra arbys e karar verdik mayonezsiz bir hamburger yedim. Patatesleri ağlaya ağlaya yeğenimle enişteme verdim. Bizimkiler şok geçirdi :) dedim iki gündür manyak gibi ip atlıyorum hadi yiyeyim diyemiyorum maalesef :)
Tabiki eve dönmeden bir kere bütün menüyü yiyeceğim ama düşündüm mezuniyet hediyesi olarak yemeye karar verdim :)

Yok öyle bir şey canım.. sen şimdi aşılama yaptırdın sürecin farkındasın daha çok hassasiyet gösteriyorsun ama doğal yoldan hamile kalanlar bu dönem atlıyor zıplıyor bir sürü şey yapıyor. Bunların tutunma üzerine etkisi inan ki yok.. için rahat olsun. Tek sorun ilaç kullanamadığın için kolay iyileşememek. Onu da çekeceksin.
tüp bebekte transfer sonrası günlerce banyo yapmıyor insanlar. Ben kendi doktoruma söyledim ufak çaplı şok yaşadı :)
Orası da öyle gerçi meyveler işe yaramış bugün daha iyiyim bakalım. Hoşgeldin vatanınaa 🥳

aa neden duş almıyolarmış ki? Aşılama günü de alınmaz yazıyo nette ama hemşire ılık olduğu sürece alabilirsin dedi. Acayipte iyi geliyo valla kafayı yemişler 🙈

Ay bende ekstra birşeyler yapayım bari bisiklet yeni bitti. Ki bu dennisgo dennisgo nun daha son sporları eklenmedi bugün havaalanında yürüyorum dediklerini ekledim ama o kesin uçakta bile bölgesel yapmıştır hahahahah
Yerim dardı yapamadım uçakta :)
Düşündüm de bir manyak çıkıp squat falan yapıyormuş uçakta. Ay cidden çok komik. Sabah erkenden kalktım; ev halkı kalkana kadar 500 jamping jack yaptım, 20 dakika da bölgesel.. şimdi okula geldik. Bir görüşmesi varmış kardeşimin buradan kahvaltıya gideceğiz. Sonra biraz yürüyüş yaparız muhtemelen.. hava da sevimsiz, kapalı havayı gelirken yanımda getirdim maalesef

Back
X