- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.741
Yok cnmAaa nasıl yani canım hamilelik gibi mi![]()

Diyeti kastettim irademe sahip cikamiyorum sık sık birseyler yiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnmAaa nasıl yani canım hamilelik gibi mi![]()
Ay ne bileyim aklım oraya gittiYok cnm
Diyeti kastettim irademe sahip cikamiyorum sık sık birseyler yiyorum
Cherry Mom 200 stepper 3000 adim 30 dakika bölgesel nasıl hesap yapılıyo bilmiyorum bende bu şekilde yazdim
5 dakika falandır canım heralde çok surmuyo ama çok yoruyoStepper bisiklet gibi hesaplıyorum kızlar sonra aksi bişey olursa düzeltirim :)
A bi dk ama süre değil adet dakika ne kadar sürdü biliyor musun canım N Nurumcan94
Yok kız buralardayım ama yoğunum gece girebiliyorum o zaman da burda kimse olmuyor diğer tarafada bana söz hakkı düştüğü için cevap verdimYaptım bende 1000 bölgesel daha :)) @Leyl-i-fer belli olmaz L Libas7 yine çıkıp tüm hafta 1 saat yürüdüm derse güzel olur.
Gerçi o da bize yazmayıp başka konulara yazıyor yine olay çıksın istemem amabilmiyorum niye öyle anlamıyorum üzülüyorum :/
Selam canım kademeli arttırıyorsun süper :)
Ceviz suyu ve cevizleri
9.30 da 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates
12.30 da sütlü nescafe 4 mürdüm
15.30 da sağlıksız karbonhidrate
18.30 da 1 tabak K.fasulye,salata, 1 sb ayran
Gece nescafe ve yeşil çay
Su şimdilik 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Gerçekten birden fazla çocuğu olan ve çalışan annelere hayranım.
Aynen ya, o isleri birileri halletse belki ama ben tek çocukla bile küçücük evimi temizleyemiyorum ancak haftasonu babası ilgenirken oluyor.
Cherry Mom Çifte korunma olayına çok güldüm
![]()
Ertesi günde benim
Ama pasta yemeyi düşünmüyorum.
Çünkü yarın zaten misafir menü var.
Cherry Mom 500 adet bölgesel
ne güzel sende terazisin demekAaaa ozmanda kutlarız ama şimdiden iyi senelerin olsun inş yavrularınla.
Misafir menüsüne aman dikkat et![]()
kaptanım dün geldikten sonra hiç giremedim. Geç yazıyorum.. Hoşbuldum :)Şuan varmışsındır canım hoşgeldin
Doğum günün kutlu olsun kaptanım.Canım normalde doğum günüm yarın ben bir Terazi Burcuyum ama doğum günü kutlaması arkadaşlar yüzünden bazen 1 hafta bazen de 1 ay sürer
Hiç üzülme canım.. bunun olumsuz etkisi olmayacak bebeğin tutunmasında. Sadece ilaç içemediğin için biraz daha yavaş iyileşeceksin..Valla yedim ama iyileşemedimvalla tam zamanında geldi çok üzgünüm
![]()
Yok öyle bir şey canım.. sen şimdi aşılama yaptırdın sürecin farkındasın daha çok hassasiyet gösteriyorsun ama doğal yoldan hamile kalanlar bu dönem atlıyor zıplıyor bir sürü şey yapıyor. Bunların tutunma üzerine etkisi inan ki yok.. için rahat olsun. Tek sorun ilaç kullanamadığın için kolay iyileşememek. Onu da çekeceksin.Hapşırma öksürme pek iyi değil diye biliyorum ama biri bin para havalarda uçuşuyolar. Nasipte varsa olur elbet ama insan bi tereddüte düşüyo tabi
Oğlun nasıl oldu canımCherry Mom cnm 8 bin adim anca yurudum
Dün tam performans yapamadık :) 16 bin adım görünüyor telefonda, yaklaşık 5700 ile uçağa bindim. Kalanı İstanbul’da yeğenle atlama zıplama sporu. Tam cardio oldu ama. Çünkü koşmaya bayılırdı benim yeğen ama hepten hızlanmış. Eve dönerken dilim dışarıdaydı artık :)Emnis Dennis şimdi yuvatlanma sporu yapıyodur yeğeniyle ne durumdayız
Orası da öyle gerçi meyveler işe yaramış bugün daha iyiyim bakalım. Hoşgeldin vatanınaaYok öyle bir şey canım.. sen şimdi aşılama yaptırdın sürecin farkındasın daha çok hassasiyet gösteriyorsun ama doğal yoldan hamile kalanlar bu dönem atlıyor zıplıyor bir sürü şey yapıyor. Bunların tutunma üzerine etkisi inan ki yok.. için rahat olsun. Tek sorun ilaç kullanamadığın için kolay iyileşememek. Onu da çekeceksin.
tüp bebekte transfer sonrası günlerce banyo yapmıyor insanlar. Ben kendi doktoruma söyledim ufak çaplı şok yaşadı :)
Yerim dardı yapamadım uçakta :)Ay bende ekstra birşeyler yapayım bari bisiklet yeni bitti. Ki budennisgo nun daha son sporları eklenmedi bugün havaalanında yürüyorum dediklerini ekledim ama o kesin uçakta bile bölgesel yapmıştır hahahahah