Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ceviz suyu ve cevizleri
9.30 da 1 yumurta 2 D.ekmek peynir domates
12.30 da sütlü nescafe 4 mürdüm
15.30 da sağlıksız karbonhidrat:KK20:e
18.30 da 1 tabak K.fasulye,salata, 1 sb ayran
Gece nescafe ve yeşil çay
Su şimdilik 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş

canım bu hafta kutlu doğum haftaları süreci var o yüzden biraz zor ama yarıon 45 dk pilates reformer var
Kutlu Doğum derken
Doğumgünü nümü anlatmak istedin yoksa kaptanım, öyleyse hayırlı ömürler dilerim😊

kardeş şart ama huniyi çoğaltıyorsun ama gerçekten anne olduğumu ben 2. de anladım ilkinde hep acemilikti
Gerçekten birden fazla çocuğu olan ve çalışan annelere hayranım.
2.yi doğurmadan önce ben de çok çocuk isterdim. 4 tane ideal derdim. 2.den sonra fikrim değişti. Bazen eşim 3.olsa filan diyo. Ben de eve bi hizmetçi, mutfağa da bi aşçı istiyorum diyorum. 😂😂😂😂

Aynen ya, o isleri birileri halletse belki ama ben tek çocukla bile küçücük evimi temizleyemiyorum ancak haftasonu babası ilgenirken oluyor.

Cherry Mom Cherry Mom Çifte korunma olayına çok güldüm 😂

15.10
Sabah 10.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kaşarlı çavdar ekmeği, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli,sütlü kahve
Ara 15.00 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 20.00 Bol salata

Su 1.5 litre
Spor 11544 adım yürüyüş

Bugün akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 çıktı, cumaya kadar tartı işini çözüp cuma bildirim yapmak istiyorum, liste dışı takip edilebilmek için.

20191015_203803.webp

Gerçekten birden fazla çocuğu olan ve çalışan annelere hayranım.

Aynen ya, o isleri birileri halletse belki ama ben tek çocukla bile küçücük evimi temizleyemiyorum ancak haftasonu babası ilgenirken oluyor.

Cherry Mom Cherry Mom Çifte korunma olayına çok güldüm 😂
Şuan babamızda yurtdışında olunca daha bir zor hele biri de ergenyus olunca

.
15.10
Sabah 10.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim kaşarlı çavdar ekmeği, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli,sütlü kahve
Ara 15.00 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 20.00 Bol salata

Su 1.5 litre
Spor 11544 adım yürüyüş

Bugün akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 çıktı, cumaya kadar tartı işini çözüp cuma bildirim yapmak istiyorum, liste dışı takip edilebilmek için.

Eki Görüntüle 2545391
Çok güzel yürümüşsün canım bravo menüde düzelmiş :)

Merhabalar hanımlar
Menüm
Sabah evden geç çıktım dolayısıyla kahvaltı yapamadım bende 5 tane hurma yedim bide bol su

Ara
Yine hurma ve ceviz oldu

Öğle
2 küçük kiymali biber dolması
1 kase yoğurt

Ara
Muz elma ve cennet hurmasindan oluşan püre 🤭 oğluma hazirladiydim az yedi bende kalanı yedim bari ara öğünüm olsun dedim

Akşam
2 3 kasik ıspanak
2 kasik yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
Yarim erik

Su:3 litre olur yatana kadar
Spor yapicam daha inşallah 😊

Back
X