- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.401
Copy paste veya ekran görüntüsü :)Birinin paylaşımını burda paylaşmak istiyorum ama alıntı olmasın nasıl yaparım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Copy paste veya ekran görüntüsü :)Birinin paylaşımını burda paylaşmak istiyorum ama alıntı olmasın nasıl yaparım
Bencede yakışır yanii of sıkıldım hergün ne yapsam ne yapsam diye düşünmekten ondan öğreneyim dedim :))Eriştenin üstüne mantar sote koydum kısaca yazdımgüzeldi
Ekran için uzun malesefCopy paste veya ekran görüntüsü :)
KazanırımSüper o zaman yarış gibi yapalım kim daha uzun süre yemeyecek gibi... are you the master of your domain? Tarzı![]()
PC den giriyorsan işaretleyip sağ klik kopyala canım ayyy merak ettim ne geliiiiiEkran için uzun malesef
Copy tuşu varmı benmi işaretliycem
Uğraşamadm teldeyimPC den giriyorsan işaretleyip sağ klik kopyala canım ayyy merak ettim ne geliiiii![]()
İsteyen istediği yiyeceği yerLinki kopyaladımPopüler Konu - Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz
arkadaşlar 1,2 yıl önce bu diyeti bana hentbolcu bi arkadaşım söylemişti.çok kilo aldığı zamanlarda bunu uyguladığını ve eski formuna geldiğini.ve bu diyetle aç kalmadan zayıfladığını belirtmişti.denemekten ne çıkar diye denemiştim ozaman.2,3 kilo vermiştim 2 haftada.geçen cmtsi yine başladım...www.kadinlarkulubu.com
Ne düşünüyorsunuz birkaç günlük yapılabilirmi duraksamalar için
çok sıkıcı değil mi ya ben hayatta yapamam kendimi kötü hissederim. Gerek var mı ki kaçamaklar belli yeme .. porsiyonları dengele ..spor yap gider zaten ona rağmen mi gitmiyor leylimİsteyen istediği yiyeceği yer
Varmı daha önce yapanınız
Bişey yokki yediklerimi hesaplayıp yicem sadece olmuyosa da yapmayıveririm sıkıntı yok.benim bu 74 ü kırmam lazım yoksa beni yukarı yukarı itiyo kaçamaklarla.bii denemek istiyorum beğenirsem 4 gün yaparım.çok sıkıcı değil mi ya ben hayatta yapamam kendimi kötü hissederim. Gerek var mı ki kaçamaklar belli yeme .. porsiyonları dengele ..spor yap gider zaten ona rağmen mi gitmiyor leylim
Dengele yeme falan derken genel hepimize diyorum yanlış anlama kuzum :)
Sen deİşin kötüsü napmam gerektiğinide bilmiyorum ne dersiniz @dennisgo
ne dersin
Ben iki gündür öğlen yediğim sandviç ile kurt gibi acıkıyorum. O kadar anlamsız geliyor ki. Nedenini de çözemedim belki açık hava olabilir. Bugün sabah biraz daha arttırdım yediğimi daha iyi geçti günüm.Ben 3 ay sanırım hiç ekmek yemedim ama diyetisyen başlattı :)) sabahları 1 dilim önce yine yitirdim gelmedi şimdi tost fln yiyorum :/ ekmek bence kesinlikle tuzaktan başka birşey değil bana hiç iyi gelmedi yedikçe yiyesi geliyor insanın çünkü o sebeple ben varım memnuniyetleyalnız yerine birşey koy yoksa zor olur ceviz fındık gibi
Kabak detoksu olabilir. Sabah 2 yumurtalı 1 dilim ekmekli kahvaltı gün içinde bir meyve 2 ceviz öğlen akşam yoğurtlu kabak sote..Hurma çok şekerli geliyor bana ben daha sade bir detoks alsam, hem sindirimi de dinlendirmek için bol sıvılı birşeyler olsa... :)
Burada belli gıdaların belli puanları var ama miktar ne kadar belli değil çok anlamadım.Linki kopyaladımPopüler Konu - Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz
arkadaşlar 1,2 yıl önce bu diyeti bana hentbolcu bi arkadaşım söylemişti.çok kilo aldığı zamanlarda bunu uyguladığını ve eski formuna geldiğini.ve bu diyetle aç kalmadan zayıfladığını belirtmişti.denemekten ne çıkar diye denemiştim ozaman.2,3 kilo vermiştim 2 haftada.geçen cmtsi yine başladım...www.kadinlarkulubu.com
Ne düşünüyorsunuz birkaç günlük yapılabilirmi duraksamalar için
Selam canım hoşgeldin :)ay gün içinde çok arıyorum seni :)))Kızlar
Eve yeni geldik sayılır. Pert oldum resmen.. bugünkü aktivitem fena yordu. Çocuklarla oynamak çok keyifli ama 6-10 yaş arası çocuklardaki performans bende ne gezer. Bir ara dilim dışarıda kaleye yapıştım dinleniyordum :) çok güzel zorladılar tam bir cardio oldu :)
Bugünkü menüm ;
Sabah; 2 yumurta 2 dilim ekmek, 5 zeytin, domates
Ara;1 muz 2 ceviz
Öğlen; 1 porsiyon hindi füme+ 2 kk peynir ile sandviç
Ara ; yarım mandalina, 2 ceviz
Akşam; 100 gr et 2 dilim ekmek, domates salatalık
Ara; 1 bardak ayran
-3 lt suyu çoktan geçtim daha da içerim yatana kadar.
-spor; 15 bin adım. 1 saat futbol, yarim saat basketbolCherry Mom
- bir de viaport ta gezdik ama tempolu olmadığı için onu yazmıyorum. Alış veriş için olunca gezinti modunda takılıyorsun. O nedenle spor sayılmaz ama ekstra hareket oldu bana . Her şey kabulüm.. fırsat buldukça elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum bu tatilde
9 kasımdaki sınavı kazanırsın inşallah canım. Spor salonu çok iyi olur senin için.Kizlar ben aslinda ocak sonundaki dil sinavini hedefliyorum gecebilmek icin ama 9 kasimdaki sinava da kaydoldum. eger o sinavi gecersem mukemmel olacak cunku kaism aralik ocak 3 ay ders calismak yerine o zamani istedigim birseye ayirabilirim demek bu. eger sinavi gecersem aklima bir spor salonuna veya grubuna yazilmak var. hafatada iki gun cumartesi pazar bile olsa cok farkedecek benim icin. O nedenle 3 hafta sinava kadar kasmaya karar verdim ama kimseye soylemedim, bakalim neler olacak.
Canım ben Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. Ekmek tüketmemek gerekiyo. Bu aralar yemeye başlamıştım. Ben de katılayım sana.selamlar
ben resmi olarak farkettim ki ekmek+tereyag aliskanligim olmus. ekmeksiz 1 ay baslatayim diyorum katilmak isteyen var mi?
Valla bana diyetisyen niyeyse yazdı ama ucu kaçıyor çok tehlikeli tamamen çıkarmak kadar güzel birşey yokCanım ben Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. Ekmek tüketmemek gerekiyo. Bu aralar yemeye başlamıştım. Ben de katılayım sana.