Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Linki kopyaladım
Ne düşünüyorsunuz birkaç günlük yapılabilirmi duraksamalar için

Linki kopyaladım
İsteyen istediği yiyeceği yer
Varmı daha önce yapanınız

İsteyen istediği yiyeceği yer
Varmı daha önce yapanınız
çok sıkıcı değil mi ya ben hayatta yapamam kendimi kötü hissederim. Gerek var mı ki kaçamaklar belli yeme .. porsiyonları dengele ..spor yap gider zaten ona rağmen mi gitmiyor leylim

Dengele yeme falan derken genel hepimize diyorum yanlış anlama kuzum :)

çok sıkıcı değil mi ya ben hayatta yapamam kendimi kötü hissederim. Gerek var mı ki kaçamaklar belli yeme .. porsiyonları dengele ..spor yap gider zaten ona rağmen mi gitmiyor leylim

Dengele yeme falan derken genel hepimize diyorum yanlış anlama kuzum :)
Bişey yokki yediklerimi hesaplayıp yicem sadece olmuyosa da yapmayıveririm sıkıntı yok.benim bu 74 ü kırmam lazım yoksa beni yukarı yukarı itiyo kaçamaklarla.bii denemek istiyorum beğenirsem 4 gün yaparım.

İşin kötüsü napmam gerektiğinide bilmiyorum ne dersiniz @dennisgo
ne dersin
Sen de toplight toplight kaptan gibi direnç kilonun etrafında dolaşıyorsun canım. İnatla devam etmek gerekir vücut bir yerde pes edecek. Hızlandırmak istersen bir detoks olabilir sana yarin bir diyetisyenin videosunu paylaşacağım istersen ona bir bak detoks suları yoğurtları öğünleri falan var.. kapıdan şimdi girdim geceden beri uyumuyorum kafayı toparlayıp ancak yarın bulurum :)

Ben 3 ay sanırım hiç ekmek yemedim ama diyetisyen başlattı :)) sabahları 1 dilim önce yine yitirdim gelmedi şimdi tost fln yiyorum :/ ekmek bence kesinlikle tuzaktan başka birşey değil bana hiç iyi gelmedi yedikçe yiyesi geliyor insanın çünkü o sebeple ben varım memnuniyetle 😍 yalnız yerine birşey koy yoksa zor olur ceviz fındık gibi
Ben iki gündür öğlen yediğim sandviç ile kurt gibi acıkıyorum. O kadar anlamsız geliyor ki. Nedenini de çözemedim belki açık hava olabilir. Bugün sabah biraz daha arttırdım yediğimi daha iyi geçti günüm.

Hurma çok şekerli geliyor bana ben daha sade bir detoks alsam, hem sindirimi de dinlendirmek için bol sıvılı birşeyler olsa... :)
Kabak detoksu olabilir. Sabah 2 yumurtalı 1 dilim ekmekli kahvaltı gün içinde bir meyve 2 ceviz öğlen akşam yoğurtlu kabak sote..

Linki kopyaladım
Burada belli gıdaların belli puanları var ama miktar ne kadar belli değil çok anlamadım.

Kızlar
Eve yeni geldik sayılır. Pert oldum resmen.. bugünkü aktivitem fena yordu. Çocuklarla oynamak çok keyifli ama 6-10 yaş arası çocuklardaki performans bende ne gezer. Bir ara dilim dışarıda kaleye yapıştım dinleniyordum :) çok güzel zorladılar tam bir cardio oldu :)

Bugünkü menüm ;
Sabah; 2 yumurta 2 dilim ekmek, 5 zeytin, domates

Ara;1 muz 2 ceviz

Öğlen; 1 porsiyon hindi füme+ 2 kk peynir ile sandviç

Ara ; yarım mandalina, 2 ceviz

Akşam; 100 gr et 2 dilim ekmek, domates salatalık

Ara; 1 bardak ayran

-3 lt suyu çoktan geçtim daha da içerim yatana kadar.
-spor; 15 bin adım. 1 saat futbol, yarim saat basketbol Cherry Mom Cherry Mom
- bir de viaport ta gezdik ama tempolu olmadığı için onu yazmıyorum. Alış veriş için olunca gezinti modunda takılıyorsun. O nedenle spor sayılmaz ama ekstra hareket oldu bana . Her şey kabulüm.. fırsat buldukça elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum bu tatilde

Kızlar
Eve yeni geldik sayılır. Pert oldum resmen.. bugünkü aktivitem fena yordu. Çocuklarla oynamak çok keyifli ama 6-10 yaş arası çocuklardaki performans bende ne gezer. Bir ara dilim dışarıda kaleye yapıştım dinleniyordum :) çok güzel zorladılar tam bir cardio oldu :)

Bugünkü menüm ;
Sabah; 2 yumurta 2 dilim ekmek, 5 zeytin, domates

Ara;1 muz 2 ceviz

Öğlen; 1 porsiyon hindi füme+ 2 kk peynir ile sandviç

Ara ; yarım mandalina, 2 ceviz

Akşam; 100 gr et 2 dilim ekmek, domates salatalık

Ara; 1 bardak ayran

-3 lt suyu çoktan geçtim daha da içerim yatana kadar.
-spor; 15 bin adım. 1 saat futbol, yarim saat basketbol Cherry Mom Cherry Mom
- bir de viaport ta gezdik ama tempolu olmadığı için onu yazmıyorum. Alış veriş için olunca gezinti modunda takılıyorsun. O nedenle spor sayılmaz ama ekstra hareket oldu bana . Her şey kabulüm.. fırsat buldukça elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum bu tatilde
Selam canım hoşgeldin :)ay gün içinde çok arıyorum seni :)))
Yarın okul var biraz dinlenirsin artık 🤗

Kizlar ben aslinda ocak sonundaki dil sinavini hedefliyorum gecebilmek icin ama 9 kasimdaki sinava da kaydoldum. eger o sinavi gecersem mukemmel olacak cunku kaism aralik ocak 3 ay ders calismak yerine o zamani istedigim birseye ayirabilirim demek bu. eger sinavi gecersem aklima bir spor salonuna veya grubuna yazilmak var. hafatada iki gun cumartesi pazar bile olsa cok farkedecek benim icin. O nedenle 3 hafta sinava kadar kasmaya karar verdim ama kimseye soylemedim, bakalim neler olacak.
9 kasımdaki sınavı kazanırsın inşallah canım. Spor salonu çok iyi olur senin için.

selamlar

ben resmi olarak farkettim ki ekmek+tereyag aliskanligim olmus. ekmeksiz 1 ay baslatayim diyorum katilmak isteyen var mi?
Canım ben Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. Ekmek tüketmemek gerekiyo. Bu aralar yemeye başlamıştım. Ben de katılayım sana.

Back
X