- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.501
Bugun ortalik pek bi sakin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldukça fazla balık yedim. Önce 8 yedim ama kesinlikle doymadım hatta hiç yememiş gibiydim. sonra saymayı bıraktım doyana kadar salata ile yedim. Herhalde 10 tane daha yedim belki biraz daha fazla. Yanına da bir kadeh şarap.. akşam akşam patlamış olabilirim.. yarın sabah ip atlamaya çalışacağım artık.Bugünkü menüm ;
sabah kahvaltısı görünümlü öğlen yemeği; yarım simit, 1 dilim çekirdekli çavdar ekmeği, 1 dilim kaşar peyniri, 2 dilim beyaz peynir, kırmızı ve yeşil biberli çörek otlu yumurta( 1yumurta ile) 5 zeytin, domates salatalık
Ara; sade kahve
ara ; 2 ceviz 1 avuç cranberry
ara; sade nescafe, 7 badem
akşam; istavrit ( ne kadar yiyeceğimi gr olarak bilmiyorum adet olarak bakacağım) bol salata
-1,5 lt su içtim çünkü dışarıdaydım. Yatana kadar 3 lt ye tamamlayacağım
- spor; 250 jamping jack 750 ip, 10 bin adım, 45 dakika park aletleri, 15 dakika bölgeselCherry Mom
Bugün çok yorgunum. Kartal sahilde önce yürüyüş sonra park aletlerinde takıldık ama bu kısımda sorun yoktu. Üstüne en az bir saat çocuk parkında oynadım yeğenimle. Ama bildiğin oynadım yani, kaydıraktan kaymak dahil :) çocukların temposu spordakinden çok farklı beni pert etti velet.. tahtiravalliyi bir squat aracı gibi kullanmaktan, yere çizilen çizgilerde zıplamalı squat ve cardio gibi koşturmaktan, üstüne de cila niyetine yakalamacılık oynamaktan kendimi eve zor attım :)
Bu kadar aktivite üstüne ben koltuğa yapıştım. O satranç kursuna gitti. Bir de neden onunla gitmiyorum diye trip attı :)
yalnız çocukken neden zayıftık gerçekten çok net anlıyorum. Şimdi yaptığımız sporlarla belli bir kondisyon yakalıyor olabiliriz ama çocuklarla koşturmak gerçekten farklı bir tempo. Bitmiyor bitmiyor bitmiyor :)
Canım
Bu videodaki tarifini denemedim ama kabak Detoksunda iyi sonuç almıştım. Bir de çiyalı başka bir tarif yaptım ama nasıl sonuçlandı şu an hatırlayamadım. sen de videolardan bakıp aklına yatarsa yapabilirsin. Ben devam etmiyorum çünkü az beslenmek bana yaramıyor. Ama sen öğlen öğünü yoğun olan bir detoks için fazla demiştin ondan bunu paylaşayım dedim.
Cherry Mom bu videoyu yaptım nasıl puanlarsın bilmiyorum
1000 adet bölgesel
Dünde 500 adet bölgesel yapmıştım
Ekmek bulamadıysan pasta ye lafını ciddiye aldın demekCherry Mom @ kardelelen321 bugün en azından ekmek yemedim...
Bu kadar koşturmacaya karbon lazım tabi meyve yesen biraz dahaBen gerçekten sürünüyorum. Reglim yaklaşıyor, dün akşam ağzımı çikolata çeşmesine dayamak istiyorum diye ortalıkta dolaşıyordum. Sabah kahvaltım aşırı sağlamdı, kuzenime gittik o da bir hazırlanmış ki, koşturmacam bitmiyor neyseki erittiğimi umuyorum.
Kuzum neyin var bugünCardio sanırım canım öyle hesaplıyorum tebrik ederim kolay değil hareketler![]()
Ay yok canım yazıdan da ruh halimi anlıyor olamazsın :)Kuzum neyin var bugün
Eh totomu kaldırabildiğim kadarCardio sanırım canım öyle hesaplıyorum tebrik ederim kolay değil hareketler![]()
Bend3 anladım kiAy yok canım yazıdan da ruh halimi anlıyor olamazsın :)
Emre yordu canım fazla agresif ona biraz takıldım pek yazasım gelmiyor bugün ne yalan söyleyeyim
Ekmek bulamadıysan pasta ye lafını ciddiye aldın demek![]()
Ama aklıma migren gelmiştiBend3 anladım ki
A farkında değilim özür dilerimBend3 anladım ki
Ay yok çok şükürAma aklıma migren gelmişti
Niye özür diliyon,her zaman enerjik şen şakrak olamayızki dimiA farkında değilim özür dilerimoğlum uyusun biraz spor yaparsam iyi gelir sanırım:)