Arkadaşlar Merhaba,
Cherry Mom
cim ve kaptanım
toplight
kilo bildirimi yapmaya başlayamadım çünkü bir kaç gündür canımı sıkan bir problemim var. Tabii bunu buraya yazmam ne kadar hoş bilmiyorum ama nihayetinde hepimiz kadınız

Geçen ay spiral taktırdım. Bu ay reglim normalden uzun sürdü ve fazlalaştı. Bu durum beni hem halsiz bıraktı hem de uzun süre katın ağrısı yaşadım. Bugün iyi hissediyorum. Ayın 13’ünden bugüne kadar! Düşünün...Ve halen bitmedi reglim

İnanılmaz canım sıkıldı. Böyle olacaksa tahammül edemeyeceğim sanırım. Çünkü normal zamanda da hafif hafif karın ağrısı hissediyorum.

Umarım her şey yoluna girer... Bu arada youtubedan duygusal yeme bozukluğu ile ilgili videolar izlemeye başladım. Videolar beni çok motive etti. Eğer benim gibi fiziksel açlıktan değil de sinirlenince, streslenince özellikle tatlı, abur cubur ve hatta ne bulursanız yiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz!

olayı önce bilinçaltımda halletmem lazım. Yoksa hiçbir zama deli gibi yemek yiyen biri değilim. Ancak, sanki bir şeyleri bastırmak için özellikle akşamları kendimi bir şey yerken buluyorum. Bu duruma dur demek için bilinç altı çalışması yapacağım. Bu arada eliptik bisikletimin siparişini de verdim. O da bu hafta gelecek ve düzenli spora da başlamış olacağım.