Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü

sabah-öğle yok 🙄

insanlar stres olunca yer ben de ölüm diyetine giriyorum 😂
Akşam üzeri
1 mandalina

Akşam
4yk nohut
1yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3-4 süs biber turşu

su 2 litre
Spor da az oldu 5400 adım yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom
Menü pawlover pawlover menüsü gibi fevkaladenin fevkinde bir menü benimki de :KK70:

Sabah : yulaf yoğurt muz
Öğlen yulaf yoğurt vee bir çılgınlık yeşil elma :KK70:
Akşam hadi tahmin edin :))))) evet yulaf yoğurt muz 😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Spordan sonra 3 ceviz 2 fındık menüm şenlendi değil mi :KK70:

Spor 1 saat zumba ( müzik halaaa kullaklarımda bellaaaa ooooouuuu bellaaaa :KK73::KK73:)
30 dk yürüyüş
Bugünkü menüm
Sabah
  • Klasik Karatay kahvaltı
  • Yeşil çay
Öğle
  • 3 kaşık barbunya pilaki
Akşam
  • 1 küçük kase şehriye çorba
2,5 lt su
2000 ip atlama Cherry Mom Cherry Mom
Ay bu menüleri görünce ne çok yemişim dedim kendi kendime. Sanırsın ki 6 ana 6 ara öğün yemişim :)

Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 Kk peynir, 2 yumurtla ile dereotlu omlet, domates salatalık 5 zeytin

ara; 1sütlü kahve

öğlen; 1 dilim ekmek, İsveç köfte ( sossuz ve sebze ile) kola

ara; 2 ceviz bir avuç yaban mersini kurusu

akşam; 1 dilim ekmek 6 kaşık etli patlıcan 4 kaşık yoğurt

ara; 2 salatalık 1 bardak kefir

- 3 lt su ( ancak tamamladım suyu)
- 1 bardak Yeşilçay soda limon.

Ay bu menüleri görünce ne çok yemişim dedim kendi kendime. Sanırsın ki 6 ana 6 ara öğün yemişim :)

Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 Kk peynir, 2 yumurtla ile dereotlu omlet, domates salatalık 5 zeytin

ara; 1sütlü kahve

Saatleri yazmamışım akşam yemeğini erken yemiştim :) sabah ; 8:30 öğlen 12:30 akşam 16;00 şeklinde :)
Ara öğünler zaten hafif saatler önemli değiş bence.

Oturup günlük programımızı yazdım oğlanın uyuduğu yemek yediği saatler belli zaten. Uyanınca limonlu su, sonra oğlanla kahvaltı, o sabah uyuyunca leslie, ogle yemegi sirasinda bana ara ogun, öğlen uykusunda ev isi ve yine onunla aksam yemegi yiyecek sekilde program yaptim. Uyabilirsem guzel olacak ama yarınki tartıdan tırsıyorum büyük.ihrimalle artı gelecek çünkü eski tartım yanlış ölçüyormuş 😬 bavulları tarttigimiz bir el tartısı ve sabit ağırlıkla denedim hem sürekli farklı sonuç veriyor hem de çoğunlukla eksik. Neyse yeni tartiyi heyecanla bekliyorum orta karar birşey ama basitten vücut analizi var.

Oturup günlük programımızı yazdım oğlanın uyuduğu yemek yediği saatler belli zaten. Uyanınca limonlu su, sonra oğlanla kahvaltı, o sabah uyuyunca leslie, ogle yemegi sirasinda bana ara ogun, öğlen uykusunda ev isi ve yine onunla aksam yemegi yiyecek sekilde program yaptim. Uyabilirsem guzel olacak ama yarınki tartıdan tırsıyorum büyük.ihrimalle artı gelecek çünkü eski tartım yanlış ölçüyormuş 😬 bavulları tarttigimiz bir el tartısı ve sabit ağırlıkla denedim hem sürekli farklı sonuç veriyor hem de çoğunlukla eksik. Neyse yeni tartiyi heyecanla bekliyorum orta karar birşey ama basitten vücut analizi var.
Korktuğun gibi çıkmaz inşallah canım. Benim tartıda da var bişeyler ama bakalım pil sorunu mu

Perşembe
10 30 2 D ekmek 1 yumurta peynir
1 domates maydanoz
13.00 nescafe
15.30 yulaflı proteinli süt
16.30 1 avuç hurma 3 ceviz türk kahve
20.00 1 tabak çorba,1 tabak et,3 yk yoğurt
22.30 sodalı yeşil çay,1 elma
Su 2.5 litre
Spor 30+35+30 dk yürüyüş
50 dk pilates
Cherry Mom Cherry Mom

ara; 1sütlü kahve

Sorun sende değil bizde 😄

Bugunku menum

Oglen: Tavuklu salata zeytinyagli ve balzamik sirkeli
Aksam: Bol peynirli ve zeytinyagli salata, haslanmis brokoli, buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi (kremasiz)

Spor Cherry Mom Cherry Mom : 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian. Bi de kedileri aramak icin butun mahalleyi dolastim ama saat tutmadim tabi:(

Günaydın canım daha ben tartılmadım yüzüm gözüm balık gibiyim yine ya 🤭
Ben stepper dayım şu an. Ama pedallar çok sert geldi nedense.. öncesinde ipsiz 500 atladım. Bu bitsin 500 daha atlarım.. ne kolay bir şey ipsiz atlamak. sonrası güzel olur umarım :)

45 dakika stepper yaptım. Sayılarda bir sıkıntı var gibi geldi ya da ben bu aleti unuttum. 337 kalori yakmışım bana fazla geldi. adım sayısı ise az geldi.

Eklentiler

• 75CFD6BB-0491-4071-9657-18AB9DC8F798.webp
    75CFD6BB-0491-4071-9657-18AB9DC8F798.webp
    25 KB · Görüntüleme: 24
Back
X