- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.841
Amaninnn herkes persembe gunu azicik yemis ben yandimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü
sabah-öğle yok
insanlar stres olunca yer ben de ölüm diyetine giriyorum
Akşam üzeri
1 mandalina
Akşam
4yk nohut
1yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3-4 süs biber turşu
su 2 litre
Spor da az oldu 5400 adım yürüyüşCherry Mom
Menüpawlover menüsü gibi fevkaladenin fevkinde bir menü benimki de
Sabah : yulaf yoğurt muz
Öğlen yulaf yoğurt vee bir çılgınlık yeşil elma
Akşam hadi tahmin edin :))))) evet yulaf yoğurt muz
Spordan sonra 3 ceviz 2 fındık menüm şenlendi değil mi
Spor 1 saat zumba ( müzik halaaa kullaklarımda bellaaaa ooooouuuu bellaaaa)
30 dk yürüyüş
Ay bu menüleri görünce ne çok yemişim dedim kendi kendime. Sanırsın ki 6 ana 6 ara öğün yemişim :)Bugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Klasik Karatay kahvaltı
- Yeşil çay
Akşam
- 3 kaşık barbunya pilaki
2,5 lt su
- 1 küçük kase şehriye çorba
2000 ip atlamaCherry Mom
Karışımın içinde çok belli olmuyo canım.Zencefil hiç sevmiyorum ya![]()
Saatleri yazmamışım akşam yemeğini erken yemiştim :) sabah ; 8:30 öğlen 12:30 akşam 16;00 şeklinde :)Ay bu menüleri görünce ne çok yemişim dedim kendi kendime. Sanırsın ki 6 ana 6 ara öğün yemişim :)
Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 Kk peynir, 2 yumurtla ile dereotlu omlet, domates salatalık 5 zeytin
ara; 1sütlü kahve
öğlen; 1 dilim ekmek, İsveç köfte ( sossuz ve sebze ile) kola
ara; 2 ceviz bir avuç yaban mersini kurusu
akşam; 1 dilim ekmek 6 kaşık etli patlıcan 4 kaşık yoğurt
ara; 2 salatalık 1 bardak kefir
- 3 lt su ( ancak tamamladım suyu)
- 1 bardak Yeşilçay soda limon.
Yaparsın canım senİzmite geldim canım, burada ip yok, evde alan da olmadığı için kullanamıyorum diye kardeşime götürmüştüm :) ama yarın sabah olmadı ipsiz zıplarım o da fayda eder muhtemelen.. vücut o kadar alışkın ki her türlü zıplar bence :)
Korktuğun gibi çıkmaz inşallah canım. Benim tartıda da var bişeyler ama bakalım pil sorunu muOturup günlük programımızı yazdım oğlanın uyuduğu yemek yediği saatler belli zaten. Uyanınca limonlu su, sonra oğlanla kahvaltı, o sabah uyuyunca leslie, ogle yemegi sirasinda bana ara ogun, öğlen uykusunda ev isi ve yine onunla aksam yemegi yiyecek sekilde program yaptim. Uyabilirsem guzel olacak ama yarınki tartıdan tırsıyorum büyük.ihrimalle artı gelecek çünkü eski tartım yanlış ölçüyormuşbavulları tarttigimiz bir el tartısı ve sabit ağırlıkla denedim hem sürekli farklı sonuç veriyor hem de çoğunlukla eksik. Neyse yeni tartiyi heyecanla bekliyorum orta karar birşey ama basitten vücut analizi var.
Sorun sende değil bizdeAy bu menüleri görünce ne çok yemişim dedim kendi kendime. Sanırsın ki 6 ana 6 ara öğün yemişim :)
Sabah ; 2 dilim ekmek, 1 Kk peynir, 2 yumurtla ile dereotlu omlet, domates salatalık 5 zeytin
ara; 1sütlü kahve
öğlen; 1 dilim ekmek, İsveç köfte ( sossuz ve sebze ile) kola
ara; 2 ceviz bir avuç yaban mersini kurusu
akşam; 1 dilim ekmek 6 kaşık etli patlıcan 4 kaşık yoğurt
ara; 2 salatalık 1 bardak kefir
- 3 lt su ( ancak tamamladım suyu)
- 1 bardak Yeşilçay soda limon.
Günaydın canım daha ben tartılmadım yüzüm gözüm balık gibiyim yine yaGünaydın kızlar;
Tartılan, kilosunu beğenmeyip spora başlayan, sonra yeniden tartılacakların cumasına hoş geldik :)
Ben stepper dayım şu an. Ama pedallar çok sert geldi nedense.. öncesinde ipsiz 500 atladım. Bu bitsin 500 daha atlarım.. ne kolay bir şey ipsiz atlamak. sonrası güzel olur umarım :)Günaydın canım daha ben tartılmadım yüzüm gözüm balık gibiyim yine ya![]()
Al benden de o kadarGünaydın kızlar;
Tartılan, kilosunu beğenmeyip spora başlayan, sonra yeniden tartılacakların cumasına hoş geldik :)
Ödem vardır canım ya üzülme.Çok üzülerek söylüyorum ki sabitimnerde yanlış yapıyorum
![]()