Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar

Program iyi ama bugün haftasonu olunca ev temizliği, araba temizliği, yaprak toplama filan derken spora zaman kalmadı. Bir de aksi gibi cam kırdım, mutfakta yerler un ufak cam kırığı oldu çocuk olduğu için ekstra uğraştım 3 kez filan üstünden geçtim birşey kalmadığından emin olabilmek için.

Sabah 1130 1 haşlanmış yumurta, 50 gr yağlı peynir, domates, salatalık, zeytin, 10 fındık, sütlü kahve
Ara 1430 5 kuru kayısı, 10 fındık
Akşam 1800 fırında tavuk 150gr ve patates, bol salata

Spor: 6220 adım yürüyüş

Aa unutmuşum ben bir de alışverişe bisikletle gittim, gidiş dönüş yarım saat olmuştur tabi bir de sırtımda bi dolu malzeme vardı, nasıl puanlarsan Cherry Mom Cherry Mom

Tesekkur ederiiim:) Askerligimi bitiriyorum bi nevi:))

Keske ben de kimsenin yuzunu gormesem, bilgisayarimla bas basa calissam valla:))
Aslında bazen işe gideyim istiyorum, evde tek başıma tüm gün bazen böyle sohbet edecek birini arıyorum ama ofise gittiğimde hemen vazgeçiyorum dedikodu ortamından ötürü 😂

Herhalde istifa ederdim 🙈 bazen farklı bi ofise gidiyorum biraz uzak günde 5 saatim falan yolda geçiyo malum İstanbul, o ayda bi belki bi kaç ayda bi olan şeye bile deliriyorum 😄 Şimdi olsa çalışır mıydın öyle bir işte?
Ay ama İstanbul yani haklısın delirmekte :)
Şimdi şartlar el vermez bu kadar gece gündüz olan durumlara o zaman bekardım o yüzden çok sıkıntı olmuyordu sonradan o bölümüde bıraktım ( özel bankacılık) tam rahata ermiştim kiii istifa ettim :))

Aslında bazen işe gideyim istiyorum, evde tek başıma tüm gün bazen böyle sohbet edecek birini arıyorum ama ofise gittiğimde hemen vazgeçiyorum dedikodu ortamından ötürü 😂
Aaaaa ben severdim bişey olur ortalık karışırdı hemen yazardım hadi aşağı kahveyeee :))) dedikodu işin tuzu biberi başka türlü ben çekemezdimm:)

:kahve:Azim işte bu saatte oturdum sınava çalışmaya başladım 2 hafta kaldı geçemem büyük ihtimalle ama ocak sonundakini geçebilmek için düzenli çalışmaya başlamam gerek zaten..
İnşallah geçersin tam da çalıştığın yerlerden çıkar sorular 🌸

Aynen oyle valla ya. Bikac aya doktora da asistanlik da bitiyo ve baska bi sehirde yeni bi ise basliyorum. Cumartesi-pazar calisma, hoca kaprisiyle ugrasma yok artik:21:
Ben de tebrik ederim ama işe başlayınca da amerikan çalışma hayatında haftasonlari çalışma olabiliyor, tabi en azından karşılığında iyi para kazanıryorsun doktoradan farklı olarak ;)

:kahve:Azim işte bu saatte oturdum sınava çalışmaya başladım 2 hafta kaldı geçemem büyük ihtimalle ama ocak sonundakini geçebilmek için düzenli çalışmaya başlamam gerek zaten..
Olsun kolay gelsin puanın ne kadar yüksek gelirse o kadar kamçılar seni öbür sınav içinde yanına kar

Ya ben genelde beraber calistigim herkesi severim su ankileri de oncekileri de, ama hocayi bogasim geliyo bazen. O umutsuz vaka.

Sağol canım hafyaya sende verirsin
Teşekkürler program nasıl gidiyo uyabikdinmi.planlı ve düzenli olmak çok güzel bişey yaa.
Aynen bi müddet sonra kabız oluyosun o yüzden bi gün et bi gün sebzeli Karatay kopyası bi menü hazırlıycam kendime uygulamadan önce atarım.önümde 4 gün tatil var çok sıkıntı benim için.
Bende sorcakt7m diyetisyene gitmektwn vazmıgeçtin diye

Tebrikler alıştık artıkk😂
Yok gideceğim de bir türlü organize olamadım. Benim diyetisyen de hastaneden ayrılmış kendi yer açmış biraz uzaklaşmış bana bahanem o oldu :)

Aaaaa ben severdim bişey olur ortalık karışırdı hemen yazardım hadi aşağı kahveyeee :))) dedikodu işin tuzu biberi başka türlü ben çekemezdimm:)
Ben pek sevmem öyle şeyleri, herkes işin gücünü etsin, günlük sohbet muhabbet falan ondan fazlasına gelemiyorum 😄 bizim ofis sıkıntılı biraz baksan herkes mükemmel anlaşıyo ama ona gidiyosun onu atıyo buna gidiyosun şunu tutuyo 😂 ne bileyim güncel dizilerden, haberlerden, komikli videolardan falan konuşsak herşey çok güzel olmaz mı 😂😂

Kolay gelsin, ne sinavi?
Ben de tebrik ederim ama işe başlayınca da amerikan çalışma hayatında haftasonlari çalışma olabiliyor, tabi en azından karşılığında iyi para kazanıryorsun doktoradan farklı olarak :KK66:
Evet maddi olarak karsiligi guzel, bi de benim esas derdim davranissal. Daha once burda 6 ay bi sirkette, 5 ay da baska bi sirkette calistim. Herkesin maillerine lutfen'ler, rica etsem'ler, tesekkur ederim'ler yigilir. Hocanin mailler genelde "Sunu aksam 11'e kadar bitir." seklinde. Gel de uyuz olma.

Kolay gelsin, ne sinavi?

Evet maddi olarak karsiligi guzel, bi de benim esas derdim davranissal. Daha once burda 6 ay bi sirkette, 5 ay da baska bi sirkette calistim. Herkesin maillerine lutfen'ler, rica etsem'ler, tesekkur ederim'ler yigilir. Hocanin mailler genelde "Sunu aksam 11'e kadar bitir." seklinde. Gel de uyuz olma.
Çok sinir bozucu, bu da gelemediğim başka şeylerden..

Ben pek sevmem öyle şeyleri, herkes işin gücünü etsin, günlük sohbet muhabbet falan ondan fazlasına gelemiyorum 😄 bizim ofis sıkıntılı biraz baksan herkes mükemmel anlaşıyo ama ona gidiyosun onu atıyo buna gidiyosun şunu tutuyo 😂 ne bileyim güncel dizilerden, haberlerden, komikli videolardan falan konuşsak herşey çok güzel olmaz mı 😂😂
Kafana göre biri varsa o da güzel tabi :) benim arkadaşlarım çok iyiydi çok zor ayrıldık halen konuşuyoruz ama tabi eskisi gibi olmuyor iş hayatında kafa dengi insanlar olursa iş çekiliyor bana göre yoksa o stresi kaldıramıyorum ben.

İkiniz içinde hayırlı olan neyse o olsun canım.hangi yoları denediniz bilmiyorum ama bazen çaresizlik insana yapmam d2diği şeyleri de yaptırabiliyor.ibrahim saraçoğlunun incir ve soğan kürlerini duyuyorum başka da vardır muhakkak.hatta sülükle şifa bulanlar duydum biraz cesaret işi olsada.yani ben alternatif tıbba ilgi duyuyorum ama tecrübe etmediklerim için tavsiyede bulunmam mümkün değil.herşey herkese yaramayabilir.duyduğum örnekler sadece
Benim artık hiç bir kür hiç bir takviye işimi görmez. Kanalım kalmadı. Tüp bebek tek seçenek :) ama dondurulmuş embriyom olduğu için tedavim diğer süreçlere göre daha kolay olacak.. yeter ki sonuç yüzümüzü güldürsün.. zamanı gelince olacak diyoruz ya zamanı umarım bir sonraki tedavimizdir, çok da bekletmez bizi

Back
X