- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.061
Sorunca da aciklamasi "zamandan tasarruf ediyorum". Yemin ederim boyle diyo. Guler misin aglar misin yaÇok sinir bozucu, bu da gelemediğim başka şeylerden..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunca da aciklamasi "zamandan tasarruf ediyorum". Yemin ederim boyle diyo. Guler misin aglar misin yaÇok sinir bozucu, bu da gelemediğim başka şeylerden..
HadsizEvet maddi olarak karsiligi guzel, bi de benim esas derdim davranissal. Daha once burda 6 ay bi sirkette, 5 ay da baska bi sirkette calistim. Herkesin maillerine lutfen'ler, rica etsem'ler, tesekkur ederim'ler yigilir. Hocanin mailler genelde "Sunu aksam 11'e kadar bitir." seklinde. Gel de uyuz olma.
Bizim ekipte 3 kuruş etcek tek insan yok o yüzden belki de çalışmak bu kadar zor geliyo. Ciddi manada dedikodunun dibi dönüyo, insanları sırf kafa denkleri olmadığı için insanları işlerinden ediyolar. Bana da aynı türden yüklenmelerle, iftiralarla geldiler de altını dolduramadılar yoksa ben de ekmeğimden olacaktım. Hoş tavırlar değil, ilk işimin böyle olması soğuttu belki de beni bilmiyorumKafana göre biri varsa o da güzel tabi :) benim arkadaşlarım çok iyiydi çok zor ayrıldık halen konuşuyoruz ama tabi eskisi gibi olmuyor iş hayatında kafa dengi insanlar olursa iş çekiliyor bana göre yoksa o stresi kaldıramıyorum ben.
Öğrenebilmiş bari o kadarınıSorunca da aciklamasi "zamandan tasarruf ediyorum". Yemin ederim boyle diyo. Guler misin aglar misin yaAdama 5 senede ancak mailin basina "Selam kremsokola" yazmayi ogretebildim:))
Kolay gelsin, ne sinavi?
Evet maddi olarak karsiligi guzel, bi de benim esas derdim davranissal. Daha once burda 6 ay bi sirkette, 5 ay da baska bi sirkette calistim. Herkesin maillerine lutfen'ler, rica etsem'ler, tesekkur ederim'ler yigilir. Hocanin mailler genelde "Sunu aksam 11'e kadar bitir." seklinde. Gel de uyuz olma.
Ah canım haklısın inş güzel insanlara denk gelirsin sinir bozucu sen işine odaklan o halde öyle tiplerde selam vermeye gelmezBizim ekipte 3 kuruş etcek tek insan yok o yüzden belki de çalışmak bu kadar zor geliyo. Ciddi manada dedikodunun dibi dönüyo, insanları sırf kafa denkleri olmadığı için insanları işlerinden ediyolar. Bana da aynı türden yüklenmelerle, iftiralarla geldiler de altını dolduramadılar yoksa ben de ekmeğimden olacaktım. Hoş tavırlar değil, ilk işimin böyle olması soğuttu belki de beni bilmiyorum![]()
Evet o yüzden evden çalışmaya bayılıyorum ta ki evde yalnızlıktan delirinceye dekAh canım haklısın inş güzel insanlara denk gelirsin sinir bozucu sen işine odaklan o halde öyle tiplerde selam vermeye gelmez
Ooo sporlar şahane. Harikasın canımMenüm
Sabah menemen 3 zeytin bir dilim peynir 3 ceviz
Öğlen yoğurt yulaf yeşil elma karışımı
Araşeytana uydum bir kase mısır vee gazoz
Akşam bir kase haşlanmış karnıbahar ve 2 kşk yoğurt
Spor
65 dk bisiklet kalbimi zorlayanaa kadar cardio halinde
15 dk hitt cardio videosu yaptım
45 dk yürüyüş
Ayy bizimki de merkezi sistem daha yakmadılar. Geceleri üşüyoruz. Isıtıcı açıyorum vallaYa biizm merkezi sistem açılıyor ama iyi oldu akşamları Ankara ayaz soğuk oluyor baya
Kolay gelsin canım. İnşallah geçersin sınavı. Şayet geçemesen de kendini denemiş olacaksın.Azim işte bu saatte oturdum sınava çalışmaya başladım 2 hafta kaldı geçemem büyük ihtimalle ama ocak sonundakini geçebilmek için düzenli çalışmaya başlamam gerek zaten..
Teşekkür ederim canımm. Senin de çok güzel bi enerjin var, çok tatlısın.Kardelencim mesajlarin hep cok pozitif ya, bayiliyorum valla![]()
Diyetlerde Mısır var ki, ayrıca dün şeytan benim yanımda mesaideydi, sen ona uymuş olamazsın :)Menüm
Sabah menemen 3 zeytin bir dilim peynir 3 ceviz
Öğlen yoğurt yulaf yeşil elma karışımı
Araşeytana uydum bir kase mısır vee gazoz
Akşam bir kase haşlanmış karnıbahar ve 2 kşk yoğurt
Spor
65 dk bisiklet kalbimi zorlayanaa kadar cardio halinde
15 dk hitt cardio videosu yaptım
45 dk yürüyüş
Derler ya, çalışmak kolay bir şey olsa para vermezlerdi diye.. ama çalışan dertli çalışmayan daha dertli.. ben de yaptığım işi kesinlikle özlemedim. İş arkadaşlarımı ziyarete gidince de, şöyle 10 dakika geç yap deseniz bile yapmam diyorum.. ama yine de çalışmanın kendisini özlüyorum. Tekrar sahalara dönme isteği başladı bakalım :)İyi bari az bi vakit kalmış. Ben kimsenin yüzünü de görmüyorum ama yine de çalışmak çok zor bi eylemmiş gibi geliyo![]()
Her kes yaptığı işi bilir ama ben 10 sene bankacılık yaptım ve insanın canından sonra en değerli şeyiyle uğraşmak iş değil işkence gibi gelirdi.. neler neler.. ayrılırken şu anki halimden daha yaşlıydım bence. 3 sene oldu daha yeni yeni çalışmıyor olmaktan şikayet etmeye başladım.. ancak dinlenip huzura kavuştum :)Kolay gelsin, ne sinavi?
Evet maddi olarak karsiligi guzel, bi de benim esas derdim davranissal. Daha once burda 6 ay bi sirkette, 5 ay da baska bi sirkette calistim. Herkesin maillerine lutfen'ler, rica etsem'ler, tesekkur ederim'ler yigilir. Hocanin mailler genelde "Sunu aksam 11'e kadar bitir." seklinde. Gel de uyuz olma.
AA sende mi bankacıydın bir ortak yön daha :) ömürden götürüyor gerçektenHer kes yaptığı işi bilir ama ben 10 sene bankacılık yaptım ve insanın canından sonra en değerli şeyiyle uğraşmak iş değil işkence gibi gelirdi.. neler neler.. ayrılırken şu anki halimden daha yaşlıydım bence. 3 sene oldu daha yeni yeni çalışmıyor olmaktan şikayet etmeye başladım.. ancak dinlenip huzura kavuştum :)
Aynen canım. Her gün bir yerim ağrırdı, inanılmaz negatif dönemlerim oldu. İnsanın kendine yapacağı en kötü şey gibi geliyor şu anda bu iş.neyse ki, 10 senenin sonunda evlenip ayrıldım.bana kalsa o işten ağlaya ağlaya emekli olurdum herhalde. Kocama bu işle bağlarımı kopardığı için sık sık teşekkür ediyorum :)AA sende mi bankacıydın bir ortak yön daha :) ömürden götürüyor gerçekten![]()
Günaydın canım sen de mi erkencisin. Ben de gece 3te yatıp 5.30da kalktım çok uykum vaaaarr. Benim küçük bu aralar uyumuyor hiç.Günaydın kızlar ;
İçkinin yan etkisi sabahın köründe kalktım. Çok geç yattığımız için haliyle herkes uyuyor ben de geldim burada takılıyorum :) dün akşam şöyle bir baktım, yeğenlerim kocaman olmuş, takvim yaşını düşünürsek yaşlanmışız biz.. halimiz fena.. hepsine çocukluk anılarından bir şeyler anlatıyorum falan. Ailemizin son numarası 3 yaşında dedim şununla anı biriktirip kendimi gençleştireyim, yine ara ara da olsa kudurmalı bir akşam geçirdim :)
İnsanın kendi emeğinin karşılığını alması çok güzel bi his ama işte bazen şöyle her gün bi yeri gezsem hiç para ihtiyacım olmasa mis gibi diyorumDerler ya, çalışmak kolay bir şey olsa para vermezlerdi diye.. ama çalışan dertli çalışmayan daha dertli.. ben de yaptığım işi kesinlikle özlemedim. İş arkadaşlarımı ziyarete gidince de, şöyle 10 dakika geç yap deseniz bile yapmam diyorum.. ama yine de çalışmanın kendisini özlüyorum. Tekrar sahalara dönme isteği başladı bakalım :)