Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap yap ben çok severim bide sarması olsa daha güzel ama diyet sonrasını bekliyorum 🤣
Ayyy esas sarmasinin gecen uzak dogu stili bi tarifini gordum diyete de uygun. Tavuk kiymasinin icine zencefil, taze sogan falan koyup oyle sardi buyuk buyuk. Yanina da soya soslu bi sos yapti valla cok guzel gozukuyodu.

Ayyy esas sarmasinin gecen uzak dogu stili bi tarifini gordum diyete de uygun. Tavuk kiymasinin icine zencefil, taze sogan falan koyup oyle sardi buyuk buyuk. Yanina da soya soslu bi sos yapti valla cok guzel gozukuyodu.
Tarifi var mıydı? Denesek bi belki hoşumuza giderdi 🙈 soya sosuyla pek aram yok ama belki sarma güzel olur

Teyzemde İSMEK e gidiyor 2 yıldır kadın ressam oldu çıktı ama ne tablolar neler neler bu yaşına kadaarda sulu boya bile yapmamış :) gizli yeteneklerimiz vardır belki olabilir valla :))
Bende severim resim.hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız gidin gelin.benim ehliyet 20 yıllık ama şoförlüğüm yok arabam yoktu o zamanlar

Saat aksam 10.30 itibariyle hala labdayim, menumu yazayim bari.

Oglen: Yabanmersinli yulaf lapasi, uzerine bi olcek protein tozu, bi kasik chia tohumu, bi kasik keten tohumu, bi kasik ay cekirdegi (yoruldum yazarken :KK70: )
Aksam: 7-8 kasik sebzeli soslu tavuk sote, 7-8 kasik haslanmis karnibahar

Sporum simdilik az, gece yarisindan once labdan cikabilirsem arttiricam insallah:işsiz:

Selamlar

Yok canım cepten yasak değil de iste anca anca sıra gelecek ona :)
Bu arada evi de taşıdık, bence olabilecegin iyisi bir ev oldu. Sadece burada evler Ankara'dakilere göre daha küçük :) Deprem korkusundan da nispeten son yıllarda yapılmış bir ev olsun istedik. Yeni evler hep küçük ama neyse ki hallettik yerlestik bi sekilde :)
Canım benim özledim seni yokluğun belli oluyor telefon açmayı düşündüm ama rahatsız etmeyeyim dedim ankara da görüşemedik ama Ankaraya gelince veya biz İstanbul a gelirsek belki görüşürüz fırsat buldukça gel canım fazla özletme

Back
X