- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.121
Her yerim agriyo valla ya. Regl oldum karnim agriyo, spordan kaslarim agriyo. Resmen huysuz sirin gibi her seye soylenerek oturuyorum su an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy esas sarmasinin gecen uzak dogu stili bi tarifini gordum diyete de uygun. Tavuk kiymasinin icine zencefil, taze sogan falan koyup oyle sardi buyuk buyuk. Yanina da soya soslu bi sos yapti valla cok guzel gozukuyodu.Yap yap ben çok severim bide sarması olsa daha güzel ama diyet sonrasını bekliyorum![]()
Tarifi var mıydı? Denesek bi belki hoşumuza giderdiAyyy esas sarmasinin gecen uzak dogu stili bi tarifini gordum diyete de uygun. Tavuk kiymasinin icine zencefil, taze sogan falan koyup oyle sardi buyuk buyuk. Yanina da soya soslu bi sos yapti valla cok guzel gozukuyodu.
Bakiyim valla bulursam paylasiyim. Ingilizce ama videosu vardi anlatimli:)Tarifi var mıydı? Denesek bi belki hoşumuza giderdisoya sosuyla pek aram yok ama belki sarma güzel olur
Olsun teknik ingilizcem iyi, tarifi de anlarım heralde çok aşçı terimi yoksaBakiyim valla bulursam paylasiyim. Ingilizce ama videosu vardi anlatimli:)
Ay yoktu yoktu da bulamadim yaa. Instagramda gormustum sanki ama kim biliiir nerdeOlsun teknik ingilizcem iyi, tarifi de anlarım heralde çok aşçı terimi yoksa![]()
Neyse artık bida görürsek denerizAy yoktu yoktu da bulamadim yaa. Instagramda gormustum sanki ama kim biliiir nerdeAma onu ararken bissuru kilo vermis insan oncesi-sonrasi resmi gordum, gaza geldim
![]()
Neden ya donemicek ne var, o kadar diyet yapiyosun:)Neyse artık bida görürsek denerizben eski halime heralde asla dönemem ya
![]()
Bende severim resim.hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız gidin gelin.benim ehliyet 20 yıllık ama şoförlüğüm yok arabam yoktu o zamanlarTeyzemde İSMEK e gidiyor 2 yıldır kadın ressam oldu çıktı ama ne tablolar neler neler bu yaşına kadaarda sulu boya bile yapmamış :) gizli yeteneklerimiz vardır belki olabilir valla :))
42-43 kiloydum ondan dönememNeden ya donemicek ne var, o kadar diyet yapiyosun:)
42-43 kilo muuu42-43 kiloydum ondan dönememo kadarı da zarar
![]()
15842-43 kilo muuuBoyun kacti pawlovercim ya? Ben en son o kilolari ilkokulda gormustum
![]()
Yani 42-43'un ustune cikmak cok da fena olmamis olabilir aslinda:) Su anki hedefin ne?158üniversite zamanlarımdı sonra hareket azalıp ev hayatı, iş hayatı derken üzerine hastalık ilaçlar geldi caaaanım kilolar
![]()
48-49 falan ideal şimdilikYani 42-43'un ustune cikmak cok da fena olmamis olabilir aslinda:) Su anki hedefin ne?
Canım benim özledim seni yokluğun belli oluyor telefon açmayı düşündüm ama rahatsız etmeyeyim dedim ankara da görüşemedik ama Ankaraya gelince veya biz İstanbul a gelirsek belki görüşürüz fırsat buldukça gel canım fazla özletmeYok canım cepten yasak değil de iste anca anca sıra gelecek ona :)
Bu arada evi de taşıdık, bence olabilecegin iyisi bir ev oldu. Sadece burada evler Ankara'dakilere göre daha küçük :) Deprem korkusundan da nispeten son yıllarda yapılmış bir ev olsun istedik. Yeni evler hep küçük ama neyse ki hallettik yerlestik bi sekilde :)