• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama yalnız başına olmuyo yaaa
Nerde motivasyonn.
Bu gidişle sonuncu olacağım, olacağızz😱😤😷
,

sakın haa sakın kızlar motivasyonu bozmayalım bakın benim nurtopu gibi fıtıklarım olmuş
Muhtemelen bende de var ya:işsiz: Belimin hep ayni spesifik yeri agriyo, bi doktor arkadasima danistigimda fitik olabilir mr cektir demisti. Sonra fitik icin gereken fizik tedavi hareketlerine baktim, bildigin yoga:KK70: Ben de yoga-pilates yapiyorum iste artik ha bire, iyi geldi baya agrilarima. MR cektirmezsem kendi kendine gidicek gibi geliyo fitik:D

Kuzenim de almıştı ben de onda denemiştim gerçekten hiç bi türlüsü gitmiyo baya kötü bi tadı var 😄
Cooook kotu ya, bu sabah az biraz suya karistirdim. Nefes almadan yuttum sonra, oyle gitti gibi:D Gene victoria's secret mankenlerinden ogrenmistim, cok iyi yapmisim yani:KK70:

Hayırlı yolculukların olsun sağ salim varın 🌸 eczane falan var mı yakınlarda
Vardır illaki ama biz kahvaltı yapıp çıkacağız zaten kıyafetle faaln gözüm yemiyor tartılmayı kapalı olduğum için incede olmuyor hani üstümdekileer kat kat

Vardır illaki ama biz kahvaltı yapıp çıkacağız zaten kıyafetle faaln gözüm yemiyor tartılmayı kapalı olduğum için incede olmuyor hani üstümdekileer kat kat
Evet doğru, o zaman yapcak bişey yok sağlık olsun 💜

Back
X