- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.301
Haftada bir oluyo işte naparsınDaha ne motivasyon olsun, masallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada bir oluyo işte naparsınDaha ne motivasyon olsun, masallah![]()
Ondanmı zıplamalar azBen çok fena hamlamışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bi ayın acısı çıkıyo![]()
Bende de motivasyon pek yok ama zorlaya zorlaya yapiyorum iste...Haftada bir oluyo işte naparsın![]()
Yo Yo gayet istikrarlı gidiyorsun bozma sakınBende de motivasyon pek yok ama zorlaya zorlaya yapiyorum iste...
Bozmuyorum da jillian level 2 cok zorladi yaYo Yo gayet istikrarlı gidiyorsun bozma sakın
Verebiliyoken ver sonra takılınca yeterince zorlanırsın merak etme
Evet neden böyle oldum anlamadım bacaklarım çok kötü hamladı oturup kalkarken etlerimi kesiyolar sankiOndanmı zıplamalar az
Benim de karin kaslari biraz isyanda...Evet neden böyle oldum anlamadım bacaklarım çok kötü hamladı oturup kalkarken etlerimi kesiyolar sanki
Yazık bizeBenim de karin kaslari biraz isyanda...
tamam canim hayırlısıyla gelinSelamm herkese biz yolculuğa yarın sabah çıkacağıztoplight kaptanım burda baskül yok maalesef bildirim yapamayacağım
![]()
mr raporu çıkmadı onu çeken teknisyene kas spazmı mı yoksa fıtık mı var dedim adamın söylediği fıtıklar ama bir tanesi kötü dedi rapor ptesi öğleden sonra çıkacakmışBende 3 tane kaptanım sende kaç tane![]()
Yağdan ne kadar gitmiş