Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Emin de olamiyorum bi yandan, bu sabah tarti saka yapti gibi geliyo :KK70: Hiit'in marifetiyse her gun yaparim valla ben hiit, kalp atisim 175'e cikti bi ara gerci ama olsun:))
Hiit için öyle şeyler diyorlar, ondan olma ihtimali var bence

Haftasonu da yag orani olcumune gidicem bakalim ne durumdaymis benim yaglar:süslü:
az yağ bol kaslı bir analiz sonucu bekliyordur umarım seni :)

Bugünkü Menüm

Sabah:
-çeyrek simit
-1 adet karper peyniri

Öğle:
-3 adet sushi
-Acılı-ekşili çorba
-2 kaşık etli noodlle
-2 kaşık mançuryan tavuk
(Çin restoranına gittik, kb. biraz fazla kaçırdım gibi geldi ama eşim abartılı bir şey yemedin dedi. Acı ekşili çorba beni çok şişirdi hatta içimi dağladı resmen!😂)

Akşam:
-Palamut buğulama (3 küçük parça)
-Yeşil salata
Balpamuğumm spor ödevini unutma 😘😀😀

Bu arada yarın akşama annem babam ablam eniştem yeğenim geliyor ♥♥♥♥ çok mutluyum çok🤗 yarına bir sürü hamur işi yapacağım annemde aşure zamanında yiyemedim diye bana aşure yapacakmış içine dert olmuş :)))) özetle bakalımm sınavdanda sağ salim çıkarım inş 🤭
Olsuuuun yarin cuma tartidan sonra azicik kacamak olabiliiiir:KK36:

valla ben meczup gibi kendi kendime takiliyorum :KK70:
Hahahahaja yaa aslında en ideal üyesin valla düzenli spor , düzenli menü bildirimi , istiktarlı her hafta eksi,katılım , ay birde cumaları yüzdeni de hesaplayıp yazıyorsun şiiimmdii böyle düşününceee silelim listeden kendimizi sen tek yürü git 😂😂😂en azından bir iki 1.lik alırız garanti :))

Hahahahaja yaa aslında en ideal üyesin valla düzenli spor , düzenli menü bildirimi , istiktarlı her hafta eksi,katılım , ay birde cumaları yüzdeni de hesaplayıp yazıyorsun şiiimmdii böyle düşününceee silelim listeden kendimizi sen tek yürü git 😂😂😂en azından bir iki 1.lik alırız garanti :))
Hahahaha ya valla her hafta eksi olduguma ben de inanamiyorum normalde mehter takimi gibi iki ileri bir geri giderim ben :KK70:

Hahahaha ya valla her hafta eksi olduguma ben de inanamiyorum normalde mehter takimi gibi iki ileri bir geri giderim ben :KK70:
Süper süper maşallah diyelim bu hafta hitt bence süper oldu devamlı aynı sporları yapınca sanki yatmışız bütün hafta gibi algılıyor bünye 😏 jillianda da seviye atladım demiiştin hepsinin sonucu güzel eksiler ♥yarına umarım bizlerde güzel sonuçlar alırız uzun zamandır düşüşteyiz :/

Süper süper maşallah diyelim bu hafta hitt bence süper oldu devamlı aynı sporları yapınca sanki yatmışız bütün hafta gibi algılıyor bünye 😏 jillianda da seviye atladım demiiştin hepsinin sonucu güzel eksiler ♥yarına umarım bizlerde güzel sonuçlar alırız uzun zamandır düşüşteyiz :/
Jillian level 2'de cok yavas ilerliyorum ama yaa :işsiz: Cok fazla sinav, plank ve turevi var bunaliyorum...
Evet hadi insallah bu hafta herkes guzel guzel eksiler gorsun takim birinci olsuuun:KK200::KK200:

Jillian level 2'de cok yavas ilerliyorum ama yaa :işsiz: Cok fazla sinav, plank ve turevi var bunaliyorum...
Evet hadi insallah bu hafta herkes guzel guzel eksiler gorsun takim birinci olsuuun:KK200::KK200:
E jllian yapma başka şey yap bende sevemedğim şeyleri yapamam spordan soğurum mazallah :)
İnş canım bakalım yarın için heyecanlıyım :))

Bu arada yarın akşama annem babam ablam eniştem yeğenim geliyor ♥♥♥♥ çok mutluyum çok🤗 yarına bir sürü hamur işi yapacağım annemde aşure zamanında yiyemedim diye bana aşure yapacakmış içine dert olmuş :)))) özetle bakalımm sınavdanda sağ salim çıkarım inş 🤭
Gözün aydın canım azcık kaçamaktan bir şey olmaz:)

Back
X