- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.861
Saol canım. Stepper ile bütünleştim bu hafta :)Süpersin canım![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım. Stepper ile bütünleştim bu hafta :)Süpersin canım![]()
![]()
![]()
Bu hafta sporun karşılığını aldığım bir hafta oldu :)toplight
Spor listemiz arkdaşlar geçen haftaya göre daha dolu kafama göre ekledim çıkardım listeye girmek/çıkmak isteyen varsa düzeltme yaparım.
Yine yine 1. Takım no kiloama arada az fark var :))) Herkesin emeklerine sağlık ♥
Bireyselde 1. 1860 puan ile pek tabidennisgo tebrik ederim canım bu hafta karşılığını güzel gördün sporların bence :)
Eki Görüntüle 2552433 Eki Görüntüle 2552434
İlk hafta güzel başladınız ama sonra bizi hiç geçemediniz sayın karşı takım :)Bi kıramadık şu yenilgi döngüsünü![]()
Nereye gideceksiniz bilmiyorum ama umarım içinize sinen bir merkezde, su gibi akacak bir tedavi seni bekliyordur canım.
Bu hafta geçeriz belki çok iddialı konuşamadım ama geçedebilirizİlk hafta güzel başladınız ama sonra bizi hiç geçemediniz sayın karşı takım :)
Bahçeciye gideceğiz bakalım inşallah öyle olur. Şu sıralar gerim gerim gerilmemin altında bu yatıyo olabilirNereye gideceksiniz bilmiyorum ama umarım içinize sinen bir merkezde, su gibi akacak bir tedavi seni bekliyordur canım.
Gelebiliriz de geçemeyebiliriz de gibi bir şey olmuş. Hafta sonu bende sadece yürüyüş olacak muhtemelen. Haftaya yeğenimin doğum günü pasta yemek kaçınılmaz.. zıplayarak dengeleyeceğim :)Bu hafta geçeriz belki çok iddialı konuşamadım ama geçedebiliriztebrikleeer
![]()
kremşokol ile dennisgo aynı takıma girerse karşı takımın hiç şansı yokİlk hafta güzel başladınız ama sonra bizi hiç geçemediniz sayın karşı takım :)
Canım
Sende nasıl bilmem ama bende adet dönemi, ödem atıcı içmezsem bazen 2-3 kg fark oluyor. Kilo ödem ile yukarı gidiyorsa hiç korkmamak lazım. Bu arada spora da başladığın için Kas kütlen de artmış olabilir. Dediğin gibi hep aynı tartı ile tartılıncaya eksik ya da fazla tartıyorsa sorun olmuyor. Ama dengesizse arka arkaya farklı ve alakasız rakamlar gösteriyorsa o zaman tartıda sorun olabilir.
balpamuk bende de regl acayip odem yapiyo, 4-5 gun oncesinden basliyo odem
Motivasyonun için teşekkürler Şahnurcum. Aynen devam ediyorum. Umarım bir an önce olup biter şu regl. Bir de bahsettiğim gibi şu spirali taktırdığımdan beri daha da bir ödemliyim sanki. Ben mi öyle düşünüp büyütüyorum ama cidden sanki ondan sonra daha şiş daha ödemliyim...***5. Takım 647. Etap***
Leyl-i-fer(74,9/)
emnis (72,2/)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/)
dennisgo (70,7/)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/)
5.Takım Ortalaması:-%
ayvacicegi ( 52,5/)617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4/70/-1,6/%-2,34)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola
balpamuk canım sen sakın moralini bozma kesinlikle senin yağlar kasa dönüştü ve regli ödemi menünde gayet güzeldi belki ilerleyen saatlerde ödem azalır biraz o yüzden hiç bozma moralini
bu arada senden rica edeceğim yarın sabah tekrar tartılırmısın uykusuzluk bende fena ödem yapıyor çünkü
sakın bozma moraliniRegl e yakın gerçekten inanılmaz şişiyorum ama bunu bile bile her defasında mıralim bozuluyor. Regl geçince puff diye sönüyorum resmen. Zaten kendim de hissediyorum o şişkinliği. Biliyorum su tutuyor vücudum ama yine de bir panik halindeyim işte moralim bozuluyor hemenBir de hamilelik haricinde hayatımda hiç 70 görmedim. En fazla 68’e çıkardım. Bu durum da çok moralimi bozdu.
![]()
Çok üzgünüm gerçekten zaten ekip ortalaması kaçtır kötü gidiyor***5. Takım 647. Etap***
Leyl-i-fer(74,9/74,8/0,1/%0,13)
emnis (72,2/71,5/0,7/%0,48)gecen hafta bildirimde bulunmadı 2 ye bölündü
kardelelen321 (87,3/) sabit
dennisgo (70,7/68,5/2,2/%3,11)
Libas7 (73,4/)
pawlover(50,8/50,6/0,2/%0,39)
5.Takım Ortalaması:%0,685
ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (68,4/70/-1,6/%-2,34)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola
kızlar şu ana kadar beklediğimiz halde gelmedi libas o yüzden onsuz ekliyorum
İftara yakın daha da inerdi belki tartıldnmı tekrarBen de bildirim yapmaya gelmiştimçok yavaş veriyorum deliriyorum
-200, 50.6
Yaşasın avokadoHellooo, super bir kilo bildirimiyle geliyorumtoplight
Cherry Mom
60.6/59.6/1.0/%1.65
Mutlu kandiller ayrica![]()
Aynen oyle, avokadonuuun gucu adinaaa diye gezicem he-man gibiYaşasın avokado![]()