Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım 24 Kasım'da kutlayacağız inş geçen sene pek bişey anlamamıştı şimdi çok heyecanlı 🤭
Senin pilates yokmuydu bugün benim derslerde burda yalan olacak komşuda koşu bandı varmış onu alırız dedi annem o şartla geldim buraya :))))
Sen o zamana kadar burdamısın

Kızlar ben bugün yağ ölçümü yaptırdım ama detayları öğrenemedim başka zaman başka yerde yaptırıcam.şu an 28 kilo yağım olduğunu öğrendim sadece
Nasi bi detayli bilgi istiyosun leylicim? Yag kilosunu toplam kilona bolup yag oranini bulabilirsin, ordan da soyle bi tabloyla karsilastirabilirsin:)
1573757417128.webp

Cherry Mom Cherry Mom oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara 🥳

Hanımlar grupta çok olumlu bir hava var, spor diyet doğru beslenme kaslanma herşeyi yapasım var, ama bir yandan da hicbirseye yetisemiyorum onu yarattığı hayal kırıklığı var 😥 dil kursuna kayitliyim ama eşim eve gelemediği için gidemiyorum. Oğlundan zaman ve enerji kalmıyor ne sınava çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum.

Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar :(

Akşam akşam dertlendim, afedersiniz kendine acımanın alemi yok. Birseyler yoluna girsin, oğlanın uykusu düzelsin, şu sınav bi geçsin vesaire vesaire derken zaman geçecek ben hedeflerimden uzak ve mutsuz olucam. Bu hafta biraz öyle geçti o nedenle karar verdim bu gece uykumdan çalıp plan yapicam, önceliklerim arasına beslenme düzenimi de ekleyeceğim sonrada eşimden muhtemelen haftasonu için 1 veya 2 gün spor salonu vb izni isteyeceğim. Haftaiçi işten erken çıkmak zor oluyor kursa gidemiyorum ama haftasonu sabah erken spora gitsem herhalde çocukla ilgilenebilir.

Nasi bi detayli bilgi istiyosun leylicim? Yag kilosunu toplam kilona bolup yag oranini bulabilirsin, ordan da soyle bi tabloyla karsilastirabilirsin:)
Eki Görüntüle 2554513
Ben yuzde 20-22leri hedefliyordum çok da kolay görünmüyor... Ben de 16 kilo yağ vardı galiba ama işte kiloya göre çok oluyor yüzde 29-30lardayim...

Ben yuzde 20-22leri hedefliyordum çok da kolay görünmüyor... Ben de 16 kilo yağ vardı galiba ama işte kiloya göre çok oluyor yüzde 29-30lardayim...
[/QUOT
Ooo benim yüzde 30lara düşmem için 10 kilo yağ vermem lazım demek, aynı boydaydık senle yanılmıyosam.
Ya sen yağlarınla mutlu mesut yaşa hiç üzülme bak beterin beteri var burda😨

Hanımlar grupta çok olumlu bir hava var, spor diyet doğru beslenme kaslanma herşeyi yapasım var, ama bir yandan da hicbirseye yetisemiyorum onu yarattığı hayal kırıklığı var 😥 dil kursuna kayitliyim ama eşim eve gelemediği için gidemiyorum. Oğlundan zaman ve enerji kalmıyor ne sınava çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum.

Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar :KK43:

Akşam akşam dertlendim, afedersiniz kendine acımanın alemi yok. Birseyler yoluna girsin, oğlanın uykusu düzelsin, şu sınav bi geçsin vesaire vesaire derken zaman geçecek ben hedeflerimden uzak ve mutsuz olucam. Bu hafta biraz öyle geçti o nedenle karar verdim bu gece uykumdan çalıp plan yapicam, önceliklerim arasına beslenme düzenimi de ekleyeceğim sonrada eşimden muhtemelen haftasonu için 1 veya 2 gün spor salonu vb izni isteyeceğim. Haftaiçi işten erken çıkmak zor oluyor kursa gidemiyorum ama haftasonu sabah erken spora gitsem herhalde çocukla ilgilenebilir.
Canım herşeyi birden yapmaya çalışıyorsun ç7cuk bile başlı başına meşguliyet yinede kafanı başka şeylerlede dağıtman güzel.evet plana ihtiyacın var minimum süreler koyabilirsin 30 dk spor 30 dk çalışma gibi diğerlerinide gece veya haftasonu yapmaya çalışırsın.ama bu tempo seni bi müddet sonra yorar bazı şeyleri evde veya internet üzerinden dil eğitimi gibi yapsan bikmiyorum kolaylık olurmu

Eşim de sinava kadar annemler gelsin birkaç aylığına diyor ama bilemiyorum çünkü aynı evin içinde 24 saat 2 -3 ay kalmak da ayrı bir olay ama başka da yardim alabileceğim kimse yok. Benim etraflıca düşünmem lazım ama diyet kesinlikle öncelik yoksa mutsuz oluyorum ve herşey daha zor oluyor.

Sadece ballıyı yiyebildim,limonlusu,yoğurtlusu ve zeytinyağlısını beğenemedim😊 damak tadı işte
Yaa ben de deniyim bakim sevcem mi
Yag olcumu huzundur, yag olcumu pismanliktir :KK70:

Pawcim acayip fark var bence de yaa, olmaz olur mu. Harika gorunuyosun:KK200:
Yaa teşekkür ederimm 💜 eski kıyafetlerime sığabiliyomuşum denedim ama önceden nefes alabilerek sığıyodum şimdi nefes alamayarak 😂

Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar :KK43:

Bence de plan yaparsan sen de ruhen daha iyi hissedersin 🤗
Hee sen benden 5 cm uzunmuşsunda ondan
Aa aynı boydaymışız 🙈

Aklina koymussun gerisi gelir :KK200: Evde ve hizli yapilabilecek program olarak 30 day shred'i oneririm, bence gayet etkili. Spor salonuna gitmedigin gunlerde de onu yapabilirsin 25 dkcik:)
Kolay degil ama basaricaz! Ben kafamda nasi guzel planlar yaptim yag yakip kas yapmak icin amma velakin onumuzdeki 10 gun duzenim cok bozuk ya. Once doktora kutlamasi, arkasindan da bi konferansa gidiyorum:işsiz: Elimden geldigi kadar dikkat edicem ama hic bisey evde pisirdigim, yagini tuzunu bildigim yemekler gibi degil tabi. Neyse kendimi kahretmenin manasi yok, iskence cekmicem sonucta 10 gun:))

***5. Takım 648. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/)
emnis (71,5/)
kardelelen321 (87,3/) sabit
dennisgo (68,5/)
Libas7 (73,4/) bildirimde bulunmadı
pawlover(50,6/)

5.Takım Ortalaması:%0,

ayvacicegi ( 52,5/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/
listemizi ekledim hadi bakalım gelsin kilolar

Back
X