Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor tablomuz kızlar buyrun yes fit 1.oldu ama denizcim Perşembe spor yapmadı ise kesin yapmıştır o yüzden 1.olmadık sanıyorum :)
Ama dennisgo dennisgo ve kremsokola kremsokola pawlover pawlover hariç adam akıllı spor yok listede asılmamız lazım bu işe yoksa ya yerimizde sayacağız yada bıkıp bırakacağız :((

Screenshot_2019-11-15-19-47-34-289_com.microsoft.office.excel.webp
Screenshot_2019-11-15-19-48-19-154_com.microsoft.office.excel.webp

Yaaa deniz aramızdaki farkı açtıkça açtın vallaaa neydik ne olduk :KK70:
Mezuniyete kaldı 2,5 kg. Hızlıca mezun olmak gitmeden biraz yemek istiyorum. Çok zorlanmıyorum ama bazı şeyleri yemeden de dönmek istemiyorum eve.. şu an listedeyim diye dengelemeye çalışarak ufak tefek yiyorum ama rahat değilim :)

Mezuniyete kaldı 2,5 kg. Hızlıca mezun olmak gitmeden biraz yemek istiyorum. Çok zorlanmıyorum ama bazı şeyleri yemeden de dönmek istemiyorum eve.. şu an listedeyim diye dengelemeye çalışarak ufak tefek yiyorum ama rahat değilim :)
2 en geç 3 haftaya mezunsun 🤗🤗👍

Evet berbat bi tarti sonucum var :işsiz: Guncel kilo 60.2:KK43:
59.6/60.2/-0.6/-%1

Tek tesellim dunku agirlik antremani sayesinde yediklerimin bi kismi kas yapimina gitmistir heralde...
Evet ilginç,fena bişeyde yememiştin sanırım,spor sonrası ödemimidir acaba

Mezun olduktan sonra kilo alırsa 3 ay dönemiyodu dimi vahki ne vah
Ay niye kilo alsın -hamilelik dışı tabi- :)) zaten bırakmayacak buraları dengeler o bir şekilde yani sen bence rüyanda gör denizi listede :)))) yeni kişiler bulmak lazım leylicim liste çok eski ister istemez az kilo veriyoruz

Ay niye kilo alsın -hamilelik dışı tabi- :)) zaten bırakmayacak buraları dengeler o bir şekilde yani sen bence rüyanda gör denizi listede :)))) yeni kişiler bulmak lazım leylicim liste çok eski ister istemez az kilo veriyoruz
İşte bizi bırakmasım diye diyom zaten anlasana, bide gitmeden yiyecek ya alcak nasıl olsa😂ama 1 haftada verir o ayrı mesele 😊

balpamuk balpamuk napiyosun rakibem? Bu hafta yasadin bence cunku benim persembe-cuma-cumartesi kutlamalarla gecicek gibi:)
Bugün benim de eşimin doğum günü. Bugün pasta kestik yarında yemeğe çıkacağız. İnce bir dilim yedim ne yapayım eliptik yapacağım eve gidince.🙈 Anlayacağın çok denk geldi, bu haftadan geçtik sanırım.🙈

Olmz öyle sen söyle Perşembe ne sporları yaptın :KK70: acıma bize :)))
Ahaha bende aksiyon bitmiyor bu ara. Sabah sporlarımı ihmal etmiyorum ama gün içi çok hareketliyim. Bugün sabah 8 de evden çıktım az önce eve girdim ve sadece yemek yeme saatlerinde oturdum sürekli hareketliydim :)

İşte bizi bırakmasım diye diyom zaten anlasana, bide gitmeden yiyecek ya alcak nasıl olsa😂ama 1 haftada verir o ayrı mesele 😊
Canım
Bazen kilomu revize etmeyi düşünüyorum ama döndüğümde de ayrı bir koşturmaca olacak ev taşıyacağız kendimizi toparlayınca tedaviye başlayacağız. O nedenle kesinlikle buradan uzaklaşmadan sporuma diyetime dikkat edip liste dışı devam etmek en kolayı gibi geliyor. Yalnız hızlı kilo vermeye devam edersem liste dışıyım diye üzülürüm :)

Back
X