Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar :KK200: aranıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum. :KK66:

29 yaşındayım, bekarım, bankacıyım çalışıyorum.
62 kiloyum, 57 olmak istiyorum. Boyum 164 cm.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım. :KK66: 60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
Hoşgeldin canım aramıza
İyi akşamlar hoşgeldin :) esasında fazla kilon çok azmış kısa zamanda toparlarsın eminim :) listeye girmek için min %10 Luk bir hedefin olması gerekiyor yanlışsam kaptanım beni düzeltir ama liste dışında da olsa takım içerisinde kalabilirsin tabi :) @toplight
emnis cim doğru söylemişsin burada listeye girmesen de düzenli menü tazarsın seni motive ederiz

ayy hiç böyle bir durumda kalmamıştım keşke bende çok zayıf olsaydım
Estetik açıdan zayıflık süper canım. Kilo insanı yaşlı gösteriyor. Ama her şeyin bedeli var ;) Benim saçlarım dökülmüştü o dönem. Sıfır beden sağlıklı bir şey değil bence.

Estetik açıdan zayıflık süper canım. Kilo insanı yaşlı gösteriyor. Ama her şeyin bedeli var :KK66: Benim saçlarım dökülmüştü o dönem. Sıfır beden sağlıklı bir şey değil bence.
Çok vitaminsiz kalmışsın demek zayıf insanlar genelde kansız olur saçlarda gider haliyle tabi.

Menüm
Sabah
2 yumurta biraz tel peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık
Öğlen 1 muz 1 mandalina 1 galeta
Akşam 3 YK bulgur pilavı 3 YK zeytinyağlı patlıcan yemeği 1 YK yoğurt ve salata
Spor
6000 adım
500 zıplama ipsiz ip atladım :) iki gündür yapıyorm alt bacak hamladı bu seferde :KK70: geçen hafta üst bu hafta alt bitmiyor bu ağrılar anam
25 squat

Back
X