Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlaaar. Bugunku menum

Oglen: pirincli, avokadolu ve deniz urunlu salata
Ara: 4 kasik lor peyniri, 2-3 lokma ananas
Aksam: 200 gr somon, az yagli yesil salata, 5-6 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor Cherry Mom Cherry Mom 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 12500 adim.
Afiyet olsun vanım ;)

Selamlar

Ananasımı aldım yarın detoksa başlıyorum. Bir de bebekli bir anne gelecek ben ona gittiğimde elmalı turta yapmıştı ben de şimdi kek mi yapsam diye düşündüm ama hiç yapasım yok, fazlası bize kalacak uğraşmak da istemiyorum. Meyve kuruyemiş çerez ikram etsem olur herhalde...
Canım şeyda coşkunun ananas detoksunu mu yapıyorsun? Ben zamanında bayılıyordum bu detoksa. Kuruyemiş kekten sağlıklı canım. Misafirlere yemiş ikram et. :KK15:

kızlar bu akşam ben kaçırdım valla eşime sofra hazırladım ben pazar günü onu gönderince sıkı bişekilde başlayıp listeye yeniden gireceğim kesin kararlıyım
Eşiniz gitsin sizi de spor listesine ekleyelim kaptanım bencede çok geciktirmeyin biran önce sahalara dönüş :halay:

Selam kızlar iştahım yine çok açıldı bu hafta sonları beni bozuyor sıvı diyetine tekrar başlıyorum hepinize kolay gelsin
Al benden de o kadar çocuklarda evde patates kızartmaları pixzalar burgerler havada uçuyor uçacak

Dünde bugünde 1000 er zıplama yaptım hamlık gittik çok şükür gitgide daha kolay yapar oldumm ama pek vaktim olamıyor gelen giden oluyor.bende İstanbul'a gelmişken teyzemlere anneanneme gittim ❤ bu haftadan yine pek bir beklentim yok :/ + gelmeyeyim yeter
Sen artı gelmezsin ama bizi bilemiyorum:)

Canım makarna diyeti nasıl oluyor? :KK66:
Aslında karbonhidrat diyeti demek daha doğru canım; çünkü makarna pilav veya mantı ile yapılıyor. Yıllar yıllar önce bir diyetisyen vermişti adet dönemleri için, şu an yaklaşımlar çok farklı ama ben hala o diyeti yaparım.

sabah; 1 dilim ekmek 2 Kk peynir (yumurta dönüşüm ile kullanılabilir) domates salata yeşillik

ara; 1 bardak süt/ ayran

Öğlen; 6 kaşık makarna/ pilav/mantı 4 kaşık yoğurt

ara: 1. Ara ile aynı

akşam; öğlen ile aynı

Ara; 1. Ara ile aynı

Bunda bir meyve de vardı belki ama hatırlamadığım için ve listeyi de bulamadığım için böyle uyguluyorum ödemin çözülmesinde çok etkili oluyor. 2 gün sürmeli ve mutlaka üst üste yapılmalı..

Back
X