Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün 2000 zıplayabildim maalesef hedefim 3000di olmadı doğum günü hazırlıkları başladı bugün sarma temizlik vs aradan çıkardık vakit kalmadı zıplamaya :/
Emreye zaten artık tasma takmayı düşünüyorum😩 evde kırılmadık şey kalmadı nasıl doğum günü olacak bilmiyorum bardak çanak kumanda telefon herşeyi halllletti 💆 sırf bu yüzden gerginim hayırlısı bakalım

Sabah sporu şart olmuş sana :)
Evet öyle gözüküyo birazdan başlayacağım 😄
Canım
Her şey yolunda gitsin ve bir an önce pozitif sonuç aldığını görelim beraberce
Bu sefer çok umutluyum görcez inşallah 😍
Bugün 2000 zıplayabildim maalesef hedefim 3000di olmadı doğum günü hazırlıkları başladı bugün sarma temizlik vs aradan çıkardık vakit kalmadı zıplamaya :/
Emreye zaten artık tasma takmayı düşünüyorum😩 evde kırılmadık şey kalmadı nasıl doğum günü olacak bilmiyorum bardak çanak kumanda telefon herşeyi halllletti 💆 sırf bu yüzden gerginim hayırlısı bakalım
24ünde kutlicaz dedin diye o gün kutlayayım demiştim ama unutma ihtimalini göz önüne alaraktan şimdi kutlayayım. Nice musmutlu, sağlıklı, huzur dolu yaşları olsun kuzunun 🥳😘

olur öyle şeyler boşver gerilme hiç. Herşey gelir yerine size bişey olmasın 🤗

Ne güzel yaa :)) zaten sen hep diyorsun ya eski kilomdanda ince gözüküyorm diye bu yeter zaten ❤ bende teyzemleri şok etttim insan mutlu oluyor valla bu kilo iyi daha düşme demeye başladılar hemen 70 kg yı iyi görenler evet 130 kg üstü insanlar pek tabi 😣neyse ben yinede sevinecek şey buldum :)))
Sevinecek çok şey var canım. Tartıdaki kilodan daha önemlisi o kilonun dağılımı. Biz de cardio yapıp artı gelirken belki takım için kötü bir şey yaptık ama kendimiz için iyi bir şey yaptık :)

Kolay gelsin canım.. doğum günü kutlamaları da ayrıca keyifli geliyor bana.. en güzel yaşlar sizin olsun :) kıra döke olur ne var sanki, ileride bunları zaten istesen de yapmayacak her şey geçici..

Bugun spor yapicak ne halim ne de zamanim kaldi ama adim sayim 15500 olmus😳 Cherry Mom Cherry Mom
Menumu de cok takip edemedim, ama kotu bisey de yemedim. Genel hatlariyla soyle:

Sabah: yumurta, sosis
Oglen: haslanmis sebze, 1 parca kizarmis tavuk, haslama kirmizi et
Aksam: 2-3 kasik kuskus, bol salata, bi parca izgara tavuk, 2-3 parca izgara et

Valla su konferanstan kilo bile vermis donebilirim:)

Günaydın kızlar
Hepimiz için güzel bir cuma olsun. Tartıldım aslinda a ma yine de hafif bir kahvaltı edip hastaneye gideceğim dönünce tekrar bakacağım.

Bugun spor yapicak ne halim ne de zamanim kaldi ama adim sayim 15500 olmus😳 Cherry Mom Cherry Mom
Menumu de cok takip edemedim, ama kotu bisey de yemedim. Genel hatlariyla soyle:

Sabah: yumurta, sosis
Oglen: haslanmis sebze, 1 parca kizarmis tavuk, haslama kirmizi et
Aksam: 2-3 kasik kuskus, bol salata, bi parca izgara tavuk, 2-3 parca izgara et

Valla su konferanstan kilo bile vermis donebilirim:)
Afiyet olsun canım adım sayın da epey yorucu görünüyor. Topuklu ayakkabılarla çekilecek dert değil :)

***5. Takım 649. Etap***

Leyl-i-fer(74,8/)
emnis (71,3/)
kardelelen321 (87,3/) bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
dennisgo (67.5/)
Libas7 (72,8/)
pawlover(50,3/) tedavi için izne ayrıldı

5.Takım Ortalaması:%0

ayvacicegi(52,9/)sabit 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86/8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (70/)sabit 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola 59.6/
bluuee (67/66/1/%1,49) 527. etapta 60.5 kg ile izne ayrıldı.

Evet öyle gözüküyo birazdan başlayacağım 😄

Bu sefer çok umutluyum görcez inşallah 😍

24ünde kutlicaz dedin diye o gün kutlayayım demiştim ama unutma ihtimalini göz önüne alaraktan şimdi kutlayayım. Nice musmutlu, sağlıklı, huzur dolu yaşları olsun kuzunun 🥳😘

olur öyle şeyler boşver gerilme hiç. Herşey gelir yerine size bişey olmasın 🤗
Oy kuzum amin inşallah çok teşekkür ederiz :) ❤️❤️

Kolay gelsin canım.. doğum günü kutlamaları da ayrıca keyifli geliyor bana.. en güzel yaşlar sizin olsun :) kıra döke olur ne var sanki, ileride bunları zaten istesen de yapmayacak her şey geçici..
Muhteşem pozitif bakış açısı ama ben o bakışı kaybettim 😣 :)))

Back
X