Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kızlar kaptana yazdım ama görmedi
B bluuee nin bilgileri yalnıs yazılmıs

*** 5. Takım 627. Etap *** SEKİZİNCİ

Nurumcan94 (88.2/87.1/1.1/%1.25)
Hmavidag (64.3/64.6/-0.3/%-0.47)
Leyl-i-fer (77.7/77.6/0.1/%0.13)
melita09 (72.3/72.6/-0.3/%-0.41)
bluuee (60.3/60.5/-0.2/%-0.17) 626. etapta bildirim yapmadığı ve kilo aldığı için yüzdesi 2'ye bölündü,izinli

burda 627. Etapta izne ayrıldı olarak yazıyor, simdi listede 527 olarak yazmıssınız
Bakıyorum kaptanım sağolun

Aslında sen böyle olacağını biliyordun biz izin vermedik razıydık 1 2 hafta +gelmene :) çünkü izne ayrılsaydın kesin daha çok artı olacaktı sonra onları vermeden listeye giremeyecektin iyice uzaklaşacaktın bence en hasarsız bu şekilde kurtardık diyelim :) ama bak bundan sonrası için +ya razı değiliz kabul etmeyiz bilmiş ol :))
Çok haklısın canım. İnşallah telafi edicem

Spor yapan arkadaşları tebrik ederim 1.ekip no kilo :KK76: bireyselde dennisgo dennisgo :sampiyon:
IMG_20191122_223811.webp
Screenshot_2019-11-22-22-37-07-459_com.microsoft.office.excel.webp

Kahvaltı yumurta, çay, 1dilim ekmek, 1 tk tahin pekmez
Öğle patlıcan közleme, yoğurt
Ara 10 fındık
Akşam 5 kaşık pilav, tavuk, salata yoğurt
pilav olmadı ya da az olmalıydı farkındayım. Akşamdan sonraki ara öğün kahve+4-5 kestane
Hayırlı olsun canım tekrar listedesin kısa zamanda hedef kilona dön inşallah
Spor yapabiliyor musun ? Spor listemiz var seni de ekleyeyim istersen ?

Daha 100 gr vereceksin canım nereye haftaya mezun olursun
Tedavi başlamadan felekten bi kaç gün çalayım diyorum takımı kötü etkilerim 😂 dönüşte mezun olurum artık
pawlover pawlover çok iyi bir hafta geçirdin tekrar tebrikler. Gelecek hafta senin yerini takımın tüm sabitleri olarak alabiliriz umarım :)
Teşekkür ederimm. Alırsınız siz süpersiniz ben inanıyorum 😍
Bişey dicem sen içli köfte yapmıştın demi bu hafta :KK70:yanlış mı hatırlıyorum dennisgo dennisgo cidden var bu içli köftede bişey :))))
Ay cidden yaptım 😂 ama bu hafta diğer haftalara göre spor da çoktu hangisi kerametli bilemedim 🤣

Back
X